Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, pEpekkkkkkkkkk napisał:

A co wy na to zeby dac jakis dodatkowy bonusik finansowy dla tych zombiakow co dadza sie zabic? wiem ze jest brak kasy jak sie nie padnie, moze dodatkowa zacheta jakas zeby ludzie oddawali fraga? 

Jestem na NIE

Nie odbiegajmy od klasycznego serwera Biohazard. 

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mi osobiście w sklepie humana na pierwszej stronie brakuje jeszcze Ammo. To też item, który przeważnie bierze się na "wyczucie", w trakcie strzelania w zombiaki. Za to myślę gravitka mogłaby iść na drugą.

27 minut temu, pEpekkkkkkkkkk napisał:

A co wy na to zeby dac jakis dodatkowy bonusik finansowy dla tych zombiakow co dadza sie zabic? wiem ze jest brak kasy jak sie nie padnie, moze dodatkowa zacheta jakas zeby ludzie oddawali fraga?

Nie zachęcisz tym i nic to nie zmieni. Bonus w większości wykorzystywaliby wyjadacze, przez co przekładałoby się to na jeszcze większy festiwal szyszek na niektórych mapach i płacz, że gra już nie ma sensu.

Opublikowano

Mam kilka propozycji ,co wy na to aby dodać na koniec mapy NEMESIS czyli taki event :) .Myślę że wiecie o co mi chodzi(Jeśli to przejdzie opisze mniej więcej jakby to wyglądało ) :) 

I coś dla HUMANA:

Co wy na to aby dodać worki blokujące max 3x na rundę :) 

Oraz coś dla ZOOMBIE:

Dodałbym jeszcze taki item dla zoombie jak Knife max 1 raz na rundę :) 

I jeszcze jedno najważniejsze moim zdaniem vip musi mieć podwójny skok bo mi tego brakuje :) 

Dziękuje i życzę miłego dnia :) 

Opublikowano
2 godziny temu, RandyCunningham napisał:

Mam kilka propozycji ,co wy na to aby dodać na koniec mapy NEMESIS czyli taki event :) .Myślę że wiecie o co mi chodzi(Jeśli to przejdzie opisze mniej więcej jakby to wyglądało ) :) 

I coś dla HUMANA:

Oraz coś dla ZOOMBIE:

I jeszcze jedno najważniejsze moim zdaniem vip musi mieć podwójny skok bo mi tego brakuje :) 

Dziękuje i życzę miłego dnia :) 

Pierwsze trzy propozycje na NIE

To jest Zombie Biohazard nie Plague, jak chcesz tryby nemesis itd. Idź na Zombie Plague. 

Odnośnie podwójnego skoku również jestem na NIE

Jak VIP miałby podwójny skok to gra już nie ma sensu, ponieważ np. Jak taki VIP wejdzie na TXT lub do innych trudnych dostępnych kamp dla zombie, to zm nie będzie miało szans wejść do niego i zarazić. Oczywiście jest gravitka, ale jest też odpychanie po przez bronie. Odrazu widać, że to będzie bezsensu. Nie muszę chyba tłumaczyć. :D

Opublikowano
8 godzin temu, pEpekkkkkkkkkk napisał:

Ja jestem za tym by jako zombiak jak nie zginiesz na rundzie żeby ZABIERAŁO hajs! Może zmotywuje to do większej aktywnosci we wbijaniu do kamp. 

• Właściciel
Opublikowano

Nie kombinujmy jak kunie pod górkę z tymi propozycjami, bo rozwalimy cały gameplay. Serwer ma być prosty w działaniu!

19 godzin temu, pEpekkkkkkkkkk napisał:

Przypominam, że jakaś kara pieniężna jest. Nawet, jeśli zombie przegra, ale będzie martwe, to każdy z tych graczy otrzymuje więcej pieniędzy niż Ci, którzy przeżyli. 

18 godzin temu, Damo napisał:

Mi osobiście w sklepie humana na pierwszej stronie brakuje jeszcze Ammo.

Nie wiem dlaczego Ci Ammo brakuje, skoro szybszym i naturalnym wyborem będzie SuperSpeed i Gravity - często te dwie funkcje ze sobą łączymy. Dobrze jest jak jest teraz i nie kombinujmy. 

14 godzin temu, RandyCunningham napisał:

Oraz coś dla ZOOMBIE:

Starczy już zmian dla humanów. A co do zombie, to myślałem o tym, ale ostatecznie odrzuciłem. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja osobiście podzielam zdanie Damo , ammo używało się intuicyjnie na pierwszej stronie , teraz trzeba sięgać na klawiaturze daleko żeby przerzucić stronę i dać jeszcze 1 aby kupić, trwa to dłużej. Wcześniej można było ratować sobie tym tyłek przed "pociągiem" Zombiaczków. Ewentualnie zostaje przyzwyczaić się aby używać tego przegranatu :)  jeżeli chodzi o jakieś worki , noże czy inne toboły to myślę że tego jest optymalna ilość , sklep jest bogaty a ogarnięty gracz wykorzysta wszystko według własnych potrzeb oraz możliwości portfela oczywiście :)

Pozdróweczki :) 

• Właściciel
Opublikowano

Nie da się mieć wszystkich przedmiotów na pierwszej stronie. Granat musi być pod ręką tak samo, jak grawitacja i superspeed. Z ammo możecie się obejść.

Opublikowano

Dobra, pośmialiśmy się, wszystko fajnie ale kiedy jakaś zmiana względem tekstury rąk zombie. Obecna wygląda ochydnie i kwadratowo jak jakiś kij zgniły.

Zstanawiałem się nad czymś takim:

https://www.google.com/search?sxsrf=ACYBGNRu29ouhLFZbmln5o-eRu5IMstJ8A:1579441297868&q=cs+1.6+zombie+hands&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwis34Ks5Y_nAhUmsaQKHWVgCIAQsAR6BAgJEAE&biw=1920&bih=920#imgrc=nJ2NEhSwcxJ3LM

Ale szczerze to chyba każda tekstura rąk jest lepsza od obecnej, ważne tylko, żeby nie była to jakaś tekstura z piłami mechanicznymi albo innymi idiotyzmami.

• Właściciel
Opublikowano
5 godzin temu, Kshakov napisał:

Obecna wygląda ochydnie i kwadratowo jak jakiś kij zgniły.

I najbardziej pasuje do modelu zombie, natomiast ten, który Ty podałeś jest od zupełnie innego...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co myślicie o eliminatorze rozrzutu w sklepie? 

Moim zdaniem przydałoby się coś takiego. Jeżeli było to przepraszam za spam

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
8 minut temu, P0k3R napisał:

Co myślicie o eliminatorze rozrzutu w sklepie? 

Moim zdaniem przydałoby się coś takiego. Jeżeli było to przepraszam za spam

Dziękuję za złożenie propozycji!
Niestety, eliminator rozrzutu zbyt odbiega od naszego tradycyjnego moda i nie mamy w planach wprowadzenia tego itemu do sklepu.

Opublikowano

Ja jeszcze raz uderze w temat eskejpow. Pracuje do godziny 17 w weekendy mam inne zajecia i nie mam jak zagrac eskejpa...nie pamietam kiedy gralem eskejpa, chyba jak admin dal vote na moja i graczy prosbe. Prosilbym o wydluzenie mozliwosci grania map escape do godziny chociaz 20. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A ja jeszcze raz napiszę: escape są dostępne w godzinach 13-18 i tak zostanie. Jeżeli nie znajdujesz czasu na granie w tych godzinach przez cały tydzień to zawsze możesz poprosić wieczorem admina o vote, tutaj nie widzę problemu. Nie możemy kierować się pojedynczymi przypadkami, musimy patrzeć na większość.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wczoraj na serwerze zauważyłem pewną Vote od Właściciela @ GET  na temat TOP10 lub tam TOP15 na ZM.I tutaj jest pytanie,  jak to będzie wpływać na graczy bez Vipów skoro Vipy  przeważają grę na serwerze mam na myśli zdobywają więcej fagów.Dodam, że akurat przy tej Vocie byłem na TAK.

Druga sprawa tu już bardziej chodzi o propozycję, czy dałoby się coś zrobić na obronę przed Szyszkami.Jeżeli przed PIPE NADĄ można obronić się SZALONYM, przed szalonym można obronić się PRZEGRANATEM lub MINĄ to można było by coś zrobić na ochronę przed SZYSZKĄ jakiś specjalny Armor lub coś.A dlaczego np. gramy mapę Anekin i na tej mapie to już jest typowy festiwal Szyszek.Lepszy Festiwal niż co roczny Sylwester.

Rzadko piszę tematy praktycznie w ogóle, więc proszę żebyście Mnie nie biczowali.Pozdrawiam :D 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
4 godziny temu, PanGie napisał:

czy dałoby się coś zrobić na obronę przed Szyszkami.Jeżeli przed PIPE NADĄ można obronić się SZALONYM, przed szalonym można obronić się PRZEGRANATEM lub MINĄ to można było by coś zrobić na ochronę przed SZYSZKĄ jakiś specjalny Armor lub coś

Anti! To jest odpowiedź na szyszke?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, ktoś może myślał o losowym AWP? Np: autokampa jest za 1000$ AWP np: za 2000$ by było? Nigdy nie mogę jej zdobyć na jakiejś mapce, można zmniejszyć częstotliwość jej losowania w ramach jakiś przeciwnych argumentów z Waszej strony? Ale fajnie jakby była częściej spotykana

Pozdrawiam

Opublikowano

Pomysł jest dość dobry ale myślę że nie na mapy zm_, natomiast pomyślmy o mapach ZE_ , tam przecież dobrze jest mieć broń która ma jak największy odrzut bo to pomaga w uciekaniu od zombie. Jeśli get by wprowadził losowanie AWP na mapach ZE_ to było by spoko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności