Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze 4FUN

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Od kiedy pamiętam ten jeden host wisi i tak jak napisał Nesty jest to wina mapy a nie jej wgrania.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 685
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Furcze miał to ogarnąć z tego co mi wiadomo. Wczoraj jak graliśmy z Szubi m i Andriasem to pisała chyba Malina do Artura żeby zmienić mapę bo mało respawnow i Furcze musi dodać, a jak widać nic nie zostało wdrożone :)

///

Spoczko Misiaki ;*

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodałbym specjalną broń dla vipa - golden ak, ewentualnie deagle . 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Można by coś zmienić z tymi mapami... Gracze nie wiedzą jakie mapy nawet mają do wyboru i wybierają ciągle te same...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

jest dobrze tak jak jest

Opublikowano

HS by jak najbardziej pasowało ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

4FUN to serwer, w którym robisz co chcesz(oczywiście zgodnie z regulaminem) ale Anty Rush ?

To raczej nie za dobry pomysł, większość graczy, żyje z rush'u :)

Opublikowano

A co byście powiedzieli na to aby dodać obstawianie pieniędzy na 2 ostatnich żywych graczy? można by było vipom troszkę zmniejszy dodawanie pieniędzy a i osoby bez vipa mogły by zarobić w takim przypadku

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł na urozmaicenie gry na tego typu serwerze. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

z tego co pamiętam to była już taka propozycja i została odrzucona

Opublikowano

Czesto vote map wypada na poczatku rundy kiedy kupuje sie ekwipunek, z tego powodu zdarzaja sie randomowe wybory, aby temu zapobiec mozna odlozyc w czasie moment wybierania map

edit
team balance dla adminow tez moglibyscie w koncu zrobic

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jesli było to wybaczcie ale jestem nowy na forum:) dobra opcja jest, jak zostaje 2 graczy na koncu i poprzez potarcie nozem o sciane wyzywamy go na pojedynek na kosy:) Wtedy wyciagniecie broni staje sie niemozliwe. Co wy na to? 

• 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Od jutra znowu zaczynamy test jakości serwera 4FUN. Zmienione rate na wyższe. Proszę o informacje od jutra czy gra się lepiej, płynniej czy jak. Ponadto, przejrzę również wszystkie pluginy, bo zużycie ramu jak na 25 slotowy serwer jest nieproporcjonalne. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Szczerze? Według mnie gra się lepiej. Przy strzelaniu "czuję" tę płynność, a nie jak przedtem. Jakiś gracz zgłaszał na u@, że są lagi, ale ja nie zauważyłem nic takiego. Na pewno jest lepiej przynajmniej u mnie. 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności