Skocz do zawartości

[CS:GO] Dyskusja o zmianach na serwerze MIRAGE #01

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak:

-DJ do wyjebania,

-ładunki wysadzające do wyjebania,

-vip.pro buguje kaski ponad limit typu 65k+,

+przedrostek do nicku vip-to jest dobre bo wiadomo kto ma.

Gram na tym serwie około 3 lata i jeszcze tak źle nie było aż musiałem założyć tu konto i napisać, dodajecie jakieś pierdoły chcecie latać? przechodzić przez tekstury ? rzucać tarcze to idźcie sobie na pokemony i tak grajcie brat gra i nie raz widzę łapiesz sobie pokemona i masz SUPER skila. Zbugowany serwer mogę ci wyczarować 16k po 1 rundzie niektórzy widzieli,pewnie nie wiesz jak a jak powiem wszystkim to trochę to podłamie rozgrywkę może co ? 

Chcecie przyciągać ludzi to róbcie konkursy jakieś po co jest ten cały ranking ? po to żeby sobie był ? nie można dać top 3 serwera jakieś nagrody w postaci vipa i raz na kwartał to resetować czy coś? 

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Właściciel
Opublikowano
2 minuty temu, l0dzio napisał:

Konkretnie?

2 minuty temu, l0dzio napisał:

Chcecie przyciągać ludzi to róbcie konkursy jakieś po co jest ten cały ranking ?

Spokojnie. Wiemy co robimy i będą konkursy.

Opublikowano

@GET  nie wiem jak to robi ale widziałem w tabeli ze ma 65k

• Właściciel
Opublikowano

Rozumiem frustracje związaną z double jumpe. Tak jak wspomniałem, dodaliśmy te rzeczy, abyście mogli je komentować i dziękuję Wam za opinię. Tylko proszę bez złośliwości i agresji. 

PS. Gdy Long Jumpy się nie sprawdzą, to wprowadzimy inny model postaci i tyle - i raczej to jutro zrobimy.

Opublikowano

Model postaci i dopiski VIP to super sprawa. Do tej pory pojawiają się one tylko na chat.

Opublikowano

Już nie mówię nawet o usuwaniu jumpów, ale może dałoby radę trochę je ukrócić - niech sobie skaczą wyżej, ale nie tak, że mogą wskoczyć bez problemu do okna. ?

Opublikowano

Jak już wcześniej wspomniałem, dodać strzykawki, zamiast DJ i Bomby oraz zmianę modelu postaci. Reset rankingu na plus, dodałbym jakieś powiadomienie bądź informację, że top 3 otrzyma VIPa PRO na tydzień czy coś w ten deseń.

• Właściciel
Opublikowano
17 godzin temu, l0dzio napisał:

Już wiem o co Ci chodziło. Mogłeś powiedzieć, że V.I.Py mogą mieć 65k pieniędzy, a nie "kaski", bo to nie wiadomo o co chodzi.
Błąd poprawiłem i to dlatego wnerwiały Was te bomby taktyczne, bo mogli je kupować bez przerwy ( co dziwne nikt tego nie zgłosił... ).

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak mi ktoś pokazał to Ci wstawię :) Malutki błędzik w punktacji :) 

20190808112853_1.thumb.jpg.52b091ba67352389891eb1be9a5f8503.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest jakaś możliwość ustawienia lepszego autobalansu drużyn ? Jest dość duży problem, często stali gracze siedzą tylko w jednej z drużyn, a nawet po przeniesieniu przez admina i tak wracają. 

Może przenoszenie najlepszego gracza, jeżeli dana drużyna wygrywa 3-4 rundy pod rząd, kiedy do drugiej drużyny nikt nie dochodzi?

Opublikowano

Generalnie coś się rozwaliło z vipem pro, bo Double jump nie działa, a nie widze w liście zmian usunięcia tej opcji.

• Właściciel
Opublikowano

Wykonaliśmy parę zmian w systemie wykrywania F2P, gdyż tagi otrzymywały osoby, które posiadały status PRIME poprzez zdobycie 21 poziomu.

Za pomyłkę przepraszamy.

Opublikowano

Po każdej rundzie bilans pieniędzy resetuje się do stanu 1000$ i dzieje się tak tylko dla osób posiadających V.I.P'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności