Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ONLY DD2 #02

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Może by tak zrobić info po śmierci :)

dokładnie! info po śmierci by sie przydało :) dużo pomoże :) 

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

co rundę masz wyświetlonego  gracza (lidera) rundy/mapy, pograj dłużej to zobaczysz więcej dodatków i nie rozpoczynaj niepotrzebnego tematu...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie róbmy 4funa z DD2, który i tak ma wgranych sporo dodatków. Bez sensu dodawać zbędne pluginy, które mogą tylko obciążyć serwer..

Opublikowano

Nie róbmy 4funa z DD2, który i tak ma wgranych sporo dodatków. Bez sensu dodawać zbędne pluginy, które mogą tylko obciążyć serwer..

Rozumiem, ale komenda /mute, przydałaby się, tym bardziej w nocy. Patrząc na ostatnią. Przez 4 godziny, ktoś puszczał muzykę, kolega Baboleo (pozdrawiam) pod wpływem alkoholu rozmawiał całą noc. Oczywiście na steam posiadamy mute, ale tylko graczy steam. To było zbyt uciążliwe.

Opublikowano

Nie tylko na steam, możesz na ns normalnie przez player list zmutować, nie rób z tego takiej afery...

MemesiO'wi chyba chodzi, o to co jest na 4Fun'ie:

Najlepszy gracz rundy: -

Ustrzelił 6 fragów w tym 5 hs'ów (dla dodatku).

Według mnie to zbędne, serwer i tak jest wysokich lotów, więc czego chcieć więcej?

Opublikowano

Nie tylko na steam, możesz na ns normalnie przez player list zmutować, nie rób z tego takiej afery...

MemesiO'wi chyba chodzi, o to co jest na 4Fun'ie:

Najlepszy gracz rundy: -

Ustrzelił 6 fragów w tym 5 hs'ów (dla dodatku).

Według mnie to zbędne, serwer i tak jest wysokich lotów, więc czego chcieć więcej?

Chodziło mi tutaj, że gracze ns, nie mogą zmutować przez ten panel. Źle to ująłem.

Opublikowano

To kup CS 1.6 legalnie. Nie będziemy wpierać oszustwa, nawet, jeśli dajemy im możliwość gry.

Tyle, że ja mam steam, czytaj uważnie, gracze się skarżyli. Jeżeli nie wspieracie "oszustwa" to dlaczego serwer nie jest only steam. Jakby nie było większość graczy to gracze non steam, którzy także kupują vipy. Ale jeśli tak stawiacie sprawę, to także nie widzę sensu w grywaniu /mute.

Opublikowano

swoją dyskusją z osobami zarządzającymi serwerem i na siłę "wpychanie" jakiegoś dodatku, który nic nie zmieni, deklasyfikujesz swoje pomysły i na kolejne każdy będzie patrzył z góry...

Opublikowano

Na "siłę"? Powiedz mi w czym mi pomoże taki plugin skoro mam steam. Pisałem ten post z myślą o graczach ns, lecz nie sądziłem, że znajdę jeszcze kogoś z taką opinią o ns. Większość sieci wypuszcza własne cs 1.6 non steam, a tutaj spotkałem się z oburzeniem i agresją. Co mnie troszkę zdziwiło, dlatego podtrzymałem tę rozmowę. Pisząc takie wypowiedzi jak powyższa, zastanawiam się nad sensem tego tematu. Skoro nie mogę wyrazić swojej opinii i próbować przekonać administracje do wgrania pluginu, to po co istnieje ten temat.

Opublikowano

Jeżeli postarałbyś się przeczytać dokładnie, co mamy do powiedzenia, to z pewnością mógłbyś zrozumieć, że wszyscy jesteśmy na nie i dalsze wypowiedzi z Twojej strony uważam za niepotrzebne, jeżeli istniałaby potrzeba tworzenia czegokolwiek na serwerze to byłoby to zrobione. Swoją opinię wyraziłeś, my jesteśmy na nie i wszystko powinno być jasne. Nie widzę w tej rozmowie ani oburzenia, ani agresji z jakiejkolwiek strony. Jeżeli zastanawiasz się na sensem tego tematu to widzę, że powoli coś do Ciebie dociera. Temat jest, my nadal jesteśmy na nie, może zaproponuj coś innego. Dalsze rozwijanie tematu z Twojej strony oraz wypowiedzi w tej kwestii uważam za niezasadne i niepotrzebne.

Opublikowano

Dziś zobaczyłem jednego gracza z wh. Postanowiłem więc zrobić mu demko. Wchodzę na specty i go nagrywam. Nagranie pierwszej rundy nie wystarczyło, żeby udowodnić mu wh, więc nagrałem drugą. W drugiej również ciężko było mu coś udowodnić (tak się zdarza). W trzeciej rundzie dostałem kicka, i tak się skończyła moja próba nagrania demka. Może by to zmienić?

Opublikowano

KOlego sory ze sie wtrace w temat, piszesz ze schodzisz na specta i nagrywasz demko.. wszystkie demka sa dostepne na forum, jaki problem zeby rozpisac z danego dnia i godziny.. kicka dostales dlatego ze serwer jest oblegany 24/h i kazdy slot jest potrzebny. 

Admini sa na serwie to zglaszaj takie rzeczy...

piszac tu takie glupoty jakie pisales wyzej, nic nie zdzialasz.. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie jest to głupota, a zwykła niewiedza kolego. Adminów na serwerze najwidoczniej nie było - pisałem na u@ bez żadnej reakcji ni odzewu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności