Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś dorzucę  proponuję zwiększyć koszt granatów zarażających do 10k, na mniejszych mapach latają co chwila i jak tu grać?

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zauważyłem że dojść duża grupa nowych graczy szuka jakiś zasad/regulaminu na serwerze, bo nikt świeży od razu forum raczej nie przeryje :)

Może by tak dodać pod wymienionymi nazwami wyżej ? Serwera raczej to nie obciąży, a nowym graczom pomoże.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

a moze by tak dodac ''popychanie'' Zombie prawym przyciskiem myszy ,aby bylo im latwiej zblizyc sie do CTka ?;)

Opublikowano

to moze z racji takiej ,ze adminow brakuje i czesto zdarza sie tak ,ze ich nie ma gdy cheater jest na serwerze dodac  opcje vote kick dla vipow ,aby wyrzucac takiego delikwenta

bylbym tez za tym ,aby wprowadzic nowy mappool min. wiecej map escape 

Opublikowano
2 godziny temu, overidiot napisał:

to moze z racji takiej ,ze adminow brakuje i czesto zdarza sie tak ,ze ich nie ma gdy cheater jest na serwerze dodac  opcje vote kick dla vipow ,aby wyrzucac takiego delikwenta

bylbym tez za tym ,aby wprowadzic nowy mappool min. wiecej map escape 

Opcja z "vote kick" liczbą 2/3 głosów (na określoną z góry ilość czasu) wydaje się całkiem sensownym pomysłem w sytuacji gdy na serwerze nie ma admina a reszta graczy musi męczyć się z cziterem.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mimo wszystko zapraszam każdego.

Będzie Nam niezmiernie miło jak ustawicie sobie na steam w nicku "Wasz nick # Fragujemy.com".

Bardzo dziękuję!

Opublikowano
14 godzin temu, PyK napisał:
Dnia 27.06.2017 o 20:37, Icek_Goldsztajn napisał:

Opcja z "vote kick" liczbą 2/3 głosów (na określoną z góry ilość czasu) wydaje się całkiem sensownym pomysłem w sytuacji gdy na serwerze nie ma admina a reszta graczy musi męczyć się z cziterem.

Jestem za wprowadzaniem tego, ten plugin to banał a odciąży kompletnie adminów.

14 godzin temu, PyK napisał:

Mimo wszystko zapraszam każdego.

Będzie Nam niezmiernie miło jak ustawicie sobie na steam w nicku "Wasz nick # Fragujemy.com".

Bardzo dziękuję!

Reklama wtf

Opublikowano

i dalej nic sie nie dzieje w tym kierunku ,aby poprawic rozgrywke i przede wszystkim wyeliminowac oszustow. Ja rozumiem , ze sa wakacje...zaczyna sie weekend a na serwerze w przeciagu 4 godzin wieczornych nie ma zadnego admina ( jest ich 9 ) . Rozumiem tez to ,ze ktos pracuje , nie moze grac czy znajdzie milion innych wymowek ,ale chcialbym aby organizacja zrobila cos zeby wyeliminowac tych oszustow. Od paru dni , za kazdym razem gdy admina nie ma na serwerze to biega jakis gosc z SH i psuje gre , wtedy część graczy albo wychodzi albo stoi afk co automatycznie konczy sie grą. Reasumujac , prosze administracje o postawienie stanowczych krokow w tym aby wyeliminowac oszustow. Moje propozycje
1. Ustalic adminowi służbe na serwerze  ( tak aby kazdemu pasowalo ) 
2. Wprowadzic vote kick dla vipow ,aby mogli wyrzucac takiego oszusta co pare minut.
3. Gdy nie ma admina a jest cheater to wylaczac serwer - bo po tracic czas na gierke gdy na serwerze jest cheater?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam kilka propozycji(mogę i napisać)

Blokada komendy kill w konsoli
wyłączenie odblokowania mi osobiście bardziej utrudniało grę niż pomagało a w razie czego admin od czegoś jest lub komendą a nie z automatu

Voteban to jest jak dla mnie podstawa bo w ciągu dnia często nie ma admina a wchodzą ludzie na chatach np tylko na godzinę ban

komenda /mute o tym mówić nie muszę i dziwię się że tego nie ma

komenda /server dziwne że na tak dużej serwerowni tego nie ma

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Blokada kill jest dodanaa,  a Voteban dla graczy był wałkowany - odpada. Kilka osób może zbanować niewinne osoby.

Opublikowano

no bez jaj jeśli powiedzmy większość tak jak w przypadku RTV zgodzi się na bana to jest to demokracja że z takim człowiekiem się nie chce grać i tyle, co w tym trudnego ?

No i oczywiście dopisać żeby robiło logi kogo zbanowało za co(możliwość zrobienia vote tak jak ma admin z powodem) i kto głosował za przy tej zbanowanej osobie

Albo zrobić Możliwość Voteban'a tylko dla Vipów chyba nie musze mówić że przypisanie Flagi do istniejącego już Vipa to nic trudnego a sam plugin to już bajka.

Powiedzmy że głosowanie można rozpocząć gdy na serwie jest minimum 2 Vipów czy tam ilu chcecie a za zbanowanie niewinnej osoby perm a w razie czego niewinną osobę odbanować jeszcze tak jak wy macie wszystko online a nie grzebanie w plikach to 2 min roboty :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Vote na ban czy kick nie zostanie wprowadzony. Nie to nie sa jaja obejrzyj sobie kilka poprzednich stron. Jest wiele powodow podanych skad taka decyzja.

Opublikowano

Na pewno kto ostatnio gra zauważył błąd tj. Gdy zostaje ostatni human czy zombie i wyjdzie z gry, jest start mapy, dzieje się tak nawet kilka razy na mapę... Nie jestem do końca pewny czy nie jest to błąd związany ze zmianą multi-infekcji na częstszą ale wszystko na to wskazuje. Dodam tylko, że multi-infekcja co drugą, trzecią rundę urozmaica super grę ale ten błąd trzeba naprawić, trzeba to jakoś ustabilizować:)

Opublikowano

Zostanie to naprawione. O tym problemie wiemy. Prawdopodobnie w takim przypadku będzie losowana kolejna matka ZM.

Opublikowano

I macie jeszcze problem z jakimś typem co wbije na cheatach jak tylko wyjdzie admin z serwera już widziałem że nie raz dostał bana ale chyba macie problem ze zbanowaniem go na stałe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności