Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze 4FUN

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Co do PTB - może dlatego, że maksymalnie dopuszcza się 12 w drużynie... No zobaczymy, dam na 13.

Co do awp_india - po cholerę Ci tam restart?
  • Odpowiedzi 685
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ludzie giną i robią reconnecty. Uciążliwym jest nieraz zabicie kogoś po czym mija parę sekund a ta osoba zabija Ciebie, nie tędy droga. Nie wiem, myślę że restart byłby wygodny, nadal ludzie wchodzą w połowie "pierwszej" rundy, a gdy zginą to robią właśnie reconnecty.

• Właściciel
Opublikowano

Na awp_india nie wprowadzimy restartu, koniec kropka. Nikt do tej pory się nie skarżył, a to czy będzie restart czy nie, nie zmieni faktu, bo i tak ludzie robią reconnecty. 

Opublikowano

W sumie to jestem za restartem na awp_india, po 15 sec wyskakuje zwykle reklama, a przy restarcie ona nie wkurza bo nie przeszkadza w strzelaniu :P

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jeśli godmode miałby być wszędzie, to w sumie czemu by nie. Można dać temu szansę, sprawdzenie nie zaboli jak dla mnie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Niepotrzebne, jest dobrze tak jak jest :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A co powiecie na to, aby w ciągu 15 sekund dać każdemu godmode? Po restarcie normalna gra?

Dobry pomysł - krótka rozgrzewka zawsze się przyda. Na dodatek osoby, które ściągają mapkę zdążą wejść.

Opublikowano

Popiera tą rozgrzewkę, a dodatkowo:

Doróbcie respawny na mapie de_nuke_1337 i na mapie de_rats_1377, bo na mapie nuke zabija, a na ratsie nie wszędzie w CT można kupić broń, lub po prostu wgrajcie mapę: de_rats_1337_32 - identyczna, tylko, że jest więcej respawnów ;)

Opublikowano

Mam jeszcze jedną propozycję, a zarazem pytanie czy na mpie scoutzknivez da się zwiększyć ilość amunicji? Bo 10 naboji to trochę mało?

Opublikowano

ja bym zwiększył amunicję i dodał  grawitacje na tej mapie  zobaczcie ile do góry jest miejsca niewykorzystanego         

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Masz spadochron i możesz sobie tam przelecieć ;)

Opublikowano

Ze zwykłą grawitacją to dupa blada na tej mapie jest, za nudno :P sv_gravity 200 i sv_airaccelerate 100 - 2 obowiązkowe komendy na te mapę.

Na de_inferno_winter nie ma spawnów dla tero ( nie wiem jak ct).

Jestem także za wyłączeniem śniegu bo serwer przycina i fps-y ludziom spadają.

Opublikowano

Popieram milis3 aby wyłączyć śnieg lub dać na say napis , że komenda cl_weather 0 wyłącza snieg.  Nie wnosi on za wiele a po wyłączeniu czuć w grze znaczącą róznicę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności