Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Admin, admin i jeszcze raz potrzebny jakiś admin. Na prawdę, za mało adminów jest na serwerze zm. Grubi! albo Pomylony* (bo widziałem, że pisali podania) mogli by dostać tego admina bo często ich widzę , a pomylony* nie raz  tłumaczył mi gdzie minę można stawiać itp.  

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To złóż podanie, spełnij wymagania, przestrzegaj regulaminu. Jeżeli ktoś spełnia te kryteria to czemu by go nie przyjąć?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Admin, admin i jeszcze raz potrzebny jakiś admin. Na prawdę, za mało adminów jest na serwerze zm. Grubi! albo Pomylony* (bo widziałem, że pisali podania) mogli by dostać tego admina bo często ich widzę , a pomylony* nie raz  tłumaczył mi gdzie minę można stawiać itp.  

Pomylony to chyba się pomylił i podanie złożył przypadkiem. Na Grubiego mam tylko jeden komentarz rozpacz i nieudolność. Trzy razy mu trzeba pisać pewne rzeczy. On nawet nie wie gdzie można miny stawiać, a podanie składa. Wczorajsza akcja przekreśliła go kompletnie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Kropka,  ja też ostatnio wyrwałem od Ciebie bana za minę (nie powiem, mogłeś dać najpierw ostrzeżenie) i wiem już, że w wodzie nie wolno, przy okazji przeczytałem cały regulamin (i nadal czasem mam wątpliwości czy mogę minę w danym miejscu postawić), więc to da się jakoś ogarnąć.  Grubi nie robił nigdy, jak ja grałem, problemów. A co macie z Pomylonym to nie wiem, ale gość mimo, że też ostro go cisnąłem jak zaczynałem na tym serwie, ogarnia i wie ocb. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Matko Bosko powiedz mi co jest trudnego w zrozumieniu regulaminu serwera ZM ? Gdzie można i gdzie nie można stawiać min ? Jak chcesz to na TS moge Ci to lepiej zobrazować.

Opublikowano

Zrozumieć? Może i zrozumie każdy. Gorzej to wszystko zapamiętać i w razie potrzeby przypomnieć sobie podczas gry.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zrozumieć? Może i zrozumie każdy. Gorzej to wszystko zapamiętać i w razie potrzeby przypomnieć sobie podczas gry.

To, że ty masz z tym problem to nie znaczy, że inni także.

Regulamin łatwo zapamiętać bo nie ma tego dużo. Jakoś w tym tygodniu mam zamiar zacząć robić regulamin obrazkowy dla takich graczy jak ty, którzy nie potrafią zrozumieć to co czytają w regulaminie.

Opublikowano

Gdyby tak wszyscy pamiętali wszystko, nie było by tylu ukaranych. Kropka zachowujesz się jakbyś wszystkie rozumy pozjadał.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Czekamy z niecierpliwością.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Brayan, dzięki za chęci pomocy, ale już powoli i cały czas lepiej mi to idzie :) . Co nie zmienia faktu, że jak następnym razem będę miał wątpliwości to wejdę na tego TSa.

@Kropka, ale ty jesteś arogancki...Ja nie wiem, jak to możliwe, że taka osoba ma admina. Nadal twierdzę, że nie nadajesz się na tę "posadę". Dla mnie jesteś tym typem admina, który niektórych bardziej lub mniej ulgowo traktuje, czyli - tłumacząc to "dla takich graczy , którzy nie potrafią zrozumieć to co czytają" - beznadziejnym  adminem. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Brayan, dzięki za chęci pomocy, ale już powoli i cały czas lepiej mi to idzie :) . Co nie zmienia faktu, że jak następnym razem będę miał wątpliwości to wejdę na tego TSa.

@Kropka, ale ty jesteś arogancki...Ja nie wiem, jak to możliwe, że taka osoba ma admina. Nadal twierdzę, że nie nadajesz się na tę "posadę". Dla mnie jesteś tym typem admina, który niektórych bardziej lub mniej ulgowo traktuje, czyli - tłumacząc to "dla takich graczy , którzy nie potrafią zrozumieć to co czytają" - beznadziejnym  adminem. 

To złóż na mnie skargę jak nie podoba Ci się jak adminuje. Dostarcz dowody to mnie zdegradują bo obecnie tylko piszesz głupoty. Ciężko wam zapamiętać kilka linijek regulaminu to trzeba było w szkole się uczyć czytania ze zrozumieniem . Złóż podanie na admina i sam się dostań i zobaczysz jak gracze potrafią dać w kość.Później oceniaj moje adminowanie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Kropka, ja nie mam zamiaru składać skargi, ani nic udowadniać, bo po pierwsze, to moja opinia o Tobie jest i jak widać po twoim poście, jest ona trafna (co do bycia aroganckim) a po drugie, chciałbym żeby na ZM było więcej a nie mniej adminów. Adminem byłem kiedyś, oczywiście nie na tym serwerze, i jakoś nikt mi w kość nie dawał, bo robiłem to co do mnie należy.A co do składania podania, to w tym momencie nie mam zamiaru tego robić,  bo nie mam po prostu czasu żeby często na serwer wchodzić itd. A oceniam Cię obiektywnie, bo ani Cię nie znam, ani nigdy nie rozmawialiśmy, jedyne co, to widziałem jak się zachowujesz na ZM.  I nie odbieraj tego jako ataku czy "hejtu", po prostu twoje posty w stylu "trzeba do szkoły było bla bla" są żenujące i lekceważące innych, a to jest słabe. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Proponuję to przenieść na PW, albo kolejne Wasze posty - warn.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Co do miny/laserów to można tak je montować ? 

@Rogalik, no właśnie było tak ustawione, że nawet jak wchodziło się po drabince kucając to i tak zabijało. idt26v.jpgnnr7nl.jpg

Opublikowano

Myśle żę na 6431 użytkowników jakich jest tu na forum, znalazlby sie jeden który mógłby edytowac mapy i pousuwać miejsca zaliczone jako textury, przynajmniej w 3 najczestszych mapach, jakimi sa 

zm_2010_fix 

2014-05-11_00056_zps90bbdd76.jpg

zm_anekin_house_v4

2014-05-11_00049_zpsd4e2e9e6.jpg

zm_ice_attack

2014-05-11_00023_zpsf962bb83.jpg

gdyz to bardzo czeste miejsca kampienia, przebieglych nowych graczy ktorym sie nie chce odwiedzic forum w celu przeczytania regulaminow, a na ilosc adminow na serwerze  zdarza sie to codziennie 

• Właściciel
Opublikowano

Jeżeli uda się, to zablokujemy obszary tzw. tekstury i nie będzie można tam po prostu wejść przez postawienie niewidzialnych ścian.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@CJ, dobrze, że to zauważyłeś, bo to psuje, moim zdaniem, rozgrywkę na serwerze, szczególnie wtedy jak "zombie" nie wykonują celów mapy tylko sobie biegają po całej mapie i nie masz z kim grać.  No i mogli by "zatrudnić" więcej adminów, bo to fajny serwer,a czity itp. go niszczą.  

Opublikowano

Jeżeli uda się, to zablokujemy obszary tzw. tekstury i nie będzie można tam po prostu wejść przez postawienie niewidzialnych ścian.

dzieki

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tekstury naprawdę są uciążliwe i jak nie ma admina to gracze nie potrafią nic zrobić.Tak jak Nesty napisał przydało by się postawić tam niewidzialna ścianę i ułatwiło by to nie kampienie w tych miejscach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można zrobić że jak ktoś wejdzie na teksturę to automatycznie zginie to może ich powstrzymać żeby żaden gracz tam nie wchodził

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności