Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ONLY DD2 #02

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czasami TT musi wrócić z B przez respa, wtedy zginie 5 osób bo nie może przejść przez respa? Wiadomo, że często są jakieś 1-2 rodzynki, które zostają na respie nawet do 40 sekund, ale to już rola admina w ich ogarnięciu. Moim zdaniem taki sposób jaki proponujesz odciągnie ludzi z serwera.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki pomysł aby jak terrorysta straci pakę ginie to antyterrorysta może tą pakę zabrać do swojego respa i ją antyterroryści by ją tam rozbroili i runda by się kończyła.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Arni pomysł jak dla mnie dziwny. DD2 chcemy utrzymać w klasycznej tonacji, bez nie potrzebnych "wydziwianek". Ogółem rzecz biorąc zbędne i niepasujące.

Opublikowano

Chodzi mi o to aby ty grało bardziej team paly i aby tt nie kampiło i pakę szukało bo widziałem że jest 1 tt i gdzieś kampi przez pół rundy

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Taka opcja zepsułaby cały realizm gry i osobiście nie miałbym ochoty grać z takim dodatkiem na serwerze. 

Często zdarza się, że kolesie sami latają z tą paką i trzeba się męczyć aby ją odbić. Z tym dodatkiem gra staje się jednostronna. 

Poza tym pozwolę sobie zauważyć, że z grą tp nie jest najgorzej zwłaszcza, gdy jest ktoś kto pokieruje akcją. 

Opublikowano

Taka opcja zepsułaby cały realizm gry i osobiście nie miałbym ochoty grać z takim dodatkiem na serwerze. 

Często zdarza się, że kolesie sami latają z tą paką i trzeba się męczyć aby ją odbić. Z tym dodatkiem gra staje się jednostronna. 

Poza tym pozwolę sobie zauważyć, że z grą tp nie jest najgorzej zwłaszcza, gdy jest ktoś kto pokieruje akcją. 

Zgadzam się w 100%.

Opublikowano

Dla mnie dodatek też bez sensu. Większość graczy jest na tym serwerze, właśnie przez zachowanie oryginalnej rozgrywki bez żadnych udziwnień i ja nie wyobrażam sobie wprowadzenia takiej zmiany na dd2 ;)

Opublikowano

Skoro mamy tylu graczy uważam że powinno zostać jak jest...

• Właściciel
Opublikowano

Zgodnie z umową po przetestowaniu semiclipu na serwerze GunGame, został on wdrożony również na DD2. Obciążenie serwera nie wzrosło. Proszę o ocenę czy pogorszyła się jakość, podwyższył się ping lub strzela się gorzej. 

Jeśli nie, to moja zapowiedź krążącą od ponad pół roku została zrealizowana. 

Opublikowano

Nie pinguje,nie laguje wszystko gra jak w zegarku dobra robota <clap>

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gra nie utraciła na jakości. Jest dobrze a nawet świetnie.

Opublikowano

Z jednej strony plus a z drugiej minus.

Minus dlatego, że nie można szybko podsadzic na gale albo na respie na skrzynke, ale takie sytuacje rzadko się zdarzają, więc to taki mały minus :)

Plus dlatego, że można szybko raszować będąc w Terrorystach i nikt cie nie zblokuje, ogólnie to, że można wyjść z normalnie z respa.

Taka ciekawostka: (przykład podam) patrząc z respa terrorystów, przez ramie przenikając przez innego gracza, widać przez smouka rzuconego na środek ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli o zmianach mowa to dodałbym plugin uniemożliwiający gre 2 razy w 1 rundzie. Jest kilku delikwentów, którzy nagminnie robią reconnecta. Gracz kupił broń, raszuje, pada, robi  reconnecta i gra 2 razy w tej samej rundzie, co często uprzykrza gre i denerwuje innych graczy np. mnie. Jak nie chcesz to nie raszuj, padniesz to czekaj albo wypad. Moim zdaniem jest to zwykłe cwaniactwo, oszustwo i powinno to zostać ukrócone.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tym się zgodzę też mnie to denerwuje.. jest nawet jeden gracz co potrafi 3 raz to zrobić to jest strasznie denerwujące.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Paka jako choinka jest świąteczna, ale prezent byłby lepszy.

Śnieżki spoko, widać jakie granaty lecą ;)

Muzyczkę proponuję ustawić po wygranej mapy - osobną dla tt i dla ct.

Teraz jest uciążliwa, bo włącza się po podłożeniu paki i zagłusza gre.

Proponuję jeszcze ustawić czapki mikołajów vipom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności