Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze 4FUN

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Siema, jest problem z mapą awp4one_v2... nie wyłączyliście menu vipa na tej mapie więc graczej latają z awp/ak/famasem plus mają granaty... gdyby można to było zmienić to by było spoko

@psiaq*? :) 

• Odpowiedzi 685
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Właściciel
Opublikowano
W dniu 10.01.2019 o 19:41, Damian.PL napisał:

VIPOWSKIE HE, dosyć że mają po 2 to jeszcze po 115 DMG zabierają przychodzi mapa cs_max 2 granaty i pół teamu nie ma, albo na małych mapach wyłączyć to albo w ogóle żeby ich nie było, bo to wielkie nieporozumienie

Mogę wyłączyć 2 HE na niektórych mapach. 

W dniu 11.01.2019 o 09:45, v9. napisał:

Osobiście nie jestem za usuwaniem jakiejkolwiek mapy, ale przedłużyłbym czas możliwości ponownego grania np do 10.

Wydłużyłem Wam blokadę z 6 do 8 map. 10 jest przesadą. 

W dniu 16.01.2019 o 12:21, Cal isau napisał:

Siema, jest problem z mapą awp4one_v2... nie wyłączyliście menu vipa na tej mapie więc graczej latają z awp/ak/famasem plus mają granaty... gdyby można to było zmienić to by było spoko

@psiaq*? :) 

Rozwiązane.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Chciałbym poznać waszą opinię na temat fleshy czy one nie są zbyt krótkie? Chodzi mi dokładniej o czas oślepienia przeciwnika, bo moim zdaniem za zdecydowanie za krótkie...

• 2 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na awp_map trzeba dodać ochronę na początku mapy albo zmienić spawny, bo zaraz  nowej rundzie można już kogoś zabić. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ogólnie byłbym za tym, by na każdej mapie typu aim, awp, fy, dodać ochronę na jakieś 3 sec. Coraz częściej zdarzają się sytuacje, że trzeba pisać, mówić. Przez jakiś czas było to zabawne, teraz robi się to nieco irytujące..

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja również uważam, ze dodanie ochrony na te 2-3 sec na małych mapach to dobre rozwiązanie.

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wydaje mi się, że przydało by się przedłużyć ochronę po spawnie, bo 0,5 sec jest ok na dużych mapach, ale na małych mapach aim, fy to trochę krótko, co myślicie?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Grałem przed chwilą, i  było znacznie krócej :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Potwierdzam, dzisiaj pograłem chwilę i problem nadal występuje.

• Właściciel
Opublikowano

Przyjrzałem się temu problemowi i wiem, gdzie istniał problem. Niestety, musiałem wdrożyć inny system ochrony po spawnie.

Szczegóły w temacie:

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na małych mapach nie działa opcja wyboru noży, tzn. na awp działa ale na aim, fy już nie i na awp4one :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Opcja z /ruletka jest bardzo fajna, ale niestety wygranie w niej superspeeda powoduje albo bana na tydzień albo brak możliwości ruchu przez kilkanaście sekund. Jak widzę po odwołaniach nie jestem odosobnionym przypadkiem. :D

Opublikowano

A czy jest możliwość uwarunkowania bana od aktywnego superspeeda? Sama nagroda jest raz ograniczona czasowo, a dwa jesli system wie ze gracz dysponuje taka mozliwoscia nadana przez system, to tez nie powinien zostać zbanowany.

Nie wiem jak to konkretnie o strony kodu wygląda, ale mam nadzieję, że dobrze wyjaśniłem o co mi chodzi.

Generalnie jest to bardzo fajna nagroda, która rzadko bo rzadko, ale "wpada". Szkoda, żeby została "odebrana".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Usunięcie rozgrzewki (dużo graczy na to narzeka), albo chociaż jakaś zamiana na coś innego i skrócenie czasu rozgrzewki...

2. Zatrzymanie gry na czas głosownia na mape (gracze nie skupiają się na głosowaniu i bezmyślnie wybierają mapy, a później na starcie jest rtv)

3. Dodanie TOP30 itd. 

4. Przywrócenie latarek (mogą być kolorowe) 

5. Przywrócenie tarczy dla CT (niektórych denerwują, ale niektórzy narzekają, że ich nie ma. To jest 4fun więc trza się bawić:) 

6. Polskie Radio - Myślę że zwiększy się jego zainteresowanie 

7. Muzyka 10 sekund przed wybuchem bomby 

8. Bicie serca gdy mamy mało HP

9. Po strzale w drzwi otwierają nam się drzwi a po strzale w broń na ziemi przesuwa się broń

10. Kolorowy flashe 

11. Po wybuchu granat odpycha gracza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności