Skocz do zawartości

[CS:GO] Dyskusja o zmianach na serwerze MIRAGE #01

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przy 20 graczach wzwyż, można zauważyć skaczące sv do 10, dodam że nie dzieje się to tylko u mnie. 

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na serwerze ze stałym przenikaniem przez graczy i mi się podobało, jestem za ?.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Opcja przenikania przez graczy jest spoko pomysłem, szczególnie gdy stado bydła biegnie w jednym kierunku i się blokuje. Dodałbym.

Co do reszty - nie mam zdania.

Opublikowano

Polecam kupić lub nastawić zegarki bo jest po 13 a vip działa nadal dla wszystkich :)

Opublikowano

i jeszcze by się przydało naprawić jak ktoś afk jest to żeby go wywalało bo nieraz po 3-4 osoby na respach stoją po 10 min albo dłużej :)

Opublikowano

Respawn spamuje co runde. 

20191211102004_1.thumb.jpg.4706f6658413c436992c3412141b9b3f.jpg

Opublikowano

Z ciekawości zapytam, czy jest możliwość wprowadzenia tych "bałwanków" zamiast nejdów na serwer w csgo? To byłaby jakaś świąteczna zabawa i może też przekonała nowych graczy, których na święta przybędzie, zachęciła do pozostania. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nadal nie są wyświetlane rangi u niektórych graczy, czasami buguje się losowanie VIP'a, od czasu do czasu skacze sv i występują minimalistyczne lagi.

• Właściciel
Opublikowano

AD 1. Tak - rangi naprawię dzisiaj.

AD 2. Jeśli chodzi o bugowanie losowania V.I.P, to faktycznie był błąd, ale nie sprecyzowałeś o co chodzi, stąd na TS3 się nie zrozumieliśmy.

Błąd wynikał z tego, iż losowanie "zapętlało" się, przez co system nie mógł wybrać V.I.P'a do końca mapy - zostało to już naprawione.

AD 3. Jeśli chodzi o lagi, to nie mam żadnych zgłoszeń. Jakieś informacje dodatkowe?

Opublikowano

Odnośnie nowej mapki - Dla wielu osób wywala cs całkowicie po zmianie mapy na zimowa. Do tego leca fpsy i skacze var często jak oszalały.

Do tego  przy darmowym vipie po 22 wywala pluginy typu admin, vip pro, etc i ptrzebny jest reconnect z serverem.

• Właściciel
Opublikowano

Więc tak, sprawdziłem dzisiaj i faktycznie miałeś rację. Oto lista zmian:

PS. Mapkę zimową wyłączyłem - zostawiłem natomiast możliwość zmiany ręcznej w panelu admina.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wnoszę o kosmetyczną poprawkę menu broni VIP:
M4A1 na M4A4, bo tak ta broń w grze się właśnie nazywa

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Niby nie, ale jednak dla spójności i pełnej poprawności można by to zmienić, tak dla świętego spokoju 

steamwebhelper_WYs4yGe0Gb.png

Opublikowano

@ GET  Nadal występuje błąd z wywalaniem pluginu admina i najprawdopodobniej vipów zakupionych po 22 gdy włącza się darmowy vip dla wszystkich.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam chciałbym się tutaj zapytać, czy jest możliwość przywrócenia rang cs go do tabeli ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności