Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze 4FUN

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przenikanie działa bez zarzutu. Serwer nadal działa płynnie i bez lagów. Tylko jedna osoba płacze, ale skoro tylko jedna to chyba kwestia jej łącza a nie serwera :)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 685
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Granaty.. wszędzie granaty.

Rozumiem, że to 4fun, ale jak się dostanie jednym hejdżem "za 90" to jest już denerwujące, a jak za tym pierwszym poleci drugi od tej samej osoby i za to jeszcze są 2 fragi. Rozumiem, że komuś się to może podobać, ale jak dla mnie jest to - tego serwera, może znajdzie się ktoś jeszcze kto powiela moje zdanie.

Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na mapie cs_rio jeden host jest zbugowany, ten co stoi kolo schodow. CT klika aby biegl za nim a ten stoi w miejscu. Moze mozna go przesunac ? albo umiescic gdzies indziej :)

Opublikowano

Ja to go zawsze ubijam albo sie słucha i chce żyć albo nie, no i głupi wybiera tą drugą opjcę :D. Fakt faktem trzeba cos z nim zrobić bo nic nie myśli :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Proponuję skrócić czas rundy do 2 minut . Moim zdaniem obecny jest za długi i zabija dynamiczna grę. Siedzenie na respie, możliwość chodzenia przez całą mapę, czekanie na cud, nieogarnięci gracze szukający bs/paki - irytuje.

Opublikowano

ask. to jest serwer 4fun a nie TP czy FFA  . Temat był już poruszany przez wielu graczy i administracje serwera .

Opublikowano

A właśnie wg. mnie Low obniżenie czasu rundy do dwóch minut jest dobrym pomysłem. To w założeniu ma być DYNAMICZNA rozgrywka, a czasami te rundy się dłużą w nieskończoność, jak zostaje dwóch szukających się nie ogarów na mapie. 

Opublikowano

Jestem tego samego zdania co shark. Myślę że to dobry pomysł

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcami... Runda max 2:15

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Proponuję żeby na mapach deagle i aim_ak-colt wprowadzić only hs. Sprawdzało się to bardzo na mojej poprzedniej sieci serwerów, a i poćwiczyć heady można :)

Opublikowano

Fajna sprawa chyba podsluchales jak o tym gadalem:p ja jestem za!

Opublikowano

moim zdaniem to bez sensu. Każdy będzie się wkurzać a i tak gracze nie za bardzo lubią tych mapek 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zawsze można dać głosowanie na początku mapy czy chcą grać only hs.

Opublikowano

Myślę, że to jest zbędne. Only HS to nie na serwer 4Fun.

Opublikowano

Low gracze, którzy nie potrafią strzelać, wkurzają się tak czy inaczej :* Może się czegoś nauczą CI gracze ^^

Avenlay. Only HS na DWÓCH MAPACH to jest raczej urozmaicenie 4fun właśnie :)

Opublikowano

Shark czuje ,że piszesz to o mojej osobie jeśli tak to zluzuj i nie spinaj się do mnie ciągle jak masz problem podbij na pv

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł, jak najbardziej na + ze względu na ciekawe urozmaicenie gry. A, Ci co mają marudzić i tak będą to robić. Jeżeli ma być vote, to proponuje dodać wywolanie go za pomocą jakiejś komendy (Nie pamietam jaka w tym pluginie byla). Wtedy gracze będą mogli wywołać hs mod na innych mapach :)

Opublikowano

Przepraszam low, nie sądziłem, że mój głupi żart Cię urazi, wybacz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności