Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ONLY DD2 #02

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wedlug mnie to spoko pomysl z /rs !

Nie będzie komendy /resetscore , temat wałkowany miliard razy :)

Opublikowano

To Bardziej Pasuję do Diablo moda .

Ogólnie jestem za resetem statystyk . :D

Opublikowano

Proponuje przede wszystkim ogarnąć lagi na serwerze.. Strasznie laguje, zauważyłem, że pingi skaczą ludziom na 130 +

Opublikowano

Żadnych resetów nie moja wina, że chcesz ciągle resetować bo chu**we staty. Komu to pomoże BOTOM , które lamią na serwerze.

Lagi...Na serwerze nie ma lagów. W moim odczuciu płaczecie nad jednym z najlepszych DD2 w Polsce.

Pozdro. :)

• Właściciel
Opublikowano

Proponuje przede wszystkim ogarnąć lagi na serwerze.. Strasznie laguje, zauważyłem, że pingi skaczą ludziom na 130 +

A skąd wiesz, że to nasza wina? Jeżeli komuś latencja skacze +130, to co ma serwer do tego?!

Opublikowano

Szczerze? To ja nie zaobserowałem żadnych "lagów". Wszystko chodzi jak ta lala.

Przyznam, jeżeli coś pobieram albo jeśli ktoś zobserwował miałem taki okres że strasznie mi ping skakał.

Jednak po zwiekszeniu zasiegu radiówi wróciło wszystko do normy.. :) Więc raczej mijasz się z prawdą.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Można zmniejszyć czas trwania rundy

Jest idealnie. 

Opublikowano

Czytałem starsze posty. To z tą teksturą nocy by było ciekawe. Może wrócicie do tego? 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Proszę o dodanie pluginu który umożliwia przenikanie przez graczy swojej drużyny bo tak to cały czas nie blok ...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przenikanie było już wałkowane setki razy... 

Czytałem starsze posty. To z tą teksturą nocy by było ciekawe. Może wrócicie do tego? 

Co do tekstur, może nowe tekstury dust2? Tzn, zwykły de_dust2, tylko że na innych teksturach?

Opublikowano

Dlaczego jak ktos z naszej druzyny nas oslepi to nie pisze kto ... I jak my oslepimy kogos to tez nie pisze :( (z naszej druzyny ) wczesniej pisalo ! :D

Opublikowano

Szczerze mówiąc plusów tego rozwiązania nie widzę, a z minusów - trzeba na własną rękę dochodzić, kto flaszuje specjalnie swój team. Mi to problemu nie robi, ale wielu mniej ogarniętym graczom na pewno, bo to taka swoista podpowiedź. Przydałoby się to przywrócić.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Także jestem za przywróceniem, juz pare razy spotkałem się z sytuacja gdzie gracz sie dopytywał kto go oslepił... i dla nas jest to ułatwienie bo widzimy kogo kick/slay/ban za team flesze.

Opublikowano

Ja bym proponował wgrać " plugin  - Asysty " Dlaczego?. Już tłumaczę. Zawszę to zmieni grę każdy będzie coś chciał ugrać żeby mieć jak najwięcej fragów no i to urozmaići grę. No i fajnie by było jakby został wgrany " spadochron ". 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności