Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie śledze tematu od początku a za dużo do czytania ale zapytam czy padła oferta zrobienia np jak na COD że pokazuje dmg jakie zadajemy w zombi.

To jest ZM , a nie COD więc na moje takich rzeczy tutaj nie potrzeba. Kupując jedynie VIP-a widzisz ile HP zostało zombiakowi jak do niego strzelasz.

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak jak Skyline powiedzial, kupujac VIP'a bedziesz widzial ile HP zostalo zombiakowi :>

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wymyślicie coś aby na serwerze można było sprawdzić jakie mapy są do wyboru ? przynajmniej komenda "votemap" w konsoli bo tak to trzeba na forum wchodzić żęby sprawdzić bynajmniej tak mi admin powiedział.

Opublikowano

ahaa :D teraz sprawdziłem jeszcze raz listmaps na serwerze, to zauważyłem że jest 10 na 37 map mój błąd. 

i trzeba wpisywać listmaps 11/22/33

• Właściciel
Opublikowano

Tak, trzeba wpisywać w ten sposób, ponieważ jeżeli byłoby zbyt dużo map a graczowi, który ma słabe połączenie w 1s wydrukowało w konsoli 40 map, spowodowałoby to wyrzucenie jego z powodu "msg overflowed". Dlatego autor pluginu przemyślał to i dał spis po 10 map.

Pozdr.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem, że już wiele razy pojawiał się ten temat, ale proszę o zwrócenie uwagi na granat zarażający. Przez takie cudo nie da się grać małych map (np. toxic_house). Ten grant psuje całkowicie rozgrywkę:/ Fajny dodatek, ale nie na wszystkie mapy, to po pierwsze, a po drugie to można utrudnić dostęp do niego, bo po 5-10 rundach już 3-5 ludzi ma do niego dostęp i gra wygląda tak, że jak są większe grupy ocalałych na mapie to zostają zarażeni przez granat, a zostają tylko ci, którzy schowali się w zakamarkach mapy i zombie jeszcze do nich nie dotarły. Na małych mapach jest częste zjawisko "podstawiania się", jak ktoś ma już dużo pkt zm i to widać. Ale adminowi trudno podstawienie się udowodnić, bo gracz może się zawsze jakoś tłumaczyć. Dlatego moja propozycja jest taka, że- albo zwiększyć pkt za granat zarażający do 16pkt i 6k $, albo usunąć ten granat z wybranych map, na których jest on przeszkodą do dobrej rozgrywki. Ale to drugie rozwiązanie może napotkać zapewne problemy natury logistycznej, bo zapewne nie da się usunąć jednej rzeczy z całego pluginu do konkretnych map. W każdym razie proszę o rozpatrzenie mojej prośby i piszą ją, bo codziennie spotykam się ze skargami na serwerze odnośnie granatu- na dużych mapach rzadziej, ale na tych mniejszych to już codzienność, że nie podoba się to graczom. Dzięki :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fuck it. dzieję się tak, bo zazwyczaj ktoś się podkłada, zawsze znajdzie się taki jeden a do tego temat byl wałkowany tyle razy, że nie wiem czy jest jakiś sens ciągle o tym rozmawiać.

I jeszcze jedna sprawa, występuje ostatnio problem z pokazywaniem vipów online i pokazuje różne bzdury. Tak jak na tym zdjęciu: http://zapodaj.net/6996ecffa864e.jpg.html

Proszę o rozwiązanie tego problemu, bo wątpie by był to zabieg celowy aby pokazywało ludzi którzy nie są vipami albo w ogóle nie ma takich na servie (był taki przypadek gdzie pokazywało nick osoby a jej nie było na serverze). d-_-b

Opublikowano

Proponuje zrobić zakaz stawiania min w ten sposób http://www30.speedyshare.com/x8rk8/download/mina.bmp

Nie wiem jak innym ale mi się odechciewa grać jak mina jest tak postawiona wejście do kampy można powiedzieć że jest prawie niemożliwe chyba że się ma Szalone zombie no i jak wiadomo nie każdego stać na szalone zombie.

A jak już mowa o szalonym zombie to skrócić jego czas to 5-6 sek. Aktualnie jest 10 sek i to jest za długo moim zdaniem

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

WazuQ grał na innej sieci długo i ma inne przyzwyczajenia :) Przywyknie.

Opublikowano

Tak mam brayan :D

No to chociaż zróbcie coś z tym granatem co ma zombie. Bo ten granat jest z lekka przesadzony. Nie wiadomo gdzie się skampi gracz to i tak zostanie zarażony.

• Właściciel
Opublikowano

Wystarczająco podnieśliśmy standardy szans przetrwania humanów, zombie ma ten granat i musi pozostać, aby zbalansować grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności