Skocz do zawartości

[CS:GO] Dyskusja o zmianach na serwerze MIRAGE #01

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczyłem kolejny bug. Teraz Vipowi daje nawet do 17000$ ;(

20190903184321_1.thumb.jpg.0295daed05bc88efdac5aa7c7815d085.jpg

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słyszalność obu drużyn będąc na spectate.

Jeszcze niedawno przy wejściu na spectate było słychać obie drużyny, teraz nie słychać żadnej. Nie wiem czy to błąd, celowo wyłączone czy ja mam coś popsutego XD, ale wydaje mi się, że dla administracji jest to potrzebne. Często zdarza się, że ktoś z enemy napiszę, że jakiś delikwent krzyczy czy wyzywa, a ja żeby to sprawdzić muszę przechodzić do drugiej drużyny.

Opublikowano

Pytałem kiedyś chyba blendziora to też pisał że nie słychać na spectate nikogo 

• Właściciel
Opublikowano

Kiedyś coś przy tym majstrowałem, ponieważ gracze na Spectators podpowiadały graczom z drużyn, ale po czasie przywróciłem jakieś tam ustawienia i od tamtej pory nic nie było ruszane. Zerknę na to jutro, bo możliwe, że coś się spierniczyło. 

Opublikowano

Z jednej strony to nawet lepiej jak nikogo nie słychać w spec, jak oglądasz kogoś to masz cisze i można się skupić.

Opublikowano

Ale sęk w tym, że powinno być słychać, to uciążliwe przechodzić do enemy gdy jest taka potrzeba, o wiele łatwiej do specta, a jeśli chcesz wszystkich wyciszyć masz voice_enable 0 ;)

Opublikowano

Polecam zablokować f2p 4/5 tych kont to odpały:)

Opublikowano
W dniu 7.09.2019 o 03:38, GET napisał:

Już wiem gdzie był błąd. Sprawdźcie.

Jak coś działa już xd

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam w sumie 3 pytania/zgłoszenia, bo sam się pogubiłem ;D

1. to nie zapisuje skinów, i co wejde na serwer wszystko trzerzeba ustawiać od nowa.

2. Wypowiedzi Adminów pokazuje na biało 20191022103619_1.thumb.jpg.80844c90fde6e051a07ec4c648261567.jpg

3. Wcześniej jak wybierałem opcje VIP nie pokazuj tag w tabeli, to nawet po restarcie gry nie pokazywało go. 

Teraz co wejście trzeba ustawiać. 

Może było pozmieniane, mimo że nie dopatrzyłem w zmianach nic o tym. Długo mnie nie było i musze troche pomarudzić xx

• Właściciel
Opublikowano
5 godzin temu, Akuma napisał:

1. to nie zapisuje skinów, i co wejde na serwer wszystko trzerzeba ustawiać od nowa.

Sprawdziłem i u mnie wszystko prawidłowo zapisuje. Generalnie, wszystkie skiny trzeba od nowa ustawić.

2. Wypowiedzi Adminów pokazuje na biało

Poprawione.

3. Wcześniej jak wybierałem opcje VIP nie pokazuj tag w tabeli, to nawet po restarcie gry nie pokazywało go. 

Sprawdziłem i też działa poprawnie. Trzeba na nowo wyłączyć opcję ( wszystkie ustawienia zostały skasowane ).

• 3 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Po resecie rankingu co miesiąc, usuwają się również ustawione skiny oraz to co mamy ustawione jako vip; tag,kolor czatu etc. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

@ GET rzeczywiście, nie doczytałem, lecz sądzę, że po dłuższym czasie stanie się to uciążliwe :) 

• Właściciel
Opublikowano

Już jest wszystko dobrze. Wcześniej musiałem usunąć, gdyż wdrożyłem poprawki dość poważne do skryptu z wyborem skinów ( m.in. dodanie nowej skrzynki ) i teraz tak samo się stało, stąd reset.

Pzdr.

Opublikowano

Wraz z @ Never Back Down  mamy kilka propozycji.

1. Zamiast czasowego meczu, wrócić do klasycznych rund, do 16 ze zmianą stron.

2. Defowanie paki, gdzieś widziałem, że można zdefować pakę w sekundę, gdy jest pewność, że na 100% zdążymy zdefować pakę. Usprawniło by to trochę rozgrywkę. 

3. V.I.P dodatkowe punkty za strzał w głowę + podkładanie/defowanie paki.

4. Dodanie na serwerach opcji banowania dla sędziego ocen. Nie wiem czy jest to możliwe, żeby sędzia mógł tylko banować/mutować. Wiem, że jest sbans, ale jest to mniej praktyczne jeśli chodzi o sprawność działania.

5. Odblokowanie autokamp dla V.I.P pro, z limitem 1 na drużynę.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1. Na tak, lecz wiąże się to z tym, że mecze mogą potrwać więcej niż 30 minut.

2. Tego akurat bym nie zmieniał, nie ma sensu się pruć o głupie 5 czy 10 sekund :) 

3.Na tak

4.Na tak, odciąży to trochę pracę adminów. 

5. Neutralny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności