Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@GET ja też, dlatego napisałem wyżej na czym głównie się skupiamy a w kwestii pociągu, helikoptera bierzemy pod uwagę okoliczność :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć, czy jest szansa by zmniejszyć możliwość zakupu SZYSZKI na mapie anekin, bądź Bunkiery ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Siwy ? ta kwestia była tutaj już wielokrotnie poruszana. Ja osobiście uważam, żeby nie było żadnych ograniczeń... wystarczy tylko admin na serwerze i o połowie mniej szyszek lata ;)

Opublikowano

Ja nie wiem co wam te szyszki tak przeszkadzaja.Raz ja, raz ktos inny zostanie sam na 20 zombiakow i ma możliwość dobrze pofragować, świetna multinfekcja o ile punkty zm są uczciwie zarobione. 

Opublikowano
25 minut temu, Damo napisał:

wystarczy tylko admin na serwerze i o połowie mniej szyszek lata

No własnie jak wejdzie admin :D . Ale gdy go nie ma zaczyna się armagedon..

20 minut temu, pEpekkkkkkkkkk napisał:

Ja nie wiem co wam te szyszki tak przeszkadzaja

Nie przeszkadzają... Tylko chodzi i tutaj bardziej o podkładaczy którzy zbierają na szyszki i ciągle rzucają na prawo i lewo... Ograniczenie do jednej sztuki na rundę nikomu krzywdy nie zrobi :) (Jeśli jest to możliwe)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@GET czy jest możliwość przywracania pkt zm i człowieka jak kogoś wywaliło przez chwilowy brak neta. Miałem sytuacje dzisiaj, że net mi siadł i wszystko przepadło. 

Opublikowano

Current Players: 14 / 32 
Average (past month): 12 
O to mi chodziło, ostatnio bardzo rzadko gram ale frekwencja w ostatnim roku jest naprawdę niska, było bodajże 15 jeszcze rok temu (jak dobrze pamiętam).

W dodatku, ostatnio wbiłem o której to było 19-ta? i było ledwo 10 graczy, choć serwer udało się rozkręcić do tych 15-20 osób. Trochę można to tłumaczyć tym że coraz mniej ludzi gra w 1.6 ale też więcej ludzi by grało jakby te Vipy pro nie były tak overpowered, zastawi się taki w kampie (np. na gbox) i nie sposób do niego wejść nawet na kilka szalonych. 
Nie jest mi aż tak zależne żeby to zmieniać, mimo to wydaje mi się że warto to przemyśleć (w sensie lekki balans pod vipy pro). JAk uważacie xD

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Weź co Ty gadasz dzisiaj grałem w dzień serwer był full gracze czekali w kolejce żeby móc wejść...a jak Ty wchodzisz w sobotę o 21 gdzie większość normalnych ludzi gdzieś wychodzi bo ma życie to się nie dziw ze jest mniejsza frekwencja ..pozdrawiam 

• Administrator Główny
Opublikowano

Musisz brać pod uwagę również inne rzeczy. 

Reklama serwera jest ciągle aktywna i ciągle taka sama, w dzień serwer jest pełny, a nie zawsze będzie 32/32 jak dobrze zdajesz sobie sprawę, no i oczywiście aktualnie są wakacje.

Aktualnie porównując z innymi serwerami to ZM i tak zajebiście się kręci.

Game Server Rank: 362nd 

• Właściciel
Opublikowano
21 minut temu, Red Warrior 22 napisał:

O to mi chodziło, ostatnio bardzo rzadko gram ale frekwencja w ostatnim roku jest naprawdę niska, było bodajże 15 jeszcze rok temu (jak dobrze pamiętam).

A patrzyłeś na frekwencję na innych serwerach CS 1.6? Czemu opierasz się tylko o nasz? Liczba graczy w tej grze spada - chłopie, z choinki się urwałeś?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Red Warrior 22 ostatnio bodajże wtorek/środa przez większość dnia do samych godzin nocnych frekwencja na serwerze utrzymywała się na poziomie ponad dwudziestu osób cały czas.

Wczoraj popołudniu frekwencja utrzymywała się na poziomie 25-30 osób i nawet w tym były grane wszystkie cztery mapy escape i to podrząd, gdzie dawniej na tych mapach połowa graczy wychodziła z serwera. Oczywiście zdarzają się do dziś osoby, które na czas trwania tych map wychodzi bo najzwyczajniej w świecie ich nie lubią, ale i tak ostatnio ku mojemu zaskoczeniu escape'y są coraz bardziej chętniej grane.

Fakt bywają słabsze dni, ale to normalnie jak na większości serwerach.

Nikt nie robi spiny tylko odnoszę wrażenie, że próbujesz wcisnąć nam jakąś biedę wytykając tylko te dni kiedy jest słaba frekwencja na serwerze.

• Właściciel
Opublikowano

@Red Warrior 22 ostatnio dawaliśmy ulepszenia dla zwykłych graczy ( chociażby kwestię obrażeń ), jednocześnie osłabiając buff dla V.I.P'a i V.I.P'a PRO. 

Jeśli uważasz, że coś trzeba zmienić, to pisz - jesteśmy otwarci na sugestie, a nie głupie pieprzenie pt. "V.I.P PRO vs reszta do ubijania".

Opublikowano

Osobiscie czesto mam problem z przypadkowym wyborem mapy na poczatku rundy. Moze dalo rade ustawic wybor map na klawisze 4-7 zeby uniknac missclick.Przy okazji zwroci sie wieksza uwage na wybor mapy.

Opublikowano

Dzisiaj od początku mapy zm_Gbox5, od godziny ok 9:40, nie zapisują się pkt zombie.  Wcześniejsza mapa zm_horror było podobnie.

@GET

Opublikowano

Wszedłem na serwer po zmianach tych wszystkich i jest bardzo duży problem. Nie wyświetla się w ogóle menu broni, dopiero na końcowej rundzie gdzie już jest zmiana mapy. Co ciekawe na 7 online, 1 osoba dostała menu broni a reszta nie :/  W sumie kurjozalna sytuacja w której to humani bronią się przed hordą zombie tylko samą kosą ? 

@edit

Da się włączyć menu broni pod warunkiem, że podczas rundy zrobi się reloga. Na dodatek gdy zrobi się reloga i wybierze się np. xm1014 to już potem nie można zmienić tej broni, gdyż od razu daje ci xm1014 podczas startu rundy. Żeby zmienić na inną broń znowu trzeba robić reloga (przy okazji tracąc pkt. zombie i człowieka :/ ).

@GET 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności