Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ONLY DD2 #02

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy nie lepiej było by zrobić w ten sposób jak wspomniał Luber czyli zmiana po pewnej ilości rund.?

Myślę,że bardziej by się to sprawdziło,lepsze urozmaicenie.

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A według mnie, to bez sensu w 20 osób grać dd2 long :) , jeżeli ktoś chce sobie pograć dd2 long w ciągu dnia to na 4FUN. :)

Opublikowano

Można też podzielić w ten sposób żeby obydwie mapy zagrać w ciągu dnia,mapę dd2 long w krótszym czasie.

Opublikowano

wszyscy macie racje po trochu, uważam że jak by było chociaż de_inferno nic złego by się nie stało, wręcz przeciwnie.. Jakby dodać ta mapę to by ludziom się nie dłużyło i by nie było takie monotonii.. Na serwie by byli cały czas ludzie.. A de_inferno jest dość mała mapa jak dd2 i łatwą się ją gra.. Wiec nawet początkujący by mogli się odnaleźć..

Opublikowano

Teraz najlepiej dodać świąteczne pluginy modele mapę świąteczna dd2 snieg itd trzeba już poczuć te święta lajkujcie :P

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie będzie de_inferno na tym serwerze.

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Serwer przeszedł kilka zmian. Licznik rund zmniejszyliśmy do 21 oraz nie ma głosu mówienia ile pozostało rund! Zapraszamy do gry.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Proponuję dodać RoundSounda, przydało by się trochę dźwięku , jakiegokolwiek gdyż jest za cicho.

Opublikowano

Na DD2 żaden round sound nie jest potrzebny.

Na dzień dzisiejszy takie jest również moje zdanie.

Opublikowano

Z tą Noca bardzo dobry pomysł :) Mówisz Nesty tekstura nieba, a mam takie pytanie czy dałoby się "przyciemnić" troszke obraz kiedy będzie noc? Fajny by był taki pólmrok, troszkę trudniej, jakiś dreszczyk osaczenia, większość graczy może by używała noktowizora było by ciekawiej i nawet trochę realistycznie :)

PS. Propozycja serwera dust2 i reszty do wszystkich adminów:

Mam taką propozycje czy nie mogliście by wprowadzić dyżurów odnośnie serwerów by kontrolować ludzi grających na czitach?

Dyżury są ale mi chodzi o takie coś by każdy Admin miał powiedzmy raz dziennie ( ustalcie to miedzy sobą) inny Nick bo jak zaobserwowałem dużo graczy zna praktycznie każdego admina i widząć że taki jest w grze wyłącza te p... haxy czity itp :) Co wy na to ?

Opublikowano

Myślę,że dodanie nocy to bardzo dobry pomysł ale moim zdaniem dobrze by było od 21-6 rano.

@lien[soD] jeżeli chodzi o te dyżury to raczej jest to nie możliwe i myślę,że to bez sensu chyba nie muszę tłumaczyć czemu?!Każdy Admin kontroluje jak tylko może i tak czy siak nie da się uniknąć cheata bo i tak jak będzie chciał to się pojawi.Dlatego jeżeli widzisz,że jest cheat który zna Admina i jak Admin wchodzi na serwer to wyłącza cheaty to poinformuj o tym bo każdy Admin ma prawo do zmiany nicku na serwerze i wtedy już nie jest rozpoznawalny,także myślę,że to też nie jest wielki problem.

@lien rekrutacja jest aktywna zawsze możesz złożyć podania na Admina dd2 i pełnić te obowiązki.

Opublikowano

mrX dzięki za odpowiedź :)

A z tym adminowaniem narazie się wstrzymuje, raz nie wiem czy sie nadaje, dwa do 17 w robocie, trzy Steam narazie brak planowany zakup w lutym :)

• Właściciel
Opublikowano

' pid='27141' dateline='1357716153']

Z tą Noca bardzo dobry pomysł :) Mówisz Nesty tekstura nieba, a mam takie pytanie czy dałoby się "przyciemnić" troszke obraz kiedy będzie noc? Fajny by był taki pólmrok, troszkę trudniej, jakiś dreszczyk osaczenia, większość graczy może by używała noktowizora było by ciekawiej i nawet trochę realistycznie :)

Tekstura nieba, którą zastosujemy jest standardowa w CS, tak więc nie trzeba obawiać się o ściąganie. Co do przyciemnienia, oczywiście że się da. set_light "flaga". Im większa flaga, tym jaśniej.

Co do deszczu, mroku itd. - nie przesadzajmy. Zazwyczaj są spadki FPSów przy takich bajerach, a chyba każdy chce wyciągać 99-100, a nie 30.

' pid='27141' dateline='1357716153']

Mam taką propozycje czy nie mogliście by wprowadzić dyżurów odnośnie serwerów by kontrolować ludzi grających na czitach?

Dyżury są ale mi chodzi o takie coś by każdy Admin miał powiedzmy raz dziennie ( ustalcie to miedzy sobą) inny Nick bo jak zaobserwowałem dużo graczy zna praktycznie każdego admina i widząć że taki jest w grze wyłącza te p... haxy czity itp :) Co wy na to ?

To jest kwestia indywidualna. Mamy jeszcze zbyt mało adminów i zbyt mało graczy, aby przydzielać dyżury dzienne i nocne. Więc jest to kwestia do dogadania się z adminami, nie wnikam to, gdyż szanuję pracę adminów i tę kwestię pozostawiam im. Sens jakiś jest w tym wszystkim, propozycja według mnie jest dobra.

@mrX noc: 22-6 czyli cisza nocna.

Chodzi mi tutaj o wprowadzanie zmian takich, aby serwer DD2 też i wyróżnić od pozostałych, np. FFA.

PS: Wczoraj dodałem "thetime" komendę.

Opublikowano

Zaproponowałem godzinę wcześniej bo nie każdy grywa nocą ale już wyjaśnione od 22 do 6 rano pasuje jak najbardziej jestem za.

Co do dyżurów Adminów owszem może to i dobry pomysł ale nie do końca.Zwróćmy uwagę na to,że nie każdy w dany dzień jest w stanie dyżurować bo każdy prowadzi swoje życie prywatne.Po prostu można bardziej kontrolować obecność Admina na forum i serwerach i jeżeli Admin jest mało widoczny to wtedy można wyciągać konsekwencje,uważam to za stosowne.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przyciemnienie mapy w późnych godzinach bardzo ciekawe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności