Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze 4FUN

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

I zdarza się że nie działa podwójny skok. Z granatami też się zdarzyło że miałem tylko jeden. Modele to notorycznie mi się pojawiają na odwrót ale myślałem że to moja wina. 

• Odpowiedzi 685
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Właściciel
Opublikowano

Z tymi modelami nie zauważyłem, aby był to problem notoryczny, choć naturalnie się temu przyjrzę. A co do podwójnego skoku, to używasz scroll'a? 

W dniu 5.10.2018 o 14:51, KlaunSzyderca napisał:

Z granatami też się zdarzyło że miałem tylko jeden.

Nie zauważyłem tego błędu. Chyba, że Ci chodzi o HE. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Do skoku nie używam scroll. Mam pod 2 myszki. 

A granat chodzi mi o he. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja już z 3 razy się spotkałem że gracz miał model drużyny przeciwnej...i to nie przez 1 rundę tylko całą mapę...po wyjściu i wejściu już było ok (np dzisiaj miałem taką sytuację )

Opublikowano
4 minuty temu, Cal isau napisał:

Ja już z 3 razy się spotkałem że gracz miał model drużyny przeciwnej...i to nie przez 1 rundę tylko całą mapę...po wyjściu i wejściu już było ok (np dzisiaj miałem taką sytuację )

Ja też tak kiedyś  miałem a to było spowodowane tym, że np bylem w TT musiałem przejść na specta i po 2-3 rundach wróciłem do gry ale nie było już miejsca w TT więc dało mnie do CT i będąc w CT miałem model TT ale wyszedłem z gry i wszedłem na nowo to było normalnie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam ponownie,
chciałbym zgłosić, że nominacje map znowu się popsuły. Te które są dodawane, rzadko występują i wybierane są losowe.

• Właściciel
Opublikowano

Jeśli nominowanych jest 7 map, to ciężko byłoby wszystkie do głosowania wybrać, jeśli pojawiają się w vote tylko 4 opcje, prawda? System działa w ten sposób, że losowo dobiera z nominowanych map.

Opublikowano

Nie wiem czy się dobrze rozumiemy, chodziło mi o to, że nawet gdy tylko jedna osoba nominuje mape to nie pokazuje jej w głosowaniu. To jest ten problem, który naprawiany był nie tak dawno. Zauważyłem, że znowu się pojawia problem dlatego zgłaszam :)

Opublikowano

Kolejny problem to znowu w godzinach porannych nie da się nominować map fy, aim i awp...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

VIPOWSKIE HE, dosyć że mają po 2 to jeszcze po 115 DMG zabierają przychodzi mapa cs_max 2 granaty i pół teamu nie ma, albo na małych mapach wyłączyć to albo w ogóle żeby ich nie było, bo to wielkie nieporozumienie

Opublikowano

A co powiecie na zablokowanie AWP na mapach de_eldorado oraz de_westwood  aby gracze nie uciekali zbyt szybko z nich .  ?

Opublikowano

Najlepiej westa i Eldo usunąć całkiem. 

Nie wiem dlaczego mapa która przypadła graczom została usunięta mowa jest o Austria. Jest zima i można ją grać a nie usuwać. 

Dodajecie zimowe mapy to je zostawiajcie, a nie usuwacie bo wam się tak podoba...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
3 godziny temu, Damian.PL napisał:

VIPOWSKIE HE, dosyć że mają po 2 to jeszcze po 115 DMG zabierają przychodzi mapa cs_max 2 granaty i pół teamu nie ma, albo na małych mapach wyłączyć to albo w ogóle żeby ich nie było, bo to wielkie nieporozumienie

Damianek rozumiem, że to Cię denerwuje. Zakup vipa i będziesz innych denerwował :)

Serio, to nie przewiduję żadnych zmian odnośnie tej mapy.

2 godziny temu, NUN0 napisał:

A co powiecie na zablokowanie AWP na mapach de_eldorado oraz de_westwood  aby gracze nie uciekali zbyt szybko z nich .  ?

Można zablokować, ale Tobie. Przeważnie tylko Tylko Ty te mapy nominujesz i latasz z awp ;]

Godzinę temu, Ble Bwo napisał:

Nie wiem dlaczego mapa która przypadła graczom została usunięta mowa jest o Austria. Jest zima i można ją grać a nie usuwać. 

Dodajecie zimowe mapy to je zostawiajcie, a nie usuwacie bo wam się tak podoba...

Mimo wszystko te mapy są grane przez graczy..

Jeśli chodzi o mapę de_austria to była dodana w mapcyklu świątecznym. Ten czas miął, dlatego jej nie ma. Więc trochę nie rozumiem o co jest problem. Jeśli spodobała się graczom, to można przywrócić.

Opublikowano
13 godzin temu, NUN0 napisał:

Tutaj zgodzę się z @psiaq* na eldo czy weście to Ty @NUN0 jesteś głównym powodem dla którego gracze uciekają z tych map bo to Ty głównie latasz z AWP i „dominujesz” :)

11 godzin temu, Ble Bwo napisał:

Nie no stary nie leć w kulki, nie mozemy usunąć jednych z najbardziej grywalnych map i lubianych wśród graczy :D 

Te mapy są sztos, nie można ich usunąć :P

Natomiast co do de_austria to można dodać ja z powrotem.

Opublikowano
9 minut temu, Czerwion. napisał:

Tutaj zgodzę się z @psiaq* na eldo czy weście to Ty @NUN0 jesteś głównym powodem dla którego gracze uciekają z tych map bo to Ty głównie latasz z AWP i „dominujesz” :)

Nie no stary nie leć w kulki, nie mozemy usunąć jednych z najbardziej grywalnych map i lubianych wśród graczy :D 

Te mapy są sztos, nie można ich usunąć :P

Natomiast co do de_austria to można dodać ja z powrotem.

Sorry Czerwion ale prawie Cie nie ma na serwie więc skąd wiesz co jest grywalne a co nie, a prawda jest taka, że na eldo i wescie z 31 osób robi się 20. Osobiście nie jestem za usuwaniem jakiejkolwiek mapy, ale przedłużyłbym czas możliwości ponownego grania np do 10. Bez nerwów pany, to tylko propozycje ;)

Opublikowano

Myślę, że przedłużenie czasu, w którym można ponownie grać jakąś mapę jest dobrym pomysłem - automatycznie jesteśmy zmuszeni do nominowania tego, czego nie było. Trzeba się tylko zastanowić jaka ilość przegranych map po danej mapie jest optymalna, żeby się nie okazało, że nie można nic nominować. 

Z drugiej strony faktem jest, że eldo i west przestają być oblegane, a pełny serwer jest (o zgrozo!) na ratsie. 

Nie wiem jak reszta adminów, ale moim zdaniem dobrze by było pooglądać jakie są jeszcze ciekawe mapy, przetestować bez graczy - tym bardziej, że jest nas tylu, że wiemy co raczej graczom się spodoba, a co nie. Teraz tyle tych rodzajów dusta daliście, że już w ogóle, nic tylko do piachu się przyzwyczajać :D 

Dodam tylko od siebie - myślę, że mówienie jakiemuś graczowi, że przez niego uciekają inni jest nie na miejscu miśki, każdy może nad formą pracować, nikt nie broni :D 

12 godzin temu, Ble Bwo napisał:

A nie można tak po prostu do Opiekuna napisać, który na pewno wysłucha prośby o przywrócenie jakiejkolwiek mapy, która była grywalna, zamiast pisać w taki sposób? xD 

14 godzin temu, Damian.PL napisał:

Nie przesadzajmy, że pół teamu nie ma, fakt faktem jest rzeź, jak gra 15 na 15 osób, ale to raczej nie wynika z granatów, tylko z proporcji mapy do ilości graczy. Vipom też sie dostaje z granatów, zero problemo. Jak dwa razy na dzień dostaniecie HE od nas, to nic wam się nie stanie :) 

----------------------------------------------------------------------

No i oczywiście, jeśli gracze mają swoje propozycje map to na pewno nie będziemy głusi na prośby tylko trochę czasu misie pysie.

Pozdrawiam serdecznie -

królowa /rs. 

20190105154801_1.jpg

Opublikowano

Blokada ilości ostatnio granych map jest aktualnie ustawiona chyba na 6.
Dajmy na to takie eldo, west, aztec, dust2, inferno, cs_max i po blokadzie.
Żeby dać szanse nowym mapą dobrą opcją byłoby wydłużenie tej blokady do 10 lub nawet  12.

Opublikowano

Ja myślę,że wydłużenie na 8 ostatnio granych map byłoby idealnie,ale jak kto woli:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności