Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ONLY DD2 #02

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Wy jesteście niepoważni, jak można zwiększyć %?... To jest dzielone wszystko przez ilość graczy na serwerze, gratuluje matematyki i logiki.

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli : 31 - 100 %, 3.1 - 10 %, 1 - 3 % ..., to jest moim zzdaniem bez sensu, bo nigdy nie trafi się rozgrywka, gdzie będzie każdy w jakimś stopniu ogarnial cs, niektórzy nawet nie wiedzą gdzie jest konsola, a co dopiero voteban. Oczywiście takie jest moje zdanie, max widziałem, jak ludzie uzbierali 36% czyli około 12 graczy, lecz to i tak z mało.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Bez sensu zwiększać jeżeli teraz są sytuacje z podstawnym banowaniem, to po zwiększeniu tylko zwiększy się ilość takich banicji.

• Właściciel
Opublikowano

Nie będzie zwiększania, bo trafiają się takie (za przeproszeniem) kutasy, co i mnie votują... 3 osoby czy 4 na mnie zagłosowało, więc 10% to daje mi 40%, jeszcze 2 graczy i co? Poleciałbym? Pomyślcie trochę logicznie. 

Opublikowano

Może chociaż 5 bądź 6/7? 5 - 20 osób, 6 ~ 17, 7 ~ 15 . Co o tym sądzisz? Moim zdaniem nie za dużo, ani nie za mało, a tak prędzej kogoś zbanować niż 100% serwera, a jak wiemy nie zawsze gra się z samymi "ogarami".

• Właściciel
Opublikowano

Jeżeli jest 10 osób, to 100/10 = 10%. Jeżeli jest jest 20 osób, to 100/20 = 5%. Tak jest dobrze. Tego nie da się zmienić ot tak, za dużo kombinowania.

Opublikowano

Jeśli to za dużo roboty, to lepiej nie zmieniać. Może znajdzie się 1 "ogarnięta" osoba, która będzie nagrywać demka i wstawiać na forum w czasie, gdy nie ma admina na serwerze.

Opublikowano

Moim zdaniem dobrze by było, żeby wgrać all talka ale po śmierci..

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie wiem czy było już takie coś, czy ktoś nad tym myślał. A więc, chodzi mi o komende /sell, kazdy chyba już wie o co chodzi. Podnosimy bron  wpisujemy /sell w say i dostajemy kasę. Myślę ze było by to jakieś ułatwienie dla graczy. Co sądzicie? A moze była juz taka propozycja?

Okej rozumiem.

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja chciałbym zaproponować wgranie pluginu dosyć 4FUN, ale jest przydatny jeżeli chcielibyśmy poprawić statystyki gametracker itp.

Otóż chodzi o resetowanie swoich statystyk za pomocą komendy /rs, dotychczas osoby chcące zerować swoje statystyki po prostu wychodziły z serwera i wchodziły jeszcze raz (tzw. rikonekt).

Gdyby został wgrany taki plugin, wtedy statystyki GT mogłyby się poprawić i "linia" która pokazuje ile osób w danej godzinie gra mogłaby być ciągle pozioma, nie byłoby "spadków" w dół bo ludzie tak często by nie wychodzili :)

Wiem, że to plugin 4FUN i nie jest konieczny na serwerze DD2 ale jeżeli chcemy zadbać o ranking i się wyróżniać w nim to warto ten plugin wgrać - to działa, sam testowałem na swoim dawnym serwerze który był najlepszy w Polsce (DD2)

Opublikowano

Gdy przeglądałem posty użytkowników trochę mnie bawili tym, że chcą z DD2 zrobić CoD. :D

Dla mnie jedyna plugin polepszający serwer to "antyblok" na respie , bo wnerwia mnie blokowanie przez 30 sec... ;)

Opublikowano

Może coś dla vipa nowego...

Np. pisanie na adminchacie , nie wiem czy to się sprawdzi :P

Opublikowano

Może coś dla vipa nowego...

Np. pisanie na adminchacie , nie wiem czy to się sprawdzi :P

Bez sensu jak dla mnie :P A co do cukierków to dobry pomysł Nesty :D

Opublikowano

Haha cukiereczki dobra sprawa :) A co do zmian, jest dobrze tak jak jest :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dla Vipów jedynie co można by wgrać to tylko napis na plecach modelu "VIP". Ale to też już podchodzi pod 4Fun, yeboć.

A no i uzupełnić Roundsound. Ostatnio była śmieszna akcja, gdy ktoś zapytał się jaka to nuta, a drugi mu odpowiedział że uzupełnione zostanie. <zonk>

Opublikowano

Dla Vipów jedynie co można by wgrać to tylko napis na plecach modelu "VIP". Ale to też już podchodzi pod 4Fun, yeboć.

A no i uzupełnić Roundsound. Ostatnio była śmieszna akcja, gdy ktoś zapytał się jaka to nuta, a drugi mu odpowiedział że uzupełnione zostanie. <zonk>

A polarisowi zamiast napisu vip takiego wielkiego penisa strzelić na całe plecy xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności