Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze 4FUN

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za niedługo ma padać znowu...

Oni już tyle razy mówili, że będzie padać itd., lecz od ostatniego czasu zauważam, iż coraz rzadziej sprawdzają się ich prognozy. Na pewno za tyg. - 18 lutego nie będzie sypał śnieg.
  • Odpowiedzi 685
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zanzaczę tylko, ze kalendarzowa zima kończy się 21 marca, więc za ponad miesiąc ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Spokey, prawda. Nie pamiętam, kiedy na 4fun zaczął się wyświetlać ten napis, ale wydaje mi się, że jakoś początek stycznia, mikołajki? No nie pamiętam, ale grudzień można już zimą nazwać ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Akurat dzisiaj nadupiło śniegu konkretnie ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To chyba u Ciebie, u mnie słoneczko i śniegu prawie wcale nie ma ^_^

Ale podobno zima ma jeszcze wrócić.. ;/

Opublikowano

Na serwerze jest nadal bug, iż czasami ktoś może dostać za darmo vipa. Dziś zdarzyło się mi to na mapie de_aztec.

Opublikowano

Jaki śnieg jak ja idę marzannę wpier..ć zaraz do Warty :]

Opublikowano

U Ciebie jest zwyczaj topienia Marzanny? U Mnie jest już wiosna na całości, trzeba sobie buty nowe kupić, bo noga rośnie i już 43 potrzebuję ;/.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

co sądzicie o takiej komendzie /serwer  która pozwala na szybkie zmienianie serwera z 4fun na zm ?

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie wiem jak innym, ale mi nie pobiera się de_westwood_btm2.wad z mapy de_westwood_247cs

@edit:

I chyba nie tylko ja mam ten problem bo jest jedynie 12/25 :/

• Właściciel
Opublikowano

Pobiera, tylko problem polega na tym, że gracze steam po aktualizacji mają problemy z ściąganiem wszystkich plików .wad. Bo zamiast pobrać plik do cstrike_download normalnie, to tworzy się folder o takie nazwie -.-.

• Właściciel
Opublikowano

A co ja na to poradzę, skoro to jest wina aktualizacji CS'a? Wystarczy wejść na dowolny serwer i sprawdzić, że będzie tak samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności