Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zapoznałem się z treścią całego tego posta tj. 20 stron, lecz takich pomysłu nie dostrzegłem.
Może była by możliwość dodania:
1. Plugin pokazujący tor lotu pocisku dla żywych ct; http://amxx.pl/topic/24578-advanced-weapon-tracers/ ?
2. Kupno awp w sklepie (tylko dla vipów) za 10 000 $?

No i nie wiem czy też można w jakiś sposób wyeliminować zarażanie przez ścianę (chociaż jest to zabronione w regulaminie) jednak się zdarza.

Dzięki za rozpatrzenie mojej propozycji :) W sumie myśląc logicznie 2 propozycja faktycznie jest nie zbyt trafna.

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie da się, gdyż jest to wina mapy przez za małą kampę lub ścianę.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jak dla mnie jeśli mam być szczera to tylko pierwsza propozycja ma jakikolwiek sens. Druga całkowicie odpada, nie pasuje do rozgrywki zm vs human, na niektórych mapach leżą, spróbuj zagrać ostatni awp. ;) Jeszcze żeby w sklepie była za tyle - bezsens.

Co do map, powiedział Ci Rogal. Niech się ludzie nauczą nie bugować, a jak bugują masz od tego dział skarg. 

Opublikowano

Enq ma racje . Można by zrobić aby kupić specjalne ammo do awp aby jednym strzałem zabić zombie 10000 punków zombie i 15000$

Opublikowano

Sam możesz sobie podmienić...

Mam zmienione ale co wam to szkodzi możecie dodać ja np kiedy zaczynałem gre w cs wolałem serwery z takimi lepszymi rzeczami niż z tymi zwykłymi.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Proszę Cię... nie marudź. ;) Nie zostanie to wgrane.

Opublikowano

Myśle że administracji przydaloby się takie cos co mozna zaobserwowac na serwerach base builder, gdzie admin przelatuje przez sciany nikt mu nie moze nic zrobic a on naprawia kampy,chodzi tu o wszelakie skargi na u@, dzieki temu nie musieliby sie zabijac i przechodzic do spectarorow lub tez  sedziowac na tzw "krzyk" bez dowodow, to bylaby tylko pomoc dla nich

Opublikowano

można by zrobić aby mina była źle postawiona (np drabinka,schody,woda itd ) to ona by nie działała   

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zapraszam do aktywnej gry na Zombie Plague i tam wypowiadanie się co zmienić bo jest to nowy serwer. Na Zombie biohazard jest już tyle rzeczy zrobionych, że nie warto bardziej kombinować jak dla mnie pomysł Arniego jest wyciągnięty z pustej kieszeni.

Ja od siebie proponuję żeby dodać ten plugin:

http://amxx.pl/topic/305-simple-redirection/

Gdy na Zombie Infection jest full a to jest norma plugin przekierowałby graczy na zombie plague. Taka autoreklama.

• Właściciel
Opublikowano

można by zrobić aby mina była źle postawiona (np drabinka,schody,woda itd ) to ona by nie działała   

Nie ma takiej możliwości. Jedynie co, mógłbym ograniczyć pole rażenia tego lasera, że nawet jeżeli będzie ona nachodzić na drabinę z daleka, to laser nie będzie działał na tę osobę z powodu zbyt dużego pola rażenia.

Opublikowano

to jak tyle można zrobić to niech będzie

Opublikowano

Dodać granaty z oświetleniem|z swiatlem

Tylko zeby kazdy human dostal na poczatek

Opublikowano

Masz noktowizor to po co ci takie coś

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dodać granaty z oświetleniem|z swiatlem

Tylko zeby kazdy human dostal na poczatek

Była mowa o tym i nie przejdzie. 

Opublikowano

można zwiększyć cenę granatu zarażającego tak samo do 10 000 $

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

można zwiększyć cenę granatu zarażającego tak samo do 10 000 $

Zdecydowanie jestem ZA ... będzie trzeba trochę więcej dać z siebie żeby owy granat kupić :) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Z jednej strony ja również jestem za zmianą ceny granatu zarażającego. Albo na 10k albo na 7,5k ale obecne 5k jest na pewno zbyt tanie.

A z drugiej strony trzeba brać pod uwagę graczy którzy nie mają vipa i nie szastają forsą, dla nich to faktycznie jest "ultimate prize" :D

Opublikowano

powiem że cena jest mała jam masz wystarczająco punków to wystarczy rundę poczekać jako human i w następnej możesz już ją rzucić

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pomimo niskiej ceny infeka porównajcie stosunek rund wygranych przez ct a zm. Zombie prawie na każdej mapie przegrywa więc po co jeszcze bardziej im utrudniać grę ?? 

Poza tym znacznie spadłaby dynamika gry. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności