Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ONLY DD2 #02

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No moze i prawda ;]

Ale jak tam ktos wczesniej wspominal bronie na plecach to jest  niezle

• Właściciel
Opublikowano

Ale powiedź mi: po co serwer zaśmiecać jakimiś dodatkami, które większość ma gdzieś? Wygląd wyglądem, ale liczy się grywalność i jakość rozgrywki.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Większość propozycji, które tutaj proponujecie, została omówiona w tematach/tym temacie, więc proponuje Wam czytać dokładniej.

Opublikowano

Nie wiem  Może to jest bez sensu , ale chciał bym aby obrażenia po strzale nie były koloru blado złotego. Z powodu błahego bo por prostu dużo razy ich nie widzę

Jeszcze jedno. Czy flesz nie mógł by być inny niż standardowy , bo to skutecznie blokuje cheaterow z anty fleszem . Dokładnie chodzi mi o kolor . 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zawsze możesz wpisać komendę /me nie ma sensu tego zmieniać. Fleshe tak samo zostaja białe. Dd2 ma byc klasyczne

Opublikowano

Dajcie spokój, nie róbmy z serwera jakiegoś 4FUN jak ktoś chce, to pogra sobie na 4FUN, dobrze jest jak jest na serwerze, chyba chodzi tutaj o zmiany jakieś konkretne, a nie zaśmiecanie..

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jest wszystko dobrze jak jest Teraz nic nie dodawać i nic nie usuwać a będzie przepięknie. 

Opublikowano

Ew. dodałbym jakąś pomoc w nakierowywaniu dla gracza Peshu, bo jak jesteśmy w przeciwnych drużynach to ma ciężko i ciągle ginie :(

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Hahahah Chyba żarty robisz sobie hahah ;d Najlepiej to zrobić Autospec dla "Muj" jak ginie 3x ode mnie żeby nie bylo ! pod rząd 3x

Opublikowano

Pisałem o tym wcześniej, lecz najwyraźniej przeoczyłeś. Jestem za dodaniem opcji oglądania każdej drużyny po śmierci, bo jeśli mam podejrzenia jedynie patrząc na styl gry danej osoby z przeciwnej drużyny, to mogę się tylko domyślać, że coś ma. Gdybym zgłaszał tak każdego, to bym zapewne dostał bana od admina za utrudnianie :D. Zawsze zgłaszam tylko ludzi z mojego teamu, bo mam 100% pewności, że człowiek odpalony gra. 30 lub 40% graczy umie napisać prywatną wiadomość do admina na temat czitera (u@)... Niektórzy piszą yu@ lub uu@ ... tak jakby to były jakieś kody css. Z racji tego, że mało gram, to nie idę na specta i nie nagrywam dema na forum, bo połowę czasu gry poświęciłbym pisaniem wzoru i wysyłaniem dema ze zdjęciem. Ten mały dodatek dużo zmienia jednocześnie nie zmieniając typologii serwera.

2. Pisałeś, że będzie resetscore - co poszło nie tak? (7 strona)

• Właściciel
Opublikowano

AD 1. Nic nie przeoczyłem, zajęliśmy w tej kwestii jednoznaczny i ostateczny głos. No chyba, że Jasiunek postanowi inaczej, to weźmiemy pod uwagę.

AD 2. Jest to taki dodatek, który stanowi najniższy priorytet...

Opublikowano

Myślałem o tym spok3y, plugin by sie przydał który umożliwia sprawdzenie gracze nie wchodząc na spect, Ty mówisz o widoczności po śmierci dla całego teamu, tego nie będzie. Widoczność tylko dla adminstracji serwera.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wydłużyłbym dozwolony czas przebywania na respie. Jest on zbyt krótki w stosunku do czasu całej rundy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności