Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ONLY DD2 #02

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co Ty na to @Nesty, by wgrać? Tak, wiem, jest u@, lecz to umożliwia bardzo szybką komunikację, w dodatku, z tego co wiem, nie obciąża bardzo serwera :)

Opublikowano

Jak to nie? Ten plugin nie koliduje z rozmowami graczy do adminów, bynajmniej nie tam, gdzie do tej pory grałem.

• Właściciel
Opublikowano

Ten plugin nie zawiera w ogóle takiej opcji. Admin może do graczy wszystkich powiedzieć, admin do adminów, ale pierwsze słyszę, że gracz do admina.

Opublikowano

No nie zawiera. Zrozumiałem, że gracz w ogóle nie będzie mógł gadać do admina, a tak przecież nie jest. Mój błąd.

Opublikowano

Przed kwadransem na serwerze pojawiły się lagi, nie tylko mi, ale większości serwera, nie wiem z jakiego powodu.

Opublikowano

Bry

Ja jeszcze nie zapoznałem sie dobrze ze siecią lecz codziennie grzebię w archiwach Waszych i zastanawia mnie czemu nie ma na początku rundy 2-3 sek duszka.

Bo sprawa wygląda tak : Nowa runda się zaczyna a wraz z nią mini gierka jak wyjśc z respa ,Ci są "wylotówkach" mają albo farta albo labirynt ( jak chcą isć w przeciwnym kierunku).

I zdarza się tak że 7-8 sek z respa się wychodzi bo jak Cię zblokują to umarł w butach ( po stronie tt szczególnie ).

W sumie ja już sie przyzwyczaiłem by iść gdziekolwiek byle mnie nie zbloczył team ale fajnie byłoby na szybko iść tam gdzie się chce.

Więc tu me pytanie czy bd duszek  ?

pozdrawiam

• Właściciel
Opublikowano

Wielokrotnie tłumaczyliśmy, iż duszek powoduje zbyt duże obciążenie serwera i wysoki choke na początku rundy. Jak znajdę czas, to się zoptymalizuje to do lepszej postaci. Dbamy o jakość serwerów. Solid po prostu żre bardzo dużo zasobów CPU.

Pzdr.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam, nie wiem czy tutaj pisać ale jak coś to prosze o przeniesienie z góry przepraszam, a teraz do konkretów, Można chyba już zmienić info o okresie świątecznym, święta już dawno mineły :D

dokładnie o to mi chodzi które jest na środku ekranu.

post-7871-0-33345000-1423853038_thumb.jpg

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

O wszystkim Nesty wie, zostanie to zmienione w przyszlości.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. moja propozycja jest taka. Tak to jest Only DD2, lecz dużo graczy mówiło szkoda, że nie ma jakiejś innej mapy, typu inferno/nuke. Myślę, lecz to, że jest to dd2 można byłoby rozważać, czy dodać chociaż jedną z tych powyżej wymienionych map. 

Opublikowano

Nie ma sprawy. Ja wiem o tym, lecz chciałem tylko dać propozycję jaka pada często w grze.

Moja kolejna propozycja jest taka, a szczególnie tyczy się ona graczy bez mikrofonu. Jak dednie to, żeby było 5 sekund na napisanie infa, gdzie się kryje wróg

• Właściciel
Opublikowano

Prosiłbym Cię, jako przyszłego admina, abyś używał opcji "szukaj", bo już było wiele razy tłumaczone na te tematy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dodajcie komende /mute

oraz info po śmierci 

albo takie coś że jak napisze się w grze np /zgłoś nick gracza i jakiś powód i pojawia się to na shoutboxie miałem cos podobnego na mojej sieci 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Problemy z respowiczami. Widzialem na innych serwerach, ze po 45 sekundach wszyscy na respie gina. Moze u nas tez to sie przyda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności