Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze 4FUN

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 685
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
W dniu 18.02.2021 o 19:07, Mariusz Żebrowski napisał:

Przydałby by sie nowe mapki małe jak większe.I odblokowanie tych map na które nie moż zagłosować bo odstępy są za duże.

Dokładnie, ja osobiście byłbym za sciągnięciem (blokady) map w danych godzinach typu aim_crazyjump.

No i oczywiście dodanie większej palety mapek bo jest ich zdecydowanie za mało, w szczególności ze grane są wciąz te same a mapy, potrzeba urozmaicenia.

Prosze @ GET  o zajęcie się tematem.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Wybaczcie, że pisze drugi post ale nie mogę edytować poprzedniego.

Nie wiem czy to jest odpowiedni temat ale dochodzi jeszcze /ruletka w weekendy

Proponowałbym aby zostala zablokowana na pierwszą runde a przede wszystkim na stałe na mapach typu 35hp_2, awp_india itd.

Opublikowano

Zdecydowanie z tą blokadą godzinową można by coś pomyśleć, zwłaszcza w tych późniejszych godzinach nie wiem czy wydłużyć może np do 23:00-00:00. Ostatnio nie raz tak bywa ze jest te 16 czy 12 os. a tylko aim mapy można zagrać więc zaraz uciekają, albo odblokować całkiem, albo może jakoś da się zrobić, żeby były od jakiejś ilości graczy dostępne np. gdy jest 6os. na serwerze, aczkolwiek chyba też już było coś kiedyś na ten temat. No i więcej mapek również byłoby dobrym rozwiązaniem. :)

• 3 tygodnie później...
  • 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony jako nieaktualny i przeniesiony do Archiwum serwerów

[!] Treści zawarte w tym temacie mogą być dalej przydatne i z tego względu pozostaną do dalszego wglądu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności