Skocz do zawartości

[CS:GO] Dyskusja o zmianach na serwerze MIRAGE #01

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak dla mnie rozdzielenie vipa na vipa i vipa pro jest bezsensem. Takie jest moje zdanie,

Nie za bardzo wiem co to menu vipa, mozesz to rozwinac ?

Opublikowano

Ciekawy pomysł z możliwością zmiany modeli i menu na starcie. Tylko czy właśnie jest sens rozbijanie tego Vipa na dwie różne cześci? Menu wybierania modeli (najlepiej wszystkich dostępnych) i np. skinów + dmg z granatów, moim zdaniem wystarczy zwyczajny Vip. Myśle że wtedy dużo graczy skusiło by się na zakupienie.

• Właściciel
Opublikowano
8 minut temu, Anana$ napisał:

Jak dla mnie rozdzielenie vipa na vipa i vipa pro jest bezsensem. Takie jest moje zdanie,

Sprawdza się to na CS 1.6. Każdy wybiera to, na co ma ochotę - V.I.P PRO będzie droższy, a nie każdemu będzie potrzebny głupi model.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Popatrz na to z innej perspektywy. CS:GO to nie 1.6. Im więcej kolorów, tym lepiej w CS:GO. To przyciąga graczy, zwłaszcza młodych. Po jakimś czasie będą chcieli wydać te pieniądze na piksele. 

Drugą sprawą jest to, czy nie byłoby bardziej opłacanie dorzucenie tego wszystkiego do jednego VIP'a i tyle. Nie pokusiło by się na to więcej graczy ? Jeden, kolokwialnie mówiac, dopasiony VIP to, moim zdaniem, lepsza opcja niż dzielenie tego wszystkiego na dwie części. Jeżeli zrobimy tak, jak mówisz, ( VIP PRO ) myślę że ludzie dopiero teraz zaczną mówić o niejakiej chciwości sieci. Mogę się mylić, jestem tylko człowiekiem, ale przedyskutuj to z 'czerwonymi' zanim podejmiesz decyzję. Dodanie tego na próbę jest dobrym pomysłem. Tyle że jeżeli ten pomysł nie wypali to oddamy pieniądze graczom ? No raczej nie sądzę. Spuścizna jaką by zostawił VIP PRO, gdyby nie wypalił, mogłaby wywołać burzę, po której sieć zbierałaby gromy. Nalegam żebyś to przedyskutował i aby nie była to pochopna decyzja.

Pozdrawiam

• Właściciel
Opublikowano
Teraz, Anana$ napisał:

Nie pokusiło by się na to więcej graczy ?

Nie, bo wtedy będzie trzeba podnieść cenę V.I.P'a.

V.I.P i tak w porównaniu do konkurencyjnych serwerów CS:GO daje u nas wiele przywilejów i to dość oryginalnych, bo np. nie znajdziesz nigdzie ustawianie sobie własnego tagu czy kolorów.

1 minutę temu, Anana$ napisał:

CS:GO to nie 1.6

Dlatego to będzie pilotażowa wersja i zobaczymy jak to się przyjmie. Uważam, że raczej będzie tak samo, czyli, że każdy sobie wybierze dodatki, jakie chce i ile będzie w stanie zapłacić za nie.

2 minuty temu, Anana$ napisał:

Mogę się mylić, jestem tylko człowiekiem, ale przedyskutuj to z 'czerwonymi' zanim podejmiesz decyzję.

To nie jest mój kaprys, że ja sobie wymyśliłem V.I.P PRO i nikt o tym nie wie. Zawsze przed wdrożeniem pilotażowej wersji czegoś administracja wszystko omawia.

3 minuty temu, Anana$ napisał:

Nalegam żebyś to przedyskutował i aby nie była to pochopna decyzja.

A teraz nie dyskutujemy? ;) 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
5 minut temu, GET napisał:

A teraz nie dyskutujemy? ;) 

Chodziło mi o dyskusję z 'czerwonymi', ale już rozwiałeś moje wątpliwości. :) 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja to bym chciał usłyszeć jeszcze innych zdanie. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Osobiście jestem za tym, aby wdrożyć na serwer VIP'a PRO i zobaczyć jak to się będzie rozwijało. Dla zwykłych VIP'ów dać klasyczne skiny, dla V-PRO te bardziej "wypasione". Ciekawą opcją byłoby także zrobienie promocji na start. Jednak martwi mnie, że oferta drugiego VIP'a będzie nieco uboga.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Moim zdaniem troche zbyt negatywnie podchodzicie ? Bedzie dobrze !

Opublikowano

Witam,

nie było mnie jakiś czas, więc odniosę się do paru kwestii. 

Po pierwsze: usunięcie DMG od granatów dla zwykłych graczy dla mnie jak najbardziej na plus! Znajomy który nie posiada VIPa o wiele bardziej czerpie przyjemność z gry na serwerze, ponieważ już henio nie lata cały czas aby tylko sprawdzić czyjąś miejscówkę. DMG które było przy strzale pozostało i to jest jak najbardziej uczciwie zważywszy na to, że na niektórych serwerach jest tylko dla graczy VIP.

Po drugie: podziałka VIPa? Jestem za! Już teraz nasza usługa nie ma wyimaginowanej ceny, a oferuje wiele. VIP PRO byłby czymś nowym oraz atrakcyjnym dla stałych wyjadaczy. Plus może służyć jako nagroda w turniejach organizowanych przez naszą społeczność ;) 

Do reszty wrócę zaraz po powrocie domu, nie gram od tygodnia i nie wiem jak wygląda status większości co do zmian, lecz myślę, że graczom potrzeba czasu aby przywyknąć. W końcu ból nie których może wiązać się z tym, że odebrano im lekkie wh. Muszą przywyknąć, a skoro do tej pory odpowiadał im serwer to i to przeżyją.

Pozdrawiam! 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Siemanko,

słuchajcie, nie można by było np. dodać Double Jump'a dla VIP'a PRO ? Nie wiem czy jest w ofercie, czy nie... ale, moim zdaniem, byłby to kolejny atut przemawiający za kupnem VIP'a PRO, a nie zwykłego VIP'a. Grałem na serwerach FFA, na których VIP miał dostęp do DJ. Nie zaburzało to drastycznie balansu gry. Dajcie znać co o tym sądzicie. :) 

Pozdrawiam

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ach rzeczywiście, nie zauważyłem tematu. :) 

Opublikowano

Chce poruszyć ważną sprawę o nowych vipach pro. @GET @ELSO i do każdego admina. chodzi o te dodatki z danger zone. typu c4... trochę chyba przesadziliście z tym wszystkim nasze serwery fragujemy są lepsze od tego ścierwa wujek i 4fun i inne gówna bo nie mamy p2w vipów ktoś wchodzi i normalnie gramy ledwo 1 dzień z tymi vipami i ludzie stali gracze którzy zawsze grali u nas wkur. się o to ten podwójny skok jescze jako tako ale te dodatki z danger zone przesada. pamietajmy, że gracze przychodzą do nas bo jesteśmy normlani nasze serwery są normlane. z czasem dojdą drony ? apteczki ? granaty wh ? albo trzymamy fajnych graczy i ludzi albo lecimy na ilość dzieci z kasą. :( 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dobry ten VIP PRO, podoba mi sie :D XD

Opublikowano

DJ jest superowy. C4 to lekka przesada, jest useless i tylko przeszkadza w samym menu jak i grze.

• Właściciel
Opublikowano

@KaTSu to jest wersja pilotażowa, dlatego krytyka konstruktywna jest potrzebna i na jej podstawie będziemy modyfikować V.I.P'a.

Sprawdzałem te bomby taktyczne i szczerze nic złego nie robią. Ciężko je podłożyć, ucelować, więc to taki śmieszny bajer, który wbrew opinii nie zaburza rozgrywki. Poza tym, cenę możemy podnieść do 4000$, co utrudni zakup.

Ostatnio wchodzą na nasze serwery spore nowości, które testujemy. Warto to docenić. Rangi mamy już przetestowane. 

Pozdrawiam

• Właściciel
Opublikowano

@KaTSu przesadza. Za wcześnie by oceniać te bomby. Musimy trochę poczekać i zobaczyć, co się stanie. 

Poza tym, czytając post odnosi się wrażenie, że został napisany pod wpływem emocji oraz z nutą paranoi. Nikt tu nie zamierza dodawać dodatków p2w, apteczek, granatów wh itd. A ja nie lubię, jak ktoś argumentuje wprowadzanie czegoś "złego" tym, że zaraz milion innych rzeczy dojdzie. Tak się wywołuje niepotrzebnie panikę wśród ludzi. 

PS. Każdemu z Was mogę za darmo udostępnić do testów tego V.I.P'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności