Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
4 godziny temu, Mia. napisał:

1. Nie musisz mi tłumaczyć, że zgłaszamy administracji łamanie regulaminu. Nie raz sama tłumaczyłam graczom, że admin to też gracz i często czegoś nie widzi.
2. Zgłaszana wiele razy, nie tylko przeze mnie i nie jednokrotnie :) Administracja w takim razie albo nie reagowała z różnych powodów albo nie zauważyła/nie usłyszała zgłoszenia. 

Poza tym już temat nieistotny przez moje niedopatrzenie w regulaminie na forum :) Zwracam honor, jednakże byłoby miło gdyby administracja zwracała większą uwagę na to co zgłaszają gracze. 

AD. 2

Ciężko ocenić takie sytuacje, ze względu na częstą specyfikę tych kamp. Tak poza tym nie przypominam sobie sytuacji by gracze np z nożem podbiegał do okna gdzie są zm, gdzie banicja była by pewna. 

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, proponuję dodać nowy punkt regulaminu tzn. obowiązek polowania jeżeli zostaje ostatni zm.

Dawniej grałem na różnych serwerach  i zawsze się to sprawdzało.

Opublikowano

Obowiązek polowania jest raczej złym pomysłem. Nie każdy potrafi uganiać się z zm na plecach, uciekać ,łapać. Moim zdaniem jest dobrze tak jak jest

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wybacz ale ile u nas grasz? Kolejny gracz który nie pograł "tygodnia" a już by zmieniał nasz  serwer który  ma się dobrze już od długiego czasu...to robi się już irytujące:/ a właśnie to nas wyróżnia na tle innych serwerów. U nas jest to coś! Więc nie próbujcie tego zmieniać tylko płyńcie z prądem. Piona ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Punktu do regulaminu dot. obowiązku polowania na ostatniego zombie nie trzeba dodawać bo i tak przeważnie zawsze większość poluje co zwykle np. na anekinie kończy się multi-infekcją więc lepiej nie ruszajmy tego tematu.

Opublikowano

Co z tymi szyszkami za 15 pkt? To był dobry pomysł na zombie escape, które są niegrywalne na tym serwie. Nawet 20 pkt to by urządzało, bo south escape po paru rundach już jest szyszka i automatyczny koniec dobrej rozgrywki. Na zwykłych mapach 12 jest ok.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie widzę sensu w kombinacjach, gdzie escape'y są grane raz, maks dwa razy w ciągu dnia i obecnie to zaledwie trzy mapy. Na tych mapach jest wyłączona multi-infekcja, jak i wybuch samej infekcji jest opóźniony i to wystarczy. Reszta to już kwestia umiejętności graczy na takim trybie rozgrywki oraz przestrzegania regulaminu serwera, gdzie dobrze wiemy jak przeważnie jest i właśnie tutaj tkwi największy problem, przez który biorą się takie propozycje.

Opublikowano

Moim zdaniem dobre by było usunięcie map zablokowanych o danej porze , oraz zwiększenie map grywanych ostatnio z 8 do 15.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
36 minut temu, SZNYCEL napisał:

Moim zdaniem dobre by było usunięcie map zablokowanych o danej porze , oraz zwiększenie map grywanych ostatnio z 8 do 15.

W godzinach dziennego mapcyklu prawie wszystkie mapy są dostępne łącznie z escape'ami. "Mapy grywalne" zostały już wcześniej dodane również do nocnego mapcyklu.

Zajrzyjcie do spisu map jak to obecnie wygląda. Może chcielibyście jeszcze jakieś mapy na nocki ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Damo napisał:

W godzinach dziennego mapcyklu prawie wszystkie mapy są dostępne łącznie z escape'ami. "Mapy grywalne" zostały już wcześniej dodane również do nocnego mapcyklu.

Zajrzyjcie do spisu map jak to obecnie wygląda. Może chcielibyście jeszcze jakieś mapy na nocki ;)

miałem na myśli , że z 8 do 15 nie godziny tylko pod komendą recentmaps :) 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
17 minut temu, SZNYCEL napisał:

miałem na myśli , że z 8 do 15 nie godziny tylko pod komendą recentmaps :) 

To najwidoczniej źle sprecyzowałeś ostatnią wypowiedź bo napisałeś o zablokowanych mapach o danej porze oraz tych pod komendą recentmaps.

A jaki miałby być w tym cel?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to dział z propozycjami to ja wróce do tych escape, może za udaną ucieczke dodawać +3 pkt dla każdego uciekiniera? Gram na jednym zagranicznym escape i uciekinierzy otrzymują taki właśnie proviant (czy nwm jak to napisac xd). 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mógłbyś bardziej to określić? Punkty do tabeli czy do sklepu?

Opublikowano
10 godzin temu, Rogalik napisał:

Mógłbyś bardziej to określić? Punkty do tabeli czy do sklepu?

Chodziło , mu o punkty w tabeli (fragi).

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dobrze wiecie, że nasz serwer to mod i mamy punkty człowieka jaki i zombie więc proponuję nie określać fragów jako punkty.

Co do samej propozycji,

rozumiem, że dodatkowe fragi należałyby się humanom jak i zombiakom? Bo jak wiadomo rundę w postaci ucieczki nie tylko wygrywają humani, ale też zombie a jak zombie to co w tym przypadku z puntkami? Obstawiam, że gracze domagaliby się też jakiegoś "proviantu" co w efekcie kończyłoby się wielką, jeszcze większą masakrą niż jest teraz.

Opublikowano
1 minutę temu, Damo napisał:

Dobrze wiecie, że nasz serwer to mod i mamy punkty człowieka jaki i zombie więc proponuję nie określać fragów jako punkty.

Co do samej propozycji,

rozumiem, że dodatkowe fragi należałyby się humanom jak i zombiakom? Bo jak wiadomo rundę w postaci ucieczki nie tylko wygrywają humani, ale też zombie a jak zombie to co w tym przypadku z puntkami? Obstawiam, że gracze domagaliby się też jakiegoś "proviantu" co w efekcie kończyłoby się wielką, jeszcze większą masakrą niż jest teraz.

Nie @RedWarrior miał na myśli tylko dla humanów , moim skromnym zdaniem to jest nie potrzebne bo to nie jest Zombie Escape tylko no normalny taki mod i nie potrzeba tych fragów dodatkowych.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
1 godzinę temu, Damo napisał:

zombie to co w tym przypadku z puntkami?

Punkty do tabeli są niezależne od punktów w sklepie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
2 minuty temu, Rogalik napisał:

Punkty do tabeli są niezależne od punktów w sklepie.

Wiem, ale mi chodzi o pokusę punktów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności