Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Poland1 tak czytam i aż się wypowiem zauważyłeś , że jak jest nominacja map to i tak są grane standardowe to jak d2 nuke inderno tu to samo szczerze to sam by przy vote wybieram colors 4funa czy trakinaxa , bo lubie na nich grać i wiem , że ludzi nie za braknie a tyle razy graliśmy różnorodne mapy i nie zdało egzaminu . I tu nie sapaj tylko graczy przekonaj do wybierania innych map. Dziękuję Pozdrawiam

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mapy są dobre , skoro są często wybierane to znaczy że są lubiane i nie ma sensu ich zmieniać tak ja wspomniał @Nesty , jak dla mnie każda mapa jest do przebolenia . nawet ciufcia xdd , na każdej mapie jest jakiś poziom trudności , i czy tu będziesz biegną godzine do kampy a tu będziesz mieć kampe pod nosem to nie ma znaczenia ... mapa to mapa i trzeba to zrozumieć i grac a nie płakać . Licze że pomogłem ;) Pozdrawiam 

Opublikowano

Widzę ze szybko zmieniacie zdanie bo jak gramy na serwerze to placzecie ze są te same mapy wybierane i chcecie nowe a tu na forum na odwrót. Piszecie ze po co nowe mapy i wogole.

Dobra koncze ten temat bo widzę ze samemu nic nie zdzialam. 

Opublikowano

@Poland1 takie prawa natury są  grania na serwie jaką wybiorą mapę taką grają no kurde takie życie. Jest tyle map w spisie jakie można wybierać mapy dodaj do nominacji może wybiorą mapę którą nominowałeś i będzie po sprawie.

Napis z mi kto płacze bo nie wiem.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tylko że ponad 50 % graczy przy głosowaniu wybiera przypadkowa mapę, która jest pod numerem 1,2 ewentualnie 3. Ponieważ pod tymi cyframi większość graczy przypisane ma bronie i ludzie  wybierając bronie , głosując przypadkiem na mape. Prosiłem o zmianę cyfr od dalszych na głosowaniu Ale bezskutecznie...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
32 minuty temu, PACIU napisał:

Tylko że ponad 50 % graczy przy głosowaniu wybiera przypadkowa mapę, która jest pod numerem 1, ewentualnie 3. Ponieważ pod tymi cyframi większość graczy przypisane ma bronie i ludzie nieświadomie wybierając bronie głosują przypadkiem na mape. Prosiłem o zmianę cyfr od dalszych na głosowaniu Ale bezskutecznie...

Dokładnie i to jest zasadniczy problem...

Gdyby każdy świadomie miał wybrać np ... "i" "o" "p"  być może każdy by się zastanowił ...

Bardzo dobra uwaga :)

Opublikowano
6 godzin temu, PACIU napisał:

Tylko że ponad 50 % graczy przy głosowaniu wybiera przypadkowa mapę, która jest pod numerem 1,2 ewentualnie 3. Ponieważ pod tymi cyframi większość graczy przypisane ma bronie i ludzie  wybierając bronie , głosując przypadkiem na mape. Prosiłem o zmianę cyfr od dalszych na głosowaniu Ale bezskutecznie...

Jak tak od dawna to robię i mnie już wkurza  klikasz 1 aby zmienić na broń   ale nie bo vote kurde.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam proponuje plugin vote ban dla graczy na zm  .jak niema adma panosza sie cheatujace [cenzura]-je

dzieki nara

Opublikowano

@wisielec Wystarczy napisać do admina na forum na pw  lub na steam.

Dać vote ban dla Dzieci ( Bez Urazy ) głosowaliby bezinteresownie na zbanowanie danego gracza tylko dla  zabawy. 

Po za tym Vote ban się nie sprawdził. 

Opublikowano

@wisielec Sorry, ale przyznaje racje @Ja+ ... I tu naprawdę + za wypowiedz.

NA serverze tez graja dzieci, I to czasami doslownie dzieci nawet jak sa to osoby dorosle.

Scisle I na temat, taka opcja jest madra ale nie przeszla by chocby nawet z tego powodu , ze forum zasypalo by sie skargami I prosbami o UB !!! 

Czego raczej Administarcja chciala by uniknac. 

P.S. W tej chwili zauwazylem , ze sily adminowskie sa podzielone wciagu dnia, wiecec razcej mamy server pod kontrola. oczywiscie , bedzie w ciagu dnia czas gdzie nie bedzie ow Admina , ale to wtedy jak wyzej wspomnial kolega pisac na steam albo na forum.

Dziekuje za uwage . Peace :)

Opublikowano

Voteban był już wałkowany wiele razy - nie będzie dodany.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czesc, co do bombek, wcale nie jest tak prosto dostac. Mapa trwa bodajze 20 min i zanim przynajmniej JA ustukam na nia to zaraz sie ona konczy. Proponuje karanie za rzucanie ich na jednego lub dwoch graczy. (co sie często zdarza). Prosze o przemyslenie przedluzenia mapy chociaz o 5 min. Co do granatow CT tez uwazam że są ciut za tanie i kazdy rzuca nimi jak szalony. Pierwsze zombiaki czasem nie mają szans w ogole sie ruszyć. Jedna rzecz ktora mnie tez bardzo wku***a na serwerze to niemyslacy ludzie, ktorzy blokują wejscia do kamp albo stoi brygada CeTekow i nie da nawet uciec i kto zostaje zarazony? oczywiscie ja, dlatego uwazam ze nie glupim pomyslem byloby przenikanie graczy. Swoboda ruchu i koniec z wyzwiskami.

Opublikowano
56 minut temu, weeder napisał:

Czesc, co do bombek, wcale nie jest tak prosto dostac. Mapa trwa bodajze 20 min i zanim przynajmniej JA ustukam na nia to zaraz sie ona konczy. Proponuje karanie za rzucanie ich na jednego lub dwoch graczy. 

Uwierz mi, niektórzy są w stanie uzbierać na granat zarażający w ciągu 4-5 rund, a czasem nawet w mniej. Ograniczenie rzucania na jednego czy dwóch graczy to też jest bez sensu. Kupi ci takich dwóch szyszkę, zachowa dla siebie, a reszta co? Ten pomysł nie ma szans przejść, taki już urok zombie - raz szyszka jest po pięciu minutach, a raz na koniec mapy.

58 minut temu, weeder napisał:

Prosze o przemyslenie przedluzenia mapy chociaz o 5 min. Co do granatow CT tez uwazam że są ciut za tanie i kazdy rzuca nimi jak szalony.

Mapa trwa ponad 30 minut, więc jest to zadowalająca długość - ani za długo, ani za krótko, jedynie escape jest ograniczony do 20 minut.

Co do granatów to zależy to między innymi od:

a) Posiadania VIP'a - 1/2 $ = DMG (vip lekki), 1$ = 1 DMG (vip rozbudowany), brak vipa = 300$ za zabójstwo, za obrażenia brak $.

b) Aktualnego stanu finansowego - ktoś może dopiero wejść i mieć 800$, drugi 4000$, a jeszcze kolejny może zaoszczędzić w kieszeni 16 000$

Godzinę temu, weeder napisał:

dlatego uwazam ze nie glupim pomyslem byloby przenikanie graczy. Swoboda ruchu i koniec z wyzwiskami.

A ten pomysł to już w ogóle nie ma szans przejść - wtedy zombie miałoby cholernie utrudnioną grę - nie dałoby się robić tzw. "pociągów", nie dałoby się podsadzać czy to do CT, czy do jakiejś kampy i wziąć anti.

Opublikowano
W dniu 14-11-2017 o 06:17, Ja+ napisał:

@Poland1 takie prawa natury są  grania na serwie jaką wybiorą mapę taką grają no kurde takie życie. Jest tyle map w spisie jakie można wybierać mapy

Cytat

dodaj do nominacji

może wybiorą mapę którą nominowałeś i będzie po sprawie.

Napis z mi kto płacze bo nie wiem.

cytat... no wlasnie :D nawet 30 osób na serwerze moze nominowac mape, bo nie ma zadnego ograniczenia do nominowania ! za kazdym razem jak nominuje mape to jest już 6 ( jak nie wiecej) nominowanych map, i przy glosowaniu pojawiają się czasami inne mapy niż są wyswietlane po wpisaniu komendy noms.

ciekaw jestem czy zostanie to rozwiązane.

ps. jestem za dodaniem mapcycle ;)

Opublikowano
W dniu 14.11.2017 o 09:18, PACIU napisał:

To może zrobić takie coś że wybieranie mapy będzie pod " f1 , f2 , f3 " ? 

Opublikowano
6 minut temu, rom3fk napisał:

To może zrobić takie coś że wybieranie mapy będzie pod " f1 , f2 , f3 " ? 

a moze na esc ? :D  nie da rady czegos takiego zrobić.

mozemy tu dyskutować o wszystkim lecz i tak te zmiany nie zostaną wprowadzone ;)

Opublikowano
16 minut temu, mateusz11 napisał:

a moze na esc ? :D  nie da rady czegos takiego zrobić.

mozemy tu dyskutować o wszystkim lecz i tak te zmiany nie zostaną wprowadzone ;)

Jak to sie nie da :D Stary  nie takie serwery sie widziało gdzie było głosowanie na f1 f2 f3 f4 np: BYła jakas tam mapka i było głosowanie , F1: Dust 2 F2:Nuke F3:Mirage (oczywiście 1.6 a nie go :D )  

Opublikowano

obecnie przy zamrozeniu zm mozna mu zadawac obrazenia... proponuje to zmienic bo wszyscy mroża pierwszego zm ktory nie ma ZADNYCH szans na rozwiniecie infekcji...

czy jest tu ktos kto wprowadza zmiany ? bo ciagle widze nowe propozycje lecz jak i nowych map i innych rzeczy nie widać

#kabaret

Opublikowano
2 godziny temu, mateusz11 napisał:

obecnie przy zamrozeniu zm mozna mu zadawac obrazenia... proponuje to zmienic bo wszyscy mroża pierwszego zm ktory nie ma ZADNYCH szans na rozwiniecie infekcji...

Ale o to chyba chodzi ? z drugiej strony taka szybka runda może podreperować budżet.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@mateusz11 widzę, że dla Ciebie to wszystko jest kabaretem. Jak ostrzega się, żeby osoby które nie umieją polować, nie polowały. Bo jak to napisałeś, chcemy żeby więcej ludzi przychodziło na serwer a banujemy za nic . Po 5 minutach srałeś się, że ZM chodzi po mapie i nie wykonuje celów. I że mamy coś z tym zrobić. Tobie dogodzić nie idzie. Tak źle i tak nie dobrze, banujemy źle, nie banujemy też źle. Na przyszłość, jak wchodzisz na serwer to zastanów się nad tym co piszesz i skończ prowokować. Bo jak będę widziała, że się podkładają to będę banować, więc niektóre słowa zachowaj dla siebie. Wiem, że to nie miejsce na to co napisałam, ale weź to sobie przemyśl.

A co do propozycji...Propozycję są i w końcu będą zrealizowane, cierpliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności