Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ONLY DD2 #02

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam propozycje odnośnie resetowanie NIE STATYSTYK W GRZE lecz swojego rank'u ogółem np /resetrank(nick gracza) albo (ip) wiadomo że osoba może to robić tylko na swoim adresie ip lub prościej; na swoim komputerze :)

;)

Pozdro

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nesty, odświeżam moją propozycję i czekam na twoje zdanie 

Dodać plugin afk kiss/kicker, bo co wejdę na serwer to z 10 afk na respie i 5 osób zawsze na spectie siedzi i blokuje sloty.

Opublikowano

Cześć, mam tylko organizacyjną prośbę dotyczącą napisów typu:

"Gracz XXX Monster Kill"

"Gracz XXX is Unstoppable" Itd.

Nie wiem jak innym, ale te napisy wyświetlają mi się idealnie na poziomie głowy w celowniku i często zasłaniają przeciwnika głowę. Czy byłaby możliwość opuszczenia napisów tego typu o kilka centymetrów w dół?:)

Wiem, wiem duperela, ale jak komuś zajęłoby to sekundę to prosiłbym o zmianę, bo przy 30 osobach na serwerze takie napisy często mi się wyświetlają i mnie irytują :x

Jeżeli ma zostać tak jak ma zostać to trudno ;)

Opublikowano

Tak myślałem, że to wina rozdzielczości ;)  nie zmieniam bo gram na niej od zawsze i na innej nie potrafie grać ;)

Dzięki za odpowiedź ;) <heyo>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Proponuję zmienić grafikę wyświetlającą się w komendzie /resp. Aktualnie jest ona zrobiona w paincie, nie obrazuje dokładnie miejsca w których nie można kampić, można się przyczepić. Zrobiłem na szybko nową grafikę. Myślę, że wygląda nieco profesjonalniej. W razie czego mogę przesunąć zaznaczenie, ale to już według Waszego uznania. Ja osobiście bym zostawił tak jak jest :)

post-9461-0-50696000-1421527576_thumb.jpg

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ale tutaj nie ma roundsound i raczej nie będzie a z tym HS 2 Lille nie wiem czy przejdzie

Opublikowano

Z tymi dwoma fragami za hs to już na prawdę lekka przesada,DD2 to nie 4FuN i takowe rzeczy są NA PRAWDĘ zbędne ;) Jedynie jakieś drobne kosmetyczne zmiany (w razie potrzeby...) gdyż serwer ma swoisty klimat i tego trzeba się trzymać ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie ma co robić z DD2 drugiego 4Funa. Czym mniej dodatków, tym bardziej stabilny serwer. 

Opublikowano

Emm.... Tygrysku,już nie chodzi o stabilnosc czy jakoś(chodź to też ważne) ale o klasyke, CS 1.6=Mapka dd2 i wszystko jasne,wiele serwerów wprowadza kolosalne zmiany i dodatki kosmetyczne ale jest wielka gwardia starych wyjadaczy co chcą klasycznie pograć...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam, chciałem zgłosić że od wczoraj zaczyna strasznie lagować nie jest to cały czas ale tak urywkami dochodzi do 500ms, myślałem że to leży po mojej stronie ale niestety nie cały czas mam ping normalny 25-30ms a na serwerze to nie da się grać. Chyba że znów jakies ataki? 

@edit

Sry nie potrzebnie umieściłem ten post myślałem ze to leży po serwerze stronie ale myliłem się, problem leży na moim łączu. Będę musiał się skontaktować się dostawcą internetu. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Większość osób na serwerze ma mały ping, więc na 100 % to nie wina twojego internetu? 

Opublikowano

Mi sie wydaje jednak ze to Twoja nieuwaga, poniwaz lagi z tego co widze jak juz sa to gdy 1-2 graczy wbija z zawyzonym pingiem i wtedy jest lekki hejzel z pingiem takto wydaje mi sie ze jest bez zastrzezen

Opublikowano

Też myślałem, że serwer wczoraj lagował ale to było tylko u mnie :)

Opublikowano

Jest możliwość wprowadzenia zmiany odnośnie afk graczy, np 30sek bez ruchu=kick?? Ostatnio bardzo trudno (jak na cs) wbić na serwer, czasem trzeba czekać nawet 10minut, gdzie na respie jest paru nieaktywnych, tudzież na spect.

Opublikowano

Jest możliwość wprowadzenia zmiany odnośnie afk graczy, np 30sek bez ruchu=kick?? Ostatnio bardzo trudno (jak na cs) wbić na serwer, czasem trzeba czekać nawet 10minut, gdzie na respie jest paru nieaktywnych, tudzież na spect.

Jeśli masz problemy z wejściem na serwer, to zakup sobie slota :) Jest na serwerze plugin umożliwiający rozmowę pomiędzy adminami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności