Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ten granat jest zajebisty :D O ile ktoś go nie nadużywa :P

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Hello, allah akbar, salam alejkum, niech będzie pochwalony. Co zmienić:

Granat Zarażający - Fajnie by było jakby można go tylko raz na rundę kupić ew. zdobywanie pkt/koszt kupna zwiększyć . Bo tak to rzucają tym ile się da i psuję to rozgrywkę.

Więcej adminów - co wchodzę na serwer to przeważnie ktoś lata ze sh. Admin pojawia się raz na ruski rok (tylko enq).

Gravity - straszne, kto to wymyślił? ...

Opublikowano

Moim zdaniem granat jest ok nie trzeba nic zmieniać gram często i nie widzę aby, był spam "PimpNadem" zawsze na koniec mapy coś tam sypią, ale ta to rzadkość.

Co do Adminów to zgodzę się z tobą, dlatego sam postanowiłem spróbować.

Gravity- Dość przydatne do ucieczki przed Zombie i nie tylko :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Moim zdaniem granat jest ok nie trzeba nic zmieniać gram często i nie widzę aby, był spam "PimpNadem" zawsze na koniec mapy coś tam sypią, ale ta to rzadkość.Co do Adminów to zgodzę się z tobą, dlatego sam postanowiłem spróbować.Gravity- Dość przydatne do ucieczki przed Zombie i nie tylko :)

Przychodzi dwóch typów na sh ,nabiją exp'a i rzucają granatt zarażające i boom, pograli wszyscy, nagle z całego CT został 1 typ. Bezsensu. 1 na rundę by wystarczył, trust me, tak samo jak zrobili ten nowy dla human'ów.

Mam nadzieję, że dostaniesz adma, bo tragedia jest. Ale tylko spróbuj nie grać, to Cię karo bosko dosięgnie! Co do gravity, to najmniejszy problem.

Opublikowano

Chodzi o granata zarażający ja ciągle myślę o PimpNade z granatem dla zombi się zgadzam w 100% :)
Ograniczenie do 1 powinno być

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Granat zarażający nie zostanie w żaden sposób zmieniony, na ten temat wiele razy już dyskutowaliśmy i żadna z tych kwestii się nie zmieniła.

Adminów cóż... na ten temat opinię zachowam dla siebie, co nie zmienia faktu, że staram się być często, ale życie nie wymaga tylko siedzenia przed kompem, prawda?

No i kolego, co Ci przeszkadza w gravity? Jest dostosowane do zombie moda, odpowiedni czas, odpowiedni koszt. Zostanie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

"Więcej adminów - co wchodzę na serwer to przeważnie ktoś lata ze sh. Admin pojawia się raz na ruski rok (tylko enq). "

Grasz zaledwie może od dzisiaj i już stwierdzasz takie fakty? Brawo za podejście.Tak ja dzisiaj byłem na serwerze i widziałem jak płakałeś, że Cię z granata zarazili. Granat zostaje koniec KROPKA. Co Ci przeszkadza gravitka? Już ludzie nie macie się do czego przyczepić.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

"Więcej adminów - co wchodzę na serwer to przeważnie ktoś lata ze sh. Admin pojawia się raz na ruski rok (tylko enq). "Grasz zaledwie może od dzisiaj i już stwierdzasz takie fakty? Brawo za podejście.Tak ja dzisiaj byłem na serwerze i widziałem jak płakałeś, że Cię z granata zarazili. Granat zostaje koniec KROPKA. Co Ci przeszkadza gravitka? Już ludzie nie macie się do czego przyczepić.

@Skyline: Ja płakać? Nie. Raczej irytacja faktem, że ktoś psuję rozgrywkę na serwie bo inaczej nie potrafi grać jak tylko rzucać granatami w 1 osobę. Dlatego uważam, że serwer na tym bardziej traci niż zyskuję i granat zarażający bym oczywiście zostawił ale 1x na rundę. "Grasz zaledwie może od dzisiaj", może zaledwie gram jednak dłużej i widzę co się dzieje, oprócz enq nie widziałem innego admina - takie fakty, nie denerwuj się jeżeli też jesteś tam adminem. P.S. Jak gram w CS 1.6 to tylko na zombie modzie i tylko na Waszym serwerze.

@enq, ja nie wymagam żebyś swoje życie przekierował/a tylko i wyłącznie na bycie adminem, nie bądźmy śmieszni, czegoś takiego nawet nie sugerowałem. A jak sam/a zauważyłeś/aś nie da się cały czas być wszędzie i ogarniać wszystko, dlatego przydałby się dodatkowy admin albo może i dwóch.

Co do "gravitki" po prostu kojarzy mi się ona z hide and seek modem a nie z zm i tak jak wspomniałem, nie jest to jakiś problem ale dziwne rozwiązanie. Ani to potrzebne, ani atrakcyjne. Najmniej istotna kwestia.

Jeszcze do Skyline parę słów bo chyba nie rozumiem ja albo on po co ten temat. Skoro jest napisane "Co zmienić" , to chyba chodzi o uwagi graczy (przede wszystkim chyba jednak to opinia graczy powinna być najbardziej brana pod uwagę, prawda? ) co ich zdaniem powinno zostać zmienione albo co oni by zmienili. Więc Skyline nie przyczepiam się do czegoś,kogoś itd. tylko jako osoba nijak związana z tym serwerem a lubiąca na nim grać napisałem własną opinie na ten temat.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na siłę próbujecie próbujecie coś zmienić z granatem zarażającym. Było to wałkowane wiele razy i nie ma nic być zmieniane. Pomyśl na logikę. Gracz rzuci granat zarazi dajmy na to 7 osób z czego 5 weźmie antii. I co dalej ma zm robić. Ludzie poblokowani laserami z napalmami więc szalony bez sensu. I dla twojej wiadomości nick na servie mam KROPKA. To nie była z twojej strony irytacja tylko płacz bo granat nie zaraził tylko Ciebie ale jeszcze parę innych osób.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na siłę próbujecie próbujecie coś zmienić z granatem zarażającym. Było to wałkowane wiele razy i nie ma nic być zmieniane. Pomyśl na logikę. Gracz rzuci granat zarazi dajmy na to 7 osób z czego 5 weźmie antii. I co dalej ma zm robić. Ludzie poblokowani laserami z napalmami więc szalony bez sensu. I dla twojej wiadomości nick na servie mam KROPKA. To nie była z twojej strony irytacja tylko płacz bo granat nie zaraził tylko Ciebie ale jeszcze parę innych osób.

No to jest jeszcze chyba paru innych zombie co mogłoby ewentualnie rzucić prawda? Dla mnie bardzo słaby Twój argument. A jeżeli Ty jesteś adminem i to Ty wczoraj grałeś jako KROPKA to nie trzeba było się chwalić, słabo to robisz (chodzi o bycie adminem, nie o granie). Po za tym to chyba nawet Ty napisałeś wczoraj coś w stylu -jeżeli rozmawiamy o tej samej sytuacji - "10k i 4 zarażonych, brawo" , bo ja dokładnie o czymś takim mówię, więc nie wyjeżdżaj mi tu z tekstami o płaczu, bo ja - możliwe, że w przeciwieństwie do Ciebie, nie wiem, nie znam- wyrosłem z tupania, rzucania i płakania. Na tym forum jestem zarejestrowany od wczoraj, a skoro wiele osób ma problem z granatem zarażającym to jakiś problem chyba istnieje, hmm?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A ja bym proponował wam przenieść tą rozmowę na pw bo zaczyna się robić śmietnik w dziale a nie o tu chodzi. Co do granatu moim zdaniem powinien zostać bo wyrównuje szanse , choć ja akurat nie jestem zbyt częstym gościem na tym modzie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Granat zarażający jest był i zawsze będzie pozytywną sprawą na serwerze i nic tu nie trzeba zmieniać. Jedyne zmiany jakie aktualnie są potrzebne to więcej adminów bo grają tylko Skyline, enQ i Brayan.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Granat zostaje taki jak jest. Rozgrywka ma być z balansowana, a nie jedno stronna. Niestety dla twojej wiadomości zombie też muszą mieć jakieś szanse na wygranie.

Opublikowano

Witam witam! malutka sprawa jest zauważyłem że serwer co chwile ma jakieś problem

wywala mnie z gry i po czasie można dopiero wbić. Częste problemy pojawiają się na nowej

mapie bunkiery coś tam.

Proszę o naprawę tego o ile to możliwe :-)

• Właściciel
Opublikowano

Tak, problem to: get_szpace overflowed - bardzo częsty na nowym HLDS. Naprawię to niebawem, chociaż może wheatley coś też poradzi.

Opublikowano

Jeszcze ja napisze aby każdy zrozumiał :P, że granat zarażający powinien zostać, bo wyrównuje szanse zombi, a bez niego szalonym czasami trudno się dostać do mocno obstawionej kampy z blokującymi minami.

Dobra ale prawdziwy powód dla którego tutaj przyszedłem, to sprawa, której nikt z wypowiadających się tutaj nie napisał, a mianowicie:
Chodzi o dawanie banów, nie wiem na jakiej to zasadzie działa ale na cziterów to nie skutkuje, wracają, smieją się niczym slenderman ze swojej ofiary, bo nic nie można zrobić bez admina. Gdy już przyjdzie i dam mu tego perm bana, to wracają za jakis czas i znowu wkurzają. Przykładem jest ostatnio spotykany gracz "waszka g".

Moja prośba jest taka, aby zmienić, ulepszyć, bądź cokolwiek zrobić aby ten ban się utrzymywał i taki cziter nie mógł wrócić. Zdaje sobie sprawę, że może być to niemożliwe, lecz proszę o zainteresowanie się tą sprawą. d-_-b

Opublikowano

Jeszcze ja napisze aby każdy zrozumiał :P, że granat zarażający powinien zostać, bo wyrównuje szanse zombi, a bez niego szalonym czasami trudno się dostać do mocno obstawionej kampy z blokującymi minami.

Dobra ale prawdziwy powód dla którego tutaj przyszedłem, to sprawa, której nikt z wypowiadających się tutaj nie napisał, a mianowicie:

Chodzi o dawanie banów, nie wiem na jakiej to zasadzie działa ale na cziterów to nie skutkuje, wracają, smieją się niczym slenderman ze swojej ofiary, bo nic nie można zrobić bez admina. Gdy już przyjdzie i dam mu tego perm bana, to wracają za jakis czas i znowu wkurzają. Przykładem jest ostatnio spotykany gracz "waszka g".

Moja prośba jest taka, aby zmienić, ulepszyć, bądź cokolwiek zrobić aby ten ban się utrzymywał i taki cziter nie mógł wrócić. Zdaje sobie sprawę, że może być to niemożliwe, lecz proszę o zainteresowanie się tą sprawą. d-_-b

mnie też to denerwuje... i wkurza ! tak więc mała rada dla adminów ! być może znana i może to będzie miało jakiś

cel.. tak więc proponuje.

-------Wpisujemy: amx_banconfig "nick_gracza" "0". "0" to czas w minutach 0=perm. Zwróccie uwagę na cudzysłowy (są koniecznie!) 

-------Wtedy gracz jest zbanowany na swój config i wejście na serwer umożliwi mu jedynie usunięcie linijki z configa, ale raczej tego nie zrobi, bo mało kto na to wpada. 

nie każdy admin ma dostęp do bana na configa! wszystko zależy od ustawień

Może się przyda . 

a teraz idę lulu ~~ pozdro 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Pomylony my wiemy co mamy robić, o to się nie martw. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności