Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ONLY DD2 #02

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie jest to reklama tylko neobans sprawdza czy nie posiadasz bana u nas. Nie możemy tego usunąć. Trzeba sie do tego przyzwyczaić

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Właściciel
Opublikowano

Nie wiem czy było, ale warto zapytać. Da radę zmienić tą reklamę na starcie w pistoletówce ? Bo denerwuje mnie to, jak mam akcje a tu nagle wyskakuje mi reklama ...

Bardziej irytujące jest to, jak w kółko przychodzą takie osoby jak Ty, nie starają się używać opcji szukaj tylko wymówka "nie wiem czy było, ale warto zapytać". No nie warto zapytać, bo my nie zamierzamy tłumaczyć 100 razy każdemu z osobna.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

O co chodzi: Granice respawnu oraz regulamin.

Chciałbym zaproponować, aby zamieścić mapę granic respów w pierwszym oknie, jakim pojawia się po restarcie mapy oraz proponuję wgrać plugin ukazujący regulamin, który trzeba zaakceptować. Wszystko po to, aby gracze wiedzieli, za co są karani.

• Właściciel
Opublikowano

Nie da się w tym oknie tego zrobić, bo to dotyczy każdego serwera i gdybym miał to zrobić, to na każdym serwerze by się wyświetlało.

A co do drugiego, też jestem na nie. Jedynie można dać /resp i tam grafikę dodać respawnu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co myślicie o tym:

1.Po zabiciu kilku graczy, niech tylko pokazuje się na ekranie "Multi-Kill" itp. Ale bez dźwięku, bo to zagłusza nie raz i nie słyszę czy ktoś idzie.

2. Może nie jest to tak bardzo ważne ale mogłoby się przydać, mianowicie chodzi o to, że:

Jak klikniesz kilka razy podczas gry na zmianę team'u, to wyrzuca z serwera. Po czym zazwyczaj trzeba czekać nie raz nawet kilka minut, aż slot się zwolni + Statystyki i kasę (jeśli oczywiście były) się traci :/

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Co do twojej propozycji to zbędne. powód każdy może sobie usunąć sound jeżeli mu nie pasują i przeszkadzają. Co do WTJ to dobra sprawa za dużo ludzi by było którzy chcieli by grać w lepszych co by sprawiło osłabienie 2 team. Dlatego jak WTJ wymuszamy to kickuje automatycznie "Za lamerstwo" 

• Właściciel
Opublikowano

Kiedyś będzie dorobiona opcja, że będzie można sobie wyłączyć te dźwięki. A co do drugiego, to zwykła ludzka głupota, za którą nie będziemy odpowiadać. Jak nie chcesz czekać na slota, to zapraszam: http://shop.fragujemy.com - tanio :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam pomysł na wprowadzenie więcej zabawy, tak zwana " runda rozgrzewkowa ". Polegająca na tym że przez 60 sekund trwa " Deathmatch " a gracze mają tylko do wykorzystania granaty wybuchające " HE ". Co o tym sądzicie..

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Witam, mam pomysł na wprowadzenie więcej zabawy, tak zwana " runda rozgrzewkowa ". Polegająca na tym że przez 60 sekund trwa " Deathmatch " a gracze mają tylko do wykorzystania granaty wybuchające " HE ". Co o tym sądzicie..

Temat był wałkowany 100 razy. Runda rozgrzewskowa nie będzie na serwerze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

New;

Dodanie pluginu resetujący staty w tabelce pod komenda: /reset lub /rs ; czy jak tam będziesz chciał.

Propozycja jest taka, ponieważ jeśli chcemy zresetować sobie staty w tabelce np. mamy staty 0/5 to szkoda dalej grać. Więc wychodzimy z serwera i wchodzimy jeszcze raz, co czasami jest do ...., iż zaraz ktoś nam wejdzie i będziemy czekać na wolny slot, czego czasami nie chce nam się robić i idziemy na inny serwer. (Przynajmniej Ja :P )

Opublikowano

New;

Dodanie pluginu resetujący staty w tabelce pod komenda: /reset lub /rs ; czy jak tam będziesz chciał.

Propozycja jest taka, ponieważ jeśli chcemy zresetować sobie staty w tabelce np. mamy staty 0/5 to szkoda dalej grać. Więc wychodzimy z serwera i wchodzimy jeszcze raz, co czasami jest do ...., iż zaraz ktoś nam wejdzie i będziemy czekać na wolny slot, czego czasami nie chce nam się robić i idziemy na inny serwer. (Przynajmniej Ja :P )

W sumie myślę że jest to zbędne i było przerabiane już nie raz.

Poza tym dobra sprawa jak ktoś ze statami 0/5 wyjdzie( nie zrozumcie źle)  i nie będzie mógł wejść przynajmniej jakiś poziom jest na serwerze :)

Opublikowano

W sumie myślę że jest to zbędne i było przerabiane już nie raz.

Poza tym dobra sprawa jak ktoś ze statami 0/5 wyjdzie( nie zrozumcie źle)  i nie będzie mógł wejść przynajmniej jakiś poziom jest na serwerze :)

Poziom , poziomem , ale każdy chce sobie zagrać :)

Opublikowano

Poziom , poziomem , ale każdy chce sobie zagrać :)

Od czegoś jest slot :)

• Właściciel
Opublikowano

Aktualizacja serwera.

-> nowy roundsound

-> ogranicznik AWP na team (1 dla CT i TT)

-> V.I.P'a nie obowiązuje ograniczenie AWP na team 

-> update silnika serwera do najnowszego

-> poprawa jakości gry (ze wstępnych ustaleń wynika, że gra się o niebo lepiej)

Opublikowano

No Pingi wgrać , żeby po 100-250 nie latały bo laguje...

Interp 0.01-0.03 , żeby nie strzelali bani po klacie...

Blokada B gdy jest mniej niż 5 ct.

A to , że gram w nocy i to mi przeszkadza.

Pozdro.

Opublikowano

/voteban - Jest to bardzo dobra opcja, lecz jeden głos moim zdaniem daje za mało % (3 lub 4). Proponuję, aby bez względu na ilość osób na serwerze każdy głos dawał 10%, bo serwer jest przeważnie pełny, a gdy jest aimer i każdy głosuje, to i tak jest za mało. Jeśli 1 osoba z zazdrości da komuś 10%, to nic nie daje, a gdy każdy wie, że gracz gra nieuczciwe, to łatwiej zebrać 10 ogarniętych osób z 31 niż 25 osób z 31. Proszę o wzięcie tego pod uwagę, dzięki temu ludziom będzie się lepiej grało, a aimerów nie będzie. Pozdrawiam.

Opublikowano

@up. Z jednej strony masz rację ale z drugiej nie ma to sensu, jak często można zaobserwować większość z graczy nie odróżnia skilla od cheata, widzę co chwilę że są osoby które buntują i nakłaniają innych graczy aby głosowali na tą i na tą osobę bo on dostał banie czy skana i dla niego to jest odpał.

Z mojej strony wolałbym aby to zostało usunięte..... to tylko moje zdanie nic nei sugeruje wiec prosze bez komentarzy

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Można zwiększyć trochę ten % ale na pewno nie do 10% za jeden głos :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności