Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

można by miejsca które nie są dozwolone na stawianie min zaznaczyć czerwonym kolorem to może gracze którzy wiedzieli by że nie można min tam stawiać

Nie. Po to jest regulamin, aby go przeczytać i zrozumieć.Ja przeczytałem kilka razy regulamin i nie muszę czytać więcej.Każdy inteligentny osobnik powinien postąpić tak samo.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem za tym by dodać przenikanie ;) czasami jest tak ze każda kampa jest zajeta, stanie sobie taki jeden i zbloczy wszystkich by nikt nie wchodził ;) 

Opublikowano

Czemu? Mi się wydaje ze to bedzie dobry pomysł ;) Zrobic przenikanie pod którymś z przycisków i git, bo to bezsensu jezeli jeden zablokuje kilka osob ;) i tak samo spojrzeć w drugą stronę. Osoba chce wyjść z kampy a nie może bo ja blokują ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
Czemu? Mi się wydaje ze to bedzie dobry pomysł ;) Zrobic przenikanie pod którymś z przycisków i git, bo to bezsensu jezeli jeden zablokuje kilka osob ;) i tak samo spojrzeć w drugą stronę. Osoba chce wyjść z kampy a nie może bo ja blokują ;)

Trzeba czytać tematy. Było - nie będzie.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ale to już jest definitywne, było, były z tym problemy, po to są admini, po to jest forum i dział skarg, koniec tematu.

Opublikowano

można by zrobić aby zombie mogli rozbroić 1 minę albo aby widział hp miny 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Arni kurde :/ Na siłę próbujesz znaleźć jakiś pomysł. Narazie zostanie tak jak jest, bo nie ma potrzeby nic zmieniać  jest dobrze.A jeśli chcesz się już tak bardzo udzielać na forum to nie wiem zaproponuj jakieś zajebiste mapy czy coś w tym stylu. ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A co to zmieni, że  zombi będzie widziało HP miny ?

• Właściciel
Opublikowano

Będzie wiadomo, kiedy się zniszczy. Opcję już testowałem na innym serwerze i wypadła w porządku. Tym bardziej, że dla V.I.P'a to będzie opcja, to fajnie.

• 2 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie będzie, bo występują problemy na zombie z tym, niestety.

Opublikowano

Zróbcie aby można by aby niektórzy nie puszczali muzyki przez mikro bo to doprowadza innych do szału najczęściej występuje to jak nie ma admina

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie wiem czy to dużo da, ale można by było dodać opcję "/mute" ? co wy na to? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności