Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze 4FUN

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Całe 1.5 miesiąca lub 2 miesiące będzie czasem ferii, toteż będzie widać frekwencję dużą na serwerach. Bardziej obawiam się o kwiecień i maj.

• Odpowiedzi 685
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na mapę cs_rats2_final (o ile dobrze pamiętam) pasowało by zrobić 5 lub 7 max sekundowy hold na granaty, bo terroryści wrzucają granaty na respa ct, to ct nie mają szans wygrać.

• 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Proponuję coś odmiennego, niespotykanego i unikalnego. Na mapie 35hp wprowadzenie możliwości wyboru noża, np. kunai. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

O to będzie zajebiste <3. Tylko proszę piszcie mi jak jest 35hp_2 bo jakoś nie mogę na niej zagrać :/.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Może wtedy częściej mapa 35hp będzie grana :)

• Właściciel
Opublikowano

No więc przedstawiam Wam oficjalnie jak będzie wyglądać "knife mod" na 4FUN na mapie 35hp. Te noże nie będą posiadać żadnych mocy - zaznaczam!

1. Kunai ( posiada nóż Kunai )

2. Hologramik ( hologramowy nóż )

3. Klozetnik ( ;) )

4. Kasztelan ( kastet )

5. Hakuna-matata ( walka wręcz )

6. Zwykły nóż 

• Właściciel
Opublikowano

Kodek głosowy, umożliwiający rozmowę Steam z NS został wgrany i działa poprawnie. To samo zrobiliśmy na DD2.

Jutro albo w sobotę dodam w/w plugin.

Opublikowano

co do zmian na 35 hp ciekawe zobaczymy jak to wyjdzie :)

Opublikowano

Proponowałbym jeszcze na 4FUN zwiekszyć recentmaps do 10, bo cały czas są grane te same mapy oraz wgrać assault_upc lub 1337 oraz jakieś nowe mapki żeby monotonii nie było. Co Wy na to?

Opublikowano

Proponuję zamienić mapę awp_india na awp_india2 . Podstawowa India jest zdecydowanie za mała przy pełnym serwerze .

• Właściciel
Opublikowano

Była o tym mowa i india2 mniej się podoba. No ale jeżeli gracze chcą, no to mogę dać do dziennego 2, a do nocnej zwykłą.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

taka ankieta serwerowa nie może w żadnym stopniu wpłynąć na decyzje ;)

Opublikowano

Co do ankiet serwerowych to ludzie przez przypadek te klawisze wciskają. Co do mapki jestem za zamianą 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Może już usuńmy ten napis :
... i ten zimowy klimat trwa... :)

bo na 4funie już nie ma ani granatów tych zimowych ani nic, a wiosna się zbliża.. :)

Opublikowano

Zgadzam się w Fatalem. W tym roku to był śnieg i szybko znikł, więc nawet nie było tej zimowej atmosfery. Jak na chwilę obecną, to wczoraj było u Mnie 10 stopni do cienia :), więc bliżej Nam do lata jak do zimy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności