Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ONLY DD2 #02

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

AD 3. Nie będzie muzyki na serwerze DD2 pod koniec rundy. 

AD 4. Nie przesadzaj, że jest to takie uciążliwe...

AD 5. Niestety, to powoduje lagi.

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Paczka ok, muzyka jest ok (klimat jest mega :D ), ale co do kolorowych kul to rozpraszają podczas gry, uważam, że są niepotrzebne, co słychać w opinii grających :). Granaty podchodzą trochę pod jakiegoś moda typu serwer Zombie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zauważyłem, że jak TT jest afk i ma pake to nie przechodzi ona na innego gracza. Także możliwe że coś się rozkraczyło z tym.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja bym wprowadził przywracanie kasy statów gdy ktoś robi szybko recona i by nie mógł się na nowo narodzić jest kilku graczy którzy dosyć często tak robią jest to denerwujące i irytujące .

Opublikowano

nie rob tego bo to bedzie zle nie bedzie mozna w teamie pogadac nad taktyka jestli chodzi o prace zespolowa bedzie to zle mozesz odblokowac lekka snjpe. wlasnie to jest dobre ze 0 infa po smierci bo ja jak mam ninje to nie chce zeby osoba ktra zabilem mowila innym gdzie skoro nie zyje to sie nie odzywa jak w zyciu.

Opublikowano

można naprawić kare za oślepienie swoich? są błedy często potrafi wyżucić za oślepienie powyżej 10 graczy mimo iż rzuci sie np HE.. albo rzuciłem ostatni flesza przed anarchie dla tt nie oslepiłem ani jednego swojego a wywaliło mnie za to... troche nie tak coś z tym :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

problem z zabijaniem afk ... pobieglem sobie na B stanełem na podescie bo odpisac chciałem na say dla typa i zabilo mnie za afk.. coś nie tak z tym jest prosze o poprawe

Opublikowano

Może by tak zrobić info po śmierci :)

problem z zabijaniem afk ... pobieglem sobie na B stanełem na podescie bo odpisac chciałem na say dla typa i zabilo mnie za afk.. coś nie tak z tym jest prosze o poprawe

Zgdzam sie z kingu tez mialem taką akcje :) co to wogole bylo
Opublikowano

Samson nie jest to mało możliwe bo tak samo miałem jak stałem na romanie i pisałem..

• Właściciel
Opublikowano

Sprawdzę to jeszcze. 

Opublikowano

Mi się to nie podoba, afki mi nie przeszkadzają i tak zawsze każdy lata po każdym respie i zdejmie takiego co sobie stoi. 

ta a ile razy czekało się bo grali 1vs1 i drugi nie wiedzial ze tamten afk i czekać 1minute... dobre to jest tylko do małej naprawy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności