Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ONLY DD2 #02

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Gracz wydając pieniądze ma opisane szczegółowo funkcje VIPa, więc wie jak wygląda usługa i za co dokładnie płaci. Nikt z graczy się na to nie skarżył, więc chyba nikomu (oprócz Ciebie) to nie przeszkadza. Jak dla mnie nie ma sensu wprowadzać takich zmian, nawet na kilka dni. Decyzja jednak należy do właściciela. :)

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Właściciel
Opublikowano

Jak wspomniałem, wtedy kasa będzie bezsensu dla V.I.P'a. I tak te ceny są niskie, więc nawet, jeśli przegramy kilka rund z rzędu, zawsze będzie nas stać na zakup tych broni.

Opublikowano

A jeszcze ja dodam coś od siebie :D Dlaczego wyłączyliście kupno pompy ? :) kupowałem wcześniej i można było teraz jest wyłączona opcja kupna tej broni why??

Opublikowano

jedyna zmiana jaka powinna zajsc w usludze vip ., to powinna zostac tylko jedna opcja z ak 47 . w jedno miejsce bym dal karabin z przybliżeniem i np berette dla świeżości . bo po co dwa razy kalach. bardzo duzo osob by pewnie z tego korzystalo ak 47 i digiel wystarczy 

Opublikowano

Fajnie było by dodać widoczność obrażeń zadanych przez przeciwnika, nie tylko te które my zadajemy.

Przydatna sprawa, często zdarza się że ktoś trafia w dziwny sposób, a póżniej ciężko jest złapać kto to jest.

Widząc kto zadał nieprzyzwoite obrażenia, można by zwrócić na niego większą uwagę.

Opublikowano

Propozycja zmniejszenia liczby AWP dostępnych na team do 2~3 max.

Większość TT gdy już uzbiera na awp nie wychodzi z respa tylko dlatego że żal mu stracić broń na którą tak długo zbierał, przez co nie wypełnia celów mapy, nie angażuje się we wspólne zdobycie bsa myśląc tylko o sobie, może gdy nieco mniej tych awp będzie dostępnych gracze z TT znacznie bardziej zaangażują się w zdobywanie BSa i plantowanie paki. 

Edit: Przez co ct nie będzie miało podstaw aby was raszować jak to wielu twierdzi że dlatego kampi.

~ Pozdrawiam

Opublikowano

Masz rację, jest to pokazane w lewym górnym rogu ale bardzo słabo nie idzie się tam nic doczytać, a tym bardziej jeśli dostajesz obrażenia od paru przeciwników.

Chodziło mi o takie coś.

2013-11-16_00001.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

info po smierci dodane fajnie tylko szkoda ze nie dziala

Opublikowano

Jest przecież napisane że masz 5 sekund na użycie mikrofonu aby podać info (czy coś w ten deseń). Około 2 godziny temu działało. 

Opublikowano

UP^ Wszystko perfekcyjnie dziala jesli chodzi o mikrofon, ale mozna dodac takze plugin ze ma sie 5 sec na napisanie infa i ono na zielono wyskakuje na czacie. 

Opublikowano

Chciałbym zaznaczyć, że nie każdy posiada mikrofon lub też nie chce go używać, bo np. nie ma mutacji.

Opcja pisania infa według mnie jest dobrym pomysłem, a wręcz nie widzę żadnego powodu przez dlaczego miało by nie być tej opcji, bo nie utrudnia gry, a jedynie może ją ułatwić.

Pozdrawiam,

BANG!

Opublikowano

A wiec mysle ze dodac opcje takze dla tych co nie maja mikro do dawania infa bedzie na plusik. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności