Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie siedzę na komputerze cały czas minutka zaraz coś poszukam :D

A więc po pierwsze nie mam spisu pluginów i nie wiem co macie wgrane :P. Na speedhacka który występuje najczęściej polecam KLIK. Tutaj macie dobry można powiedzieć że System KLIK.

Ale to i tak nic nie da jak gość jest ogarnięty, nie od dziś wiadomo że na każdym banie dostępnym w cs idzie wejść :P

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Widzę ze administratorzy maja w dupie wszystko bo jak napisałem temat w propozycjach o usunięcie polowy map i dododanie nowych to nikt się tym nie zainteresował i zaraz zamknięto temat. A już dużo osób chce tego co ja. Tylko ze szanownym administratorom nie chce się zrobić jakiegoś głosowanie albo czegoś innego na temat usunięcia niechcianych albo nie granych przez graczy map. Wiec pozdrawiam administratorów i niech dalej nic nie robią w tym temacie xd

Opublikowano

Ja nie miałcze tylko chce coś z tym zrobic xd 

A kiedy ta aktualizacja nastąpi za tydzień za miesiąc a może za rok ? 

• Właściciel
Opublikowano

Sieć nie składa się tylko z serwera ZM, lecz z 14 serwerów, którymi trzeba codziennie się opiekować. Nie jesteśmy robotami, bo nie mamy praktycznie nic z pracy, jaką wykonujemy dla Was, czyli wszystkich graczy -więc proszę okaż więcej szacunku.

Opublikowano

@Poland1 To nie jest tak hop siup  i gotowe poczekaj Cierpliwie. Wszystko zostanie napisane jakie zmiany będą wystarczy poczekać.

Opublikowano

@Ja+Wiem że to nie jest takie hop siup i gotowe. Ale mnie już te mapy wkurzaja. Np. Colorsy są grane codziennie ze 100 razy a np. westwod czy tam jakaś inna fajna mapa jest grane z 5 razy na tydzień no to weź tu człowieku się nie wkurzaj. 

• Właściciel
Opublikowano

Widocznie, skoro takie mapy są grane to są popularne i działają NA KORZYŚĆ serwera, a nie odwrotnie. A nawet, jeśli powymieniać wszystkie mapy na nowe, to to i tak nie zda egzaminu. Musisz zrozumieć filozofię i na czym to polega: my bardzo chętnie chcielibyśmy, aby nowe mapy były grywalne, ale ciężko obecnie trafić w gust graczy. Takie prawa rynku.

Opublikowano

@Poland1 a co ja mogę ci poradzić wybierają takie mapy jakie są nominowane i po za tym jest komenda rtv. Dodawaj mapy do nominacji może ktoś wybierze taką jaką ty chcesz.  Jeszcze raz Cierpliwość.

Opublikowano

@NestyDla was administratorów którzy nie grają na codzien na serwerze tylko się zajmują forum to to jest obojętne czy dana mapa jest grana 100 razy dziennie czy raz na jakiś czas a dla gracza który gra codziennie jest to wkurzajace.

@Ja+Tylko ze połowa serwera to są boty albo male dzieci które nie potrafią grać na trudniejszych mapach i ci nie wybiorą nigdy trudniejsze mapy np.westwod to nie jest taka łatwa mapa bo niema latwych camp. A takie colorsy czy azteki to są łatwe mapy bo campy są proste 

Opublikowano

Proponuję wyłączyć DMG od chamsko postawionej laser-miny, teraz zrobić tak że po wejściu zombie w laser mina z automatu wybucha + dodać możliwość postawienia jej w powietrzu, ponieważ czasem w wyższych kampach mina nie nadaje się do zablokowania kampy, a postawienie jej w powietrzu da nam możliwość zablokowania kampy.

• Właściciel
Opublikowano
13 minut temu, Poland1 napisał:

Dla was administratorów którzy nie grają na codzien na serwerze tylko się zajmują forum to to jest obojętne czy dana mapa jest grana 100 razy dziennie czy raz na jakiś czas a dla gracza który gra codziennie jest to wkurzajace.

Przepraszam bardzo, ale pierdolisz zwyczajnie w świecie głupoty. Ty myślisz, że zajmowanie się 14 serwerami polega na siedzeniu na forum? Weź przestań mnie osłabiać, bo Twoje argumenty są idiotyczne. 

6 minut temu, MrZohan napisał:

Proponuję wyłączyć DMG od chamsko postawionej laser-miny, teraz zrobić tak że po wejściu zombie w laser mina z automatu wybucha + dodać możliwość postawienia jej w powietrzu, ponieważ czasem w wyższych kampach mina nie nadaje się do zablokowania kampy, a postawienie jej w powietrzu da nam możliwość zablokowania kampy.

I chcesz zniszczyć klimat serwera? Wybacz, ale nie - nie będziemy kombinować z laserami, jedynie co to je ulepszymy.

Opublikowano

No jedynym rozwiązaniem na tych hakerów " cheaterów " czy jak to tam nazywacie jest ulepszenie Anty Cheata na serwerze np : Anty cheat będzie automatycznie wykrywać wgrane " chaty " i banować użytkownika permamentnie . @Nesty Myśle że to jest wykonalne 

• Właściciel
Opublikowano

Nie do końca jest tak jak mówisz. Nie da się w 100% wykryć speedhack'a oraz aim'a. Testujemy rozwiązania na DD2 oraz GunGame i jest wysoka skuteczność przeciwko aim, ale to i tak pozostaje kwestia jeszcze co ze speedhackiem. 

Opublikowano

No z speedhackiem to może być ciężej bo na zm to najczęściej  używany  rodzaj wspomagacza , ale myśle ze gdy adminów wgl nie będzie np o godzinie 24:00 i będzie sh to anty cheat będzie może troche dłużej szukał tego hacka nie wiem jakieś 30min czy coś no naprawdę nie mam pojęcia jak to bedzie wyglądać 

Opublikowano

@Nesty Ale to ty mnie źle zrozumiales bo mi nie o to chodziło ze zajmowanie się serwerami to tylko siedzenie na forum mi o to chodziło ze administrator który nie gra na serwerze na codzien to jest mu obojętne czy jakaś mapa jest grana X razy codziennie 

• Właściciel
Opublikowano

Nie nie nie. Ty nie rozumiesz prostej sprawy @Poland1... Skoro grana mapa jest X razy dziennie to znaczy, że przyciąga ona graczy i dzięki temu jest frekwencja. Ja nie będę specjalnie wymieniał 30 map na jakieś idiotyczne, żeby na serwerze spadła frekwencja do 10. Jest to irracjonalne i raczej pretensje jak już powinieneś mieć do graczy, a nie do nas, bo to nie administracja wybiera mapy podczas głosowania.

PS. Jest coś takiego jak rtv i nominate - zacznij z tego korzystać. 

Opublikowano

@NestyTylko ze ja nie karze wam wymieniać map tych co są grane tylko chce wymienić mapy te która są w ogóle nie grane. A z nominacji i RTV to ja korzystam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności