Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze 4FUN

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 685
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Właściciel
Opublikowano

Zmiany z dnia 17.10.2014r:

-> odkryłem poważny błąd w roundsoundzie 4FUN, został on już naprawiony. 

-> poprawa info o "reklamach" w rounsoundzie

-> poprawa poważnego błędu w menu broni ( mimo wyłączenia, pojawiało się )

• Właściciel
Opublikowano

Zmiany dnia 24.10.2014r:

-> poprawa w V.I.P poważnego błędu związanego z dodatkowym DMG

-> poprawa krytycznego błędu związanego z knife modem 

-> drobna optymalizacja kodu knife modu

• 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Zmiany z dnia 10.11.2014r:

-> poprawiono błędy w pluginie "najlepszy gracz rundy", które widniały od początku powstania pluginu - wykonywały się tu rzeczy, które były niepotrzebne, a więc plugin został zoptymalizowany

-> czarny flashbang powinien od teraz za każdym razem się pojawić, gdy będziemy oślepieni

-> likwidacja niepotrzebnych pętli w pluginach: najlepszy gracz rundy, system dodatkowych fragów i V.I.P

-> załatany poważny błąd w komendzie /vips

-> nowy ColorChat system ( nie powinno być bugów z kolorami )

-> kilka usprawnień w pluginach, mogących wywołać crashe serwera lub jego zawieszenie

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rozgrzewka coś nie wyszła bo trwa chyba około 5-10 s gdzie gracze nie zdążą się spotkać po czym następuje reset + nie ma żadnej informacji, że to jest właśnie rozgrzewka

Opublikowano

Rozgrzewke trzeba wydluzyc, bo amx wyskakuje juz po resie

• 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Od dzisiaj możecie testować próbnie wyrzucanie gracza NS z najwyższym pingiem, gdy gracz z zarezerwowanym slotem wchodzi na 26 slota. Jutro zrobię tak, żeby było również w przypadku steam. Już by dzisiaj było to gotowe, ale był problem z wywalaniem graczy steam... Tak czy siak, beta działa, bo sprawdzałem z Am@dim i uruchomiłem na testy dodatkowe logi. 

Możecie odetchnąć z ulgą co? Obiecałem to obiecałem i słowa dotrzymuję ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

właśnie próbuje wejść na tego slota i lipa :P

• Właściciel
Opublikowano

Dobrze Panowie, macie sprawny system już. Za każdym razem, gdy wejdzie jakiś STEAM lub gracz z rezerwacją, wyrzuci NS'a z największym pingiem. Dziękuję za pomoc Am@di w testach.

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Przeorganizowałem mapcycle. Okazało się, że przypadkowo usunąłem kilka ważnych, podstawowych map. Spis map aktualny w temacie "Spis map serwera".

Faltown, cold i chateau został usunięty.

Popularny mapcycle będzie działał do godziny 12.

Na dosłownie 5 dni wyrzuciłem też system wyrzucania NS z największym pingiem. Muszę coś sprawdzić.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam, nie wiem czy ten temat był już gdzieś przez kogoś poruszany, ale jest problem z mapą cs_rio, a dokładniej z jednym z hostów... Jest on ZBUGOWANY i CT w żaden sposób nie jest w stanie go "zabrać" ze sobą... tak więc proszę o wgranie mapki od nowa.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

kiedyś nie było problemów z hostami na tej mapie :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności