Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze 4FUN

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dodać do vote mapę as_oilrig zawsze była, ludzi na serwerze jest sporo więc czemu jest usunięta z vote  bo ja ją lubię a inni admini nie ?? ok to usuńmy indie !! jak grany był oilrig to ludzie jedni płakali a drudzy mówili że fajnie tak jak z indią jedni lubią drudzy nie !

• Odpowiedzi 685
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Indyk to nie jest tak, że ustalając mapcykl robię komuś na złość. Wręcz przeciwnie! Zawsze biorę sobie wasze propozycje do serca. Natomiast, jeśli idzie o mapcykl - ustalany jest on głównie na podstawie bieżących wydarzeń(czyli np. mała grywalność na mapie, odnotowane ucieczki graczy jak tylko mapa się pojawi, bieżące prace nad serwerem itp). Przykładowa różnica między indią a oilrigiem jest taka, ze z indii gracze nie uciekają, natomiast z oilriga już tak. Mogę Ci obiecać, że doczekasz się swojej ulubionej mapy, ale zważywszy na to, że jest okres letni i trwają prace - jeszcze nie teraz. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Propozycja:

Knife Mod -5 noży do wyboru

1. Machete (więcej szkód / Wolno chodzisz)
2. Bak Knife (nie slychac krokow;)
3. Pocket Knife (Szybko biegasz)
4. Butcher Knife (Mała gravitacja)
5. Default Knife (Regeneruje życie)

Uzasadnienie przydatności pluginu:

Otóz plugin ten zmniejszałby przepasc miedzy Vipem a graczem bez niego.Dużo vipów rzuca he jaki i fleshe na pamiec. chcąc dobrze zraszowac na niekórych mapach,napotykasz sie na problem, gdyz vip rzuca he  na pamiec(np.kabul -male schody;aztec -brama),i mozna powiedziec ze padasz juz po jednym he ;/ Majac ten plugin mozna było by wybrac  noz dzieki któremu szybciej biegasz i po problemie :) na pewno jest tez pare innych plusów.

Jest to tez serwer 4Fun ,wiec mogło by to przyciągnąc wiecej graczy juz od godzin porannych. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Skoro dyskusja to dyskusja. Chciałbym wyrazić swoje zdanie na temat dzisiejszej/wczorajszej zmiany, mianowicie chodzi o modele broni.  

Nie wiedzialem o komendzie "/modele", nigdzie o tym nie pisaliscie.

Opublikowano

Na czacie będzie pojawiała się informacja o tej komendzie.

Opublikowano

Jest od ok. 2 tygodni... 

• 4 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Czy jest możliwość wgrania świątecznego pluginu, który zastępuje pakę na choinkę??

Pamiętam w tamtym roku był taki plugin i graczom bardzo się on podobał... :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

nie zapomniałem, ale mapy świąteczne na 4fun już są powoli wgrywane, więc sądziłem że choinkę też można ciut wcześniej postawić :))

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Są wgrywane mapy zimowe a nie świąteczne. Z mapcykle zimowym dodamy śnieżki zamiast granatów. Choinki i i inne kutaski typu lizaki zamiast noża będą od 23 grudnia do 1 stycznia.  Proszę nie mylić zimy że świętami.

Opublikowano

EHeh dobre A wyobrazacie teraz patrzec na specu jak sie bawia tymi Lizakami hehehe :)

To bedzie dobre, chyba sie usmieje po pachy :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Lizaki będą, wystarczy model podmienić, granaty też. Zobaczymy jeszcze skin rąk na rękawice Mikołaja ??

Jedno jest pewne. Napewno coś odje**ę że będzie ubaw. Jakiś taki gratisik w niespodziance ????

Opublikowano

Ja proponuję znów zmienić u vip'ów żeby zestaw snipera był pod numerm 4,ponieważ strasznie się to teraz myli i utrudnia grę

I także proponuję aby będąc w tt mieę do wyboru galila zamiast famasa aby byly bronie sobie równe w obu drużynach

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Famas jest właśnie dlatego żeby było sprawiedliwie...

Opublikowano

Robisz problem z błahostki... to się przyzwyczają do AWP pod 5. A co do famasa i gaila - te bronie nigdy nie były i nie będą sobie równe.. grając w tt mieć możliwość wyboru famasa to przywilej i tak pozostanie. 

• Właściciel
Opublikowano

Zestaw snipera pod nr 5 zawsze u nas był, ale w momencie dodania krowy nieco się zmieniło. Teraz przywróciliśmy to.

Opublikowano

@febe2 Ale z tego co wiem to taki zestaw snipera juz jest pod 3/4 pod menu 2 "1/2/3-4"  I raczej ciezko sie pomylic. A na dodatek jest tez opcja  pod punktem 3. Zapisz ustawienia co powoduje co runde przywrocenie poprzednio uzywanej broni w ekwipunku :) . A jak sie nie podoba to komenda /guns w czacie przywroci menu broni 0_o.

Peace :)

Opublikowano

proponuje zostawic te oznaczenia jakie granaty leza na ziemii :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiem czy było to już proponowane. 

Zabicie z noża mogłoby zwracać HP (20-30) bo więcej byłoby przesadą. Czy dla wszystkich graczy czy dla VIPa - to już jest kwestia dyskusyjna. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności