Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ONLY DD2 #02

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Spadochron to bardziej na 4fun wystarczy nam już RS

Zgadzam się. Spadochron jest tutaj zbędny.

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Fragowy Mister
Opublikowano

VIP na DD2? Jaki to ma sens? Jedyne na co bym się zgodził to prefiks na czacie i...? inny model? nie VIP na DD2 zepsuł by tylko rozgrywkę w końcu to nie 4fun.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

wprowadzicie VIP'a na only dd2?

NIE - od tego jest 4fun.

• 2 miesiące temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dzisiaj zobaczyłem niedociągnięcie co do blokowania bs'a było bodajże 7 CT i 8 TT a bs B był zablokowany. Jeżeli można by to na prawić, gdyż różnica jednej, dwóch osób nie jest zbyt wielka i jak jest 5 CT i 7 TT to i tak 2 bsy są spokojnie do ogarnięcia.

• Właściciel
Opublikowano

Uspokój się człowieku. Zmienić to ja Ci zaraz mózg mogę; co ma to do tematu? Jak taki mądry, to składaj skargi zgodnie ze wzorem lub podanie.

Opublikowano

Uspokój się człowieku. Zmienić to ja Ci zaraz mózg mogę; co ma to do tematu? Jak taki mądry, to składaj skargi zgodnie ze wzorem lub podanie.

Moim skromnym zdaniem do tematu ma sporo, nawet bardzo. Nie chodzi jednak o zmianę obecnych adminów, bo jeśli są to potrafią wyszukać i usunąć graczy na wspomaganiu i ja osobiście złego zdania o nich nie powiem. Problem leży w tym, ilu ich jest lub w tym, że zbyt często ich nie ma, jedno wpływa na drugie.

I tak na przykład, aktualnym nr 1 na serwerze jest kolo latający sobie na pakiecie wh + aim, mający wszystkim w głębokim poważaniu ze względu na swoje zmienne IP. Jeśli adminów było by więcej, albo jeśli byli by częściej mogło by to wyglądać lepiej. Ewentualnie można by spróbować bana na cfg, bo jeśli to jakiś 14 letni gimber, to zapewne nie skuma co jest grane. Co do ogólnej gry na serwerze z punktu widzenia zwykłego "czystego" gracza, praktycznie co drugie wejście można spotkać kogoś na wh, aimie, a nawet sh.

Jeśli mogę coś podpowiedzieć, to poleciłbym zmianę przepisu odnośnie obowiązkowego STEAMA przy składaniu podania o admina, bo przecież nie każdy NS to cheater i myślę, że warto by wypróbować kogoś nawet na próbę, jakiegoś sprawdzonego, ogarniętego gracza. Z góry zaznaczam, że nie chodzi tu o mnie, bo moje podanie zostało już odrzucone i kolejnego składał nie będę. Chciałem tylko przedstawić sytuację jaka ma miejsce na DD2, którą pewnie każdy, a na pewno zdecydowana większość potwierdzi, ta czysta większość, bo dla "odpaleńców" to zapewne serwer marzenie. Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę o zmianę tego zdania na serwerze, bo jak widać wrzesień się skończył ponad tydzień temu :P

de, fraguj z nami w wrzesniowym, rozkwitajacym klimacie czasowym!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Można by wprowadzić leczenie. Każdy ma 25hp tak jakby dodatkowe, ale nie doliczane do tych 100, tylko gdzieś z boczku i tymi 25 punkcikami można kogoś uleczyć

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Można by wprowadzić leczenie. Każdy ma 25hp tak jakby dodatkowe, ale nie doliczane do tych 100, tylko gdzieś z boczku i tymi 25 punkcikami można kogoś uleczyć

To jest DD2, prędzej widział bym coś takiego na 4funie, gdyż ten serwer ma przypominać zwykłą i normalną rozgrywkę bez zbędnych dodatków.

Opublikowano

Padła tutaj propozycja mapy w stylu de_dust2 snow. Jeśli zgodził by  się nesty, mógłbym zabrać się za przerobienie de_dusta2 na śnieżnego dusta2. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności