Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ONLY DD2 #02

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

to już 4fun by się zrobił.

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie. Bo wtedy nie będzie to serwer only dd2.

Opublikowano

to może coś na deseń dd2 , wiem , że chyba jest kilka modów map de_dust 2 :) np. de_dust2 night czy jakoś tak :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie martwcie się coś pomyślimy z Nestym

Opublikowano

Może jakieś dd2 właśnie z porą zimową :P czy jak wyżej night było by ciekawiej, może bardziej rozbudowane dd2 bo także są takie mapa jest super, serwer też można się trzymać tematu dd2 ale coś czasem pozmieniać by urozmiaicić rozgrywkę.

A możliwe by było dodanie mapy dd1 ? do dd2 by był to serwer odnoszący się tylko do dd :P ?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Gdy wybieraliśmy mod na ten właśnie serwer był do wyboru DD2/INF/NUKE lecz DD2 wygrało i nie będzie żadnych zmian (no chyba że H@ zadecyduję), bo ludzie bardzo lubią serwery Only Dust2 więc stracili byśmy 3/4 graczy :)

Opublikowano

Owszem dużo ludzi lubi Olny dd2 ale wgranie jeszcze jednej mapki np de_inferno na pewno by nie zaszkodziło.Nie zapominajmy,że mapa de_inferno też jest bardzo lubiana przez graczy.Osobiście był bym za tym by spróbować to w ten sposób urozmaicić ale oczywiście tak jak mówisz freakovsky ostateczna decyzja nie zależy od nas.:)

• Właściciel
Opublikowano

To co Wy piszecie jest sprzeczne. Jak można na serwer o typie "ONLY DD2" dodawać przykładowo jak ktoś tutaj napisał de_inferno? To wtedy zmieniamy mod. ONLY DD2 jest dobrym rozwiązaniem, każdy posiada tę mapę i można się na niej wiele nauczyć. Zmierzam do tego, że skoro typ jest ONLY DD2, to pokusiłbym się dodania de_dust2_long czy de_dust2x2 itp. - one nawiązują do tematyki, więc jestem jak najbardziej za. Natomiast inna sytuacja jest, kiedy z nazwy i typu jej braknie "dust". Przypomnę z ang. dust = pył, kurz itp. jeśli chodzi o rzeczowniki, więc jeśli ten dust zabraknie to serwer zmieni charakter, typ jego Z ONLY DD2 na DD2 / INFERNO. To jest różnica, a każde zmiany moda wiążą się z informowaniem graczy oraz dostosowywanie serwera pod te mapy. Więc jeśli chcemy dodać inferno, to zmieniamy ustrój serwera i niepotrzebnie trzeba reklamę nową dawać po forach.

Kolejna sprawa. Nie rozumiem "ale oczywiście tak jak mówisz freakovsky ostateczna decyzja nie należy do nas." - owszem, ale zmiany się robi dla graczy i macie duży wpływ na zmianę, ale ostatecznie podejmuje H@ czy to serwera czy sieci.

Następna teoria do obalenia. "bo ludzie bardzo lubią serwery Only Dust2 więc stracili byśmy 3/4 graczy" - skąd to wiemy? Znikąd, bo tak na prawdę można szacować, można przewidzieć utratę graczy, ale nie wiemy w jakiej ilości. Stwierdzenie faktu "stracilibyśmy - pisze się razem!! -3/4 graczy" jest absurdem, właściwie przesadą.

Reasumując, nie wiem jak $emir, ale nie zamierzam zmieniać ustroju serwera. Możemy urozmaicić dodaniem odmiennych wersji pyłu i kurzu.

Opublikowano

Nesty ma racje Dust to dust i tak jak pisałem wyzej ok dodać mapy ale które urozmaicając dust zachęcały by może więcej graczy do zabawy a nie np inferno bo to całkowicie inna tematyka :) Popieram Nest'e go :D

Owsze inferno bardzo dobra i przyjemna mapka tak samo kabul jest dobry ale co ma inferno do dust ni stąd ni z owąd :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Myślę że możemy wgrać inne przerobione mapy dd2 np. Dd2_long. Zawsze urozmaici to grę.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Według mnie można by zrobić tak ;

10:00 - 23:00 - Dust2

23:00 - 10:00 - Dust2_long

:)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Odpada nie sprawdzi się to lepiej na zmianę co 35 rund zmiana mapy na kolejna.

Opublikowano

Dokładnie,ponieważ jest to za długi okres czasu.Gracz chcący sobie pograć na mapie np.dust2_long, musiał by sporo czekać a nie każdy bywa o tych godzinach na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności