Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze 4FUN

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj (21.04.2017r.) o godzinie 12.00. Znowu rozgrzewka na 35hp i bronie zostały :/

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 685
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema! Po ostatnich zmianach na serwerze wnioskuje za powrotem do mapy cs_max bez drzwi, i  za zablokowaniem możliwości kupowania he na cs_crackhouse.

Tak było przed zmianami więc pewnie planujecie do tego wrócić, ale przynajmniej będziecie się cieszyć, że ktoś tu zagląda :D.

Możliwość rozmawiania ze wszystkimi jest genialna!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wnioskuję o przywrócenie możliwości kupienia scouta :D

Wnioskuję o przywrócenie możliwości kupienia scouta :D

Opublikowano

Wszystkie oprócz autokampy :D

Opublikowano

Automatyczne przenoszenie do słabszej drużyny by się przydało. :) 

Opublikowano

polecam dodanie możliwości sprawdzenia ilości zadanych obrażeń (/me) oraz ilości pozostawionych HP u gracza, który nas zabił (/hp)

Opublikowano

Przecież po wpisaniu komendy /me widzisz ile zadałeś obrażeń,a co do /hp to jest zbędne moim zdaniem.

Opublikowano

Dokładnie.  Komenda /me działa prawidłowo a co do /hp nie jest to potrzebne. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka propozycji:

1. Uniemożliwienie korzystania z ducka na scrollu
    Bind ten jest powszechnie uznawany za zakazany (wszystkie ligi CS 1.6 posiadały wpisy zakazujące korzystania z niego podczas rozgrywek), lecz mimo to spora ilość graczy z tego korzysta - chyba nie muszę tłumaczyć jak irytujące jest strzelanie do kogoś kto co chwila sobie podskakuje :) Proponuję wgranie na serwer pluginu amx, który zablokuje wykorzystanie takiego bindu. 
  2. awp_india2 zamiast awp_india
    K
    lasyczna india przyciąga wielu graczy na serwer, lecz granie na niej w 25 osób nie jest zbyt komfortowe - proponuję usunięcie awp_india, a wgranie awp_india2 (link do mapy: http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2978/)
Opublikowano

Co do "podskakiwania" myślę , że nie robi to problemu ja przynajmniej takiego nie mam. Co do mapy to faktycznie, jeśli gra 25 osób to awp_india2 dala by rade.

Opublikowano
14 godzin temu, Orzan napisał:

Co do "podskakiwania" myślę , że nie robi to problemu ja przynajmniej takiego nie mam. Co do mapy to faktycznie, jeśli gra 25 osób to awp_india2 dala by rade.

Orzan, sam z tego korzystasz i dlatego nie widzisz problemu :D 

• Właściciel
Opublikowano
20 godzin temu, SIARA napisał:

awp_india2 zamiast awp_india
K
lasyczna india przyciąga wielu graczy na serwer, lecz granie na niej w 25 osób nie jest zbyt komfortowe - proponuję usunięcie awp_india, a wgranie awp_india2 (link do mapy: http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2978/)

India2 nie ma takiego polotu jak zwykła india.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

można by ją dodać "na próbę" jako dodatkową mapę i zrobić po miesiącu statystykę ile razy była grana

Opublikowano

Co do scrolla - żartujesz sobie? To jest 4fun a nie jakaś liga. Nigdy nikt nie zgłaszał tego problemu. Zostaje tak jak jest. A co do indii jestem tego samego zdania co Nesty. Osobiście - też mi się ta mapa nie podoba. 

Opublikowano

Proponuję zmienić menu komend przy wyborze mapy w ten sposób, żeby można było je wybrać po wybraniu mapy. Teraz jest tak, że możemy zmienić wybór tylko jeśli jeszcze nie wybraliśmy następnej mapy. 

Taka tam pierdoła. 

Opublikowano

Teraz jest tak, że - jak wybierzesz mapę i chcesz cofnąć vote, to przy następnym(gdzie przechodzą 2 mapy) masz pod 0 tą opcję i da  się głos wycofać. Jak niby inaczej miałoby to wyglądać?

Opublikowano

Czyli przy drugim głosowaniu (2 mapy) możemy cofnąć wybór z pierwszego? Jaki to ma wpływ na dalsze głosowanie? 

Myślałem, że ta opcja pozwoli zmienić wybór w trwającym głosowaniu. W tedy byłoby to pomocne.

Często mam sytuacje, w której na początku rundy zaczyna się głosowanie. Niezależnie od map zazwyczaj wygrywa wtedy mapa 3, większość próbuje wybrać nóż. W trakcie rundy, w wirze walki, sytuacja jest podobna tylko wybierane są mapy 1, 2, w zależności od tego którą broń ktoś chce wybrać. 

Jak na razie nie widzę zastosowania dla tej opcji. Nie przeszkadza mi, ale mogłaby być pomocna skoro już jest. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności