Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja zaproponuje zwiekszyc odrzut w niektorych broniach takich jak mp5 itp. Wiekszosc uzywa ak47, m4, shotgunów i autokampy ktore maja duzy odrzut. A tych słabszych nikt nie uzywa. Serwer jest przez to mniej roznorodny

Opublikowano

akceptacja regulaminu i jakis wymiernik kultury bo wczoraj doswiadczylem niemilych epitetow z  powodu mapy na ktorej gosc nie potrafil grac

Opublikowano

Popieram CJ

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Takie czyny zawsze będą występowały CJ. Ilu graczy tyle charakterów.Jak jest admin to zaradzi. 

Opublikowano

ale spojrz, gdybysmy musieli za kazde brzydkie slowo pisac przepraszam to bysmy sie nauczyli :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Sa mapy gdzie Zm ma przewagę, a są mapy gdzie ludzie i tak zawsze będzie. Nigdy się nie zbalansuje tak, aby na każdej mapie  szanse były 50:50.

Opublikowano

Można by zrobić aby zombie i ludzie wiedzieli ile hp miny zostało

Opublikowano

Sa mapy gdzie Zm ma przewagę, a są mapy gdzie ludzie i tak zawsze będzie. Nigdy się nie zbalansuje tak, aby na każdej mapie  szanse były 50:50.

Może inaczej. Chodzi o to, żeby trochę bardziej "wykoksić"(you know, what i mind :D ) zombie, żeby w starciu z człowiekiem na tej samej mapie, w tym samym miejscu, z taką samą ilością życia miał z Nim większe szanse niż dotychczas. ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiecie co tak sobie pomyślałem, że może  urozmaicić rozgrywkę i wgrać okrojoną ruletkę na serwer.Dla tych co nie wiedzą chodzi oto, że po wpisaniu /ruletka raz na rundę można wygrać np.kasę,dodatkowe pkt.człowieka,bezlik ammo,stracić życie a nawet zmianę w zm.Jako Zombi np.dodatkowe pkt.zombi,kasę,szalonego,gravitację lub stracić życie. Wydaje Mi się, że urozmaiciło by to naprawdę grę.Co wy na to ???

​ps.Zapomniałem dopisać, że nie za każdym razem coś się wygrywą.Po wpisaniu /ruletka zabiera Ci np.1500$ i albo coś wygrasz albo pudło, a możesz też pozbyć się całek kasy xD Dobre co nie ^^

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W sumie nie Ty pierwszy o tym mówisz, tyle, że pierwszy jako publicznie. Myślę, że to po prostu nie przejdzie, bo no tak naprawdę to się nadaje na mody typu jailbreak czy nawet na bf4 widziałam. Jakoś tak moim zdaniem to jest naprawdę fajna sprawa jeśli chodzi o serwer i grę, ale nie nadaje się na zombie... nie wiem. I tak już w uptade będziemy mieli pochłanianie zwłok etc.

Opublikowano

Ciekawy pomysł, ale zamiast zabierać kasę powinno działać na pkt człowieka/pkt zombie. Wszystko, co urozmaica rozgrywkę jest mile widziane, jeżeli ma sens. Na tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności