Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brayan^^ chodziło mi o to że niektórzy nie umieją czytać ze zrozumieniem to może tak zrozumieją

Opublikowano

Jak nie top15 to coś takiego, że jak się jest martwym to widać na human'ach czy zombie, kto aktualnie go ogląda.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jak nie top15 to coś takiego, że jak się jest martwym to widać na human'ach czy zombie, kto aktualnie go ogląda.

Zbędne.

• Właściciel
Opublikowano

Kiedyś na pewno specjalny ranking się pojawi, obecnie nie. A to drugie - po co?

Opublikowano

Jak dla mnie to brakuje jedynie więcej opcji w sklepiku, przykładowo jakieś bronie czy coś tego typu.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Robiliście coś z armorem? Grałem dzisiaj rano i wieczorem, rano armor chronił przed zombie , musiał ze 2 razy mnie walnąć, a teraz już normalnie, wystarczy raz.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

oj dzieje się dzieje się podoba mi się to gracze zaczynają się angażować :)

Opublikowano

A np. złote ak lub złote m4a1 w sklepie? Mogło by zadawać większy dmg; hmm?

Opublikowano

W tabeli (pod Tab) dla posiadaczy V.I.P'a specjalny TAG mógłby być wyświetlany, a nie tylko podczas pisania...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie jest to do końca optymalne ponieważ są problemy z wyświetlaniem vipa po przeciwnych drużynach, oraz gdy gracze są martwi. 

Ograniczenia

Żywi terroryści nie będą widzieli statustu Vipa.
Nie jest to błąd kodu, lecz ograniczenie po stronie silnika gry u graczy.

Nie ma możliwości ominięcia tego ograniczenia podobnie, jak żywi CT nie widzą statustu "Bomb".

Opublikowano

Proponowałbym dodać jakiś ranking np. największa liczba zabójstw zombie bo tak to by się grało o coś :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności