Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze 4FUN

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 685
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodać, że jak wbije gracz na serwer to ma 3sekundową ochonę, tzn, że nie da sięgo zabić. Przyda sięto bo jak jest runda i jest mała mapa, jak np. cs_max to rashujący przeciwnik zabija Cię zanim ty zdąrzysz coś kupić ;)

Opublikowano

Powiększcie możliwość nominowania i głosowania na mapy, bo dziennie mapy typu: dd2, eldo, inferno gramy po 7x w ciągu dnia, zwiększyć do 6ostatnich map.

Opublikowano

Na mapie cs_max na początku rundy spamują granatami i w rezultacie nie da się nic kupić a jesli się uda do do gry zostaje nam max 20 hp. Sugeruję wgrać czas po którym można rzucać granatami. 

Opublikowano

Zamienić mape de_westwood_big z de_westwood_mtk obie są spore a będzie to jakaś odmiana z westem , bo big jak sama nazwa wskazuje jest tylko większy od standardowego a grane mapka po mapce mogą się znudzić.

Opublikowano

Snikers, ale nie rozumiesz, że my gramy mapka po mapce westy? Nikt nie zamierza grać 3 westów z rzędu, przynajmniej ja.
Btw. Może by tak już ściągnąć te czapki mikołaja? :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

można by troszkę przesunąć te nocne mapki w czasie ? godzina 24 z 18 graczy a tu same malutkie do wyboru ;/

chyba że jest szansa wgranie jakiegos pluginu który przy np 8 graczach i po wpisaniu przez część z nich hasła "mała mapa" daje automatycznie vote z mapkami dla małej ilości graczy?

• Właściciel
Opublikowano

Godzina 23 jest odpowiednią godziną, była 24, ale z racji tego, że już po świętach nie ma potrzeby ustawiania tego na 24.

#7777 post

Opublikowano

Tak jak pisałem w sprawie ważniaka, to można by dodać plugin czy tam mod dzięki któremu na graczu będzie wykonywana seria procesów dzięki czemu wykryje czy gracz ma jakiekolwiek cheaty czy też nie.

Opublikowano

Proponuję dodać parę większych mapek do nocnej rotacji, albo opóźnić jej wejście. Jednak jeszcze nam graczy nie ubywa, aż tak bardzo po 23 i na tych mniejszych mapkach robi się tłoczno.

• Właściciel
Opublikowano

milis3, to się zdecyduj. Było 24, to narzekałeś, bo nie możesz zagrać w jakąś tam mapę, teraz jest 23 też narzekasz.

@ziomeczek

Na de_mirage dzisiaj poprawię spawny, bo w nocy nie starczyło mi czasu.

Opublikowano

I nadal będę narzekać, że nie mogę jej nominować nawet w rotacji dziennej bo to moja ulubiona mapka :P Zauważyłem jednak, że przesunięcie rotacji było błędem bo po 23 jest na serwerze jeszcze ponad 20 osób i robi się tłok. Może jednak rozwiązaniem będzie jakiś plugin uzależniającym rozpoczęcie rotacji nocnej od liczby graczy na serwerze.

Opublikowano

Jak na moje to po świętach już tak będzie wielu do 15 16 siedzi w szkole pracy wiec grają do późna w nocy o 24 czasami jest nawet ponad 20 graczy :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Teraz też zaczynają się ferie (pomorskie np ma już za tydzień) i to też trzeba wziąć pod uwagę, gdyż na serwerze jest sporo osób w wieku szkolnym. A jak wiadomo - trochę wolnego to dłużej się siedzi przed monitorem. Może faktycznie dobrym pomysłem będzie ten plugin, o którym napisał milis.

Edit: Kwiecień i maj to święta, potem długi weekend, także na przełomie tych miesięcy może być różnie. No i jest to też czas przed wakacjami, poprawy itd..

Myślę, że wszystko wydzie w praniu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności