Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze 4FUN

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja proponuję wycofać granaty z cs-max

• Odpowiedzi 685
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gracze grają na różnych interpach... only HS miał by zastosowanie, jeśli byłby wymuszany interp

Opublikowano

Pomysl jienkest zly, tylko jak wspomnial szubson, wprowadzmh wymuszene interpu :-)

Opublikowano

ja prosiłbym o przywrócenie kupowania na mapie awp4one. jeżeli była taka możliwość to czemu jest zablokowana ?

Opublikowano

Pomysl jienkest zly, tylko jak wspomnial szubson, wprowadzmh wymuszene interpu :-)

Yuby temat z interpem jest na stronie i to nie pyknie ;/

Opublikowano

Jedno wyklucza drugie. Aczkolwiek sam pomysl nie najgorszy, urozmaicilo by to troszke gre.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy ktoś poruszał tę sprawę (szukałem na szybkiego i nie widziałem), ale...
czy nie uważacie, że może dałoby radę zrobić coś z 'błędem' mającym miejsce podczas przerzucania gracza do drugiej drużyny przez PTB?
Chodzi o tę ostatnią sekundę, kiedy żyjący gracz zmienia postać i często w tym momencie niesprawiedliwie zostaje zabity przez osobę przygotowaną na taką sytuację.

Takie nabijanie fragów na lewo, poprzez mało sprawiedliwe zagranie oraz ginięcie drugiej osoby, niemającej często świadomości tego, co się wydarzyło :P

Opublikowano

To jest akurat fajne, zauważ, że jest to serwer 4fun. Musisz się orientować czy sam nie dostaniesz bani, bądz inni muszą się orientować czy oni przypadkiem nie dostaną kulki w łeb :-) ja bym osobiście tego nie ruszał.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem za usunięciem ruletki w święta ! 4fun ale bez przesady :p

Opublikowano

ja poraz kolejny proszę o przywrócenie opcji kupowania na mapie awp4one . skora była taka opcja to czemu jest usunięta ? i jeszcze taka mała sprawa czy dało by się zrobić tak żebym miał 200 hp na starcie ? :D

Opublikowano

Kicek ruletka i tak jest rzadko. A poza tym przyciaga ludzi, sam chetnie na niej gram. Mysle ze tak jak jest, jest ok.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ruletka w niedziele zostaje, przynajmniej narazie, dopóki ktos na mnie z badylem pod blokiem nie będzie czekał z jej powodu :P

Opublikowano

Ruletka w niedziele to rzecz święta ! 

cały tydzień większość czeka jak na zbawienie ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jedno serce, jedno bicie.

Ruletka ponad życie! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności