Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ONLY DD2 #02

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dzisiaj to usuniemy, a za kilka dni będzie płacz, że gracze blokują na respie. 

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

King nie wymyślaj jest dobrze nikt nie narzeka na to :) A jak bersiak napisał byłby od razu zgrzyt bo każdy by każdego bloczyl :)

Opublikowano

trudno chciałem dobrze 

Opublikowano

Oj przestań, widać zaledwie przez 0,02 sec przecież tak naprawdę z tego nawet nie da rady skorzystać;)

Opublikowano

Zapytanie.

Czy można usunąć trajektorię lotu granatów na dd2? Przeciwnik któremu rzucany takowy granat czy błyskowy czy zwykły widzi z jakiego kąta on pada i wie w którą stronę od razu celować do nas.

Opublikowano

Da sie zrobic cos takiego ze specty wyrzuca z automatu po 180 sekundach ? jezeli admin tego nie zdazy zrobic ? to by nam moglo troche ulatwic

Przez 3 minuty nie zdąży? Można nawet dać 6.

A tym bardziej jeśli server nie jest full to przecież spekt w niczym nie przeszkadza, a jeszcze powiększa frekfencję;)

Opublikowano

Przez 3 minuty nie zdąży? Można nawet dać 6.

A tym bardziej jeśli server nie jest full to przecież spekt w niczym nie przeszkadza, a jeszcze powiększa frekfencję ;)

na innych sieciach to jest i uwazam ze to jest calkiem spoko .. wtedy dlugo na spekcie by mogli siedziec tylko admini ., czesto jest tak ze jestem sam na serwerze jako admin. kogoś obserwuje .. ktoś mi zgłasza afk ., spekty .. wyzwiska . a tak chociaż ten spekt by się sam w miarę ogarniał ., zawsze jakaś ulga .

a co mi z takiej frekwencji jak kogoś i tak nie ma? moze nawet zapomnial ze gra. a jak dostanie kicka z automatu a serwer nie jest pelny to i tak nic mu nie przeszkodzi w powrocie do gry 

Opublikowano

To miało by sens, ale tylko gdyby plugin sprawdzał dwa warunki:

1.Spect do wyrzucenia to nie admin

2.Tylko gdy serwer jest pełny

I najlepiej po 3 minutach.

Wtedy jestem za.

Opublikowano

na innych sieciach to jest i uwazam ze to jest calkiem spoko .. wtedy dlugo na spekcie by mogli siedziec tylko admini ., czesto jest tak ze jestem sam na serwerze jako admin. kogoś obserwuje .. ktoś mi zgłasza afk ., spekty .. wyzwiska . a tak chociaż ten spekt by się sam w miarę ogarniał ., zawsze jakaś ulga .

a co mi z takiej frekwencji jak kogoś i tak nie ma? moze nawet zapomnial ze gra. a jak dostanie kicka z automatu a serwer nie jest pelny to i tak nic mu nie przeszkodzi w powrocie do gry 

amx_kick nick afk przecież to 3 sekundy jak potrafisz pisać na klawie, jak nie max 10:)

Opublikowano

amx_kick nick afk przecież to 3 sekundy jak potrafisz pisać na klawie, jak nie max 10:)

ameryki nie odkryles :) 

tu chodzi o to zeby spekty wyrzucalo z automatu a nie o to jak dac komus kicka xd

• Właściciel
Opublikowano

AD 1. Jak wspomniałem, semiclip nie zostanie usunięty.

AD 2. Trajektorię lotu da się usunąć. Gotowe, aczkolwiek i tak te kule śnieżne jeszcze przez 2 tygodnie tylko będą.

AD 3. Da się zrobić i był plugin, który rzeczywiście usuwał tych spectów powyżej 25 graczy, ale był problem z respem. 

Wrócę do tego pluginu, jak tylko ogarnę kilka innych spraw na sieci.

AD 4. Mam do Was pytanie - czy gra się dzisiaj lepiej / płynniej? Po 2 latach zdecydowałem się przetestować nowe rate serwera.

Opublikowano

AD.3 dzięki ze to powróci bo to bardzo fajna sprawa z tym automatycznym wywalaniem spektow.

AD4.no dzisiaj niekotorzy admini zgłaszali ze coś jest nie tak ., myśleliśmy ze to problem ze stabilnością jakiś . pingi dobre ale jakby jakies lagi . nie wiem czy to ma związek ze zmianami których dokonales?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Proponuję,aby zakup broni z menu vipa nie zabierał pieniążków z konta gracza.

Dużo sieci tak ma,a powinno to wpłynąć na zwiększenie zakupu usługi przez graczy.

Jeżeli ktoś nie ma ochoty wypowiadać się w temacie (a nie jest przeciwny pomysłowi) proszę o zalajkowanie postu.

• Właściciel
Opublikowano

Przeorganizujemy ofertę V.I.P i weźmiemy to pod uwagę, bo w takim razie bezsensu będzie dostawać $$ za przeżycie chociażby rundy.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie róbmy z tego serwera 4Funa. Ceny broni w menu są na tyle dopasowane, że nie powinno to nikomu przeszkadzać.

Opublikowano

Jeszcze raz pytanie o interp wymuszony ;) co runda ktoś rzuca, że ten czy tamten ma inny interp. Fakt, że nie raz widziałem jak ludzie awp strzelali nie trafiając gracza lub strzelali obok gracza szarpiąc awp jak jehowy za klamkę i zabijali... na pingu np 50 gdzie ja na 20 nie mogę czegoś takiego zrobić ;) na standardowym 0,01. 

• Właściciel
Opublikowano

1000 razy powtarzam, że interp jest bez znaczenia już na HLDS+5787 wzwyż. Druga kwestia to taka, że nie da się w 100% przystosować tego dla graczy steam i ns.

Opublikowano

Gracz wydaje pieniądze na zakup vipa i powinien mieć gdzieś, czy w poprzedniej rundzie zginął pierwszy, albo czy jego drużyna wygrała.

Po to płaci aby miał dostęp do każdej broni.Można chociaż dokonać takiej zmiany na próbę (parę dni).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności