Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No co jak zabraknie komuś na minę albo na granata to będzie można

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a moze za rozwalenie łapami miny jakis drobny hajsik? bo czasem brakuje

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tak jak Nesty napisał.Ja gram i nie mam problemu z uzbieranie kasy jak i pkt. Jakoś mi to idzie i wydaje mi się, że naprawdę nie ma co wprowadzać dziwnych zmian bo może to na dobre nie wyjść.

Opublikowano

Ok brayan^^ zrozumiałem

Opublikowano

Mam pytanie czy jak napisał podanie o częściowych uprawnienia administratora to mógłbym je dostać ( po jakimś czacie mógłbym dostać pełne uprawnienia jak bym się sprawdził w tej roli)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Najpierw to musisz posiadać steam którego ty nie masz :(

Opublikowano

Mam pytanie czy jak napisał podanie o częściowych uprawnienia administratora to mógłbym je dostać ( po jakimś czacie mógłbym dostać pełne uprawnienia jak bym się sprawdził w tej roli)

Co Ci po częściowych uprawnieniach? Pokaż że jesteś coś warty i po prostu złóż podanie na admina gdzie będziesz miał pełne prawa. Dostajesz wszystko albo nic. :)

Opublikowano

Co Ci po częściowych uprawnieniach? Pokaż że jesteś coś warty i po prostu złóż podanie na admina gdzie będziesz miał pełne prawa. Dostajesz wszystko albo nic. :)

chodziło mi o to że jak dostałbym uprawnienia admina to nikt nie miał do mię pretensji że jestem za żadko albo że faworyzuje niektórych

Opublikowano

Ja jestem za tym,żeby mapy nie były tak ciemne tylko jasne ludzie wtedy nie musieliby włączać latarek i noktowizorów podobno jak włączają to laguje.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Smoker,

Dla mnie to by popsuło cały "klimat" tego mod'u, po za tym  gracze, co by akurat grali jako zombie, mieliby przypał i trudniej by było kogoś zarazić. 

Opublikowano

Nie dobrze jest jak ciemno bo fajny nastrój i dreszczyk :D 

Proponuję trochę podwyższyć cenę min bo niektórzy mają ją w 2 rundzie i wtedy ciężko zombie wygrać  

Opublikowano

Według mnie dobrze jest jak jest , ciemne klimaty , brak żadnych bomb i innych pierdół. Powiedzcie po co pchać na siłę jakieś zmiany , skoro tak na dobrą sprawę wszystkim gra się dobrze ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Według mnie dobrze jest jak jest , ciemne klimaty , brak żadnych bomb i innych pierdół. Powiedzcie po co pchać na siłę jakieś zmiany , skoro tak na dobrą sprawę wszystkim gra się dobrze ?

Oczywiście, że wszystkim gra się dobrze... Ale czasem taki temat jest dobry, bo ktoś może zaproponować fajną zmianę, która poprawi jeszcze bardziej jakość tego serwera (ZM). 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Każdy pomysł jest dobry, ale nie każdy zrealizujemy.

Opublikowano

Trochę mnie tu nie było, bo bylem zajęty, wchodzę na server i co?

No właśnie to, że nadal nie pokazuje kto jest vipem. Prosilem o naprawienie tego i było mówione:

Błąd z vipem jest znany i przysiądę do tego w czerwcu.

Jest sierpień a błąd ciągle jest.

Do tego pipe nade zadaje 2,5k hp, nie wiem czy tak ma być ale dla mnie obrażenia 1,5k hp to już przesada.

Vipy mają kamizelki które tylko oni mogą mieć. Najlepiej będzie jak zrobicie osobny skin dla vipow, bo w tedy będzie wiadomo za kim mam nie biec, bo zwyczajnie nie opłaca mi się za takim człowiekiem gonić i bić go a on i tak mi ucieknie do kampy a ja stracę tylko cenny czas, bo reszta też się już pochowa.

Tyle ode mnie po miesięcznej przerwie. d-_-b

Opublikowano

Można by zrobić taką opcję że człowiek mógłby przeładować broń 2 razy szybciej ( 5000 punktów człowieka i 7000 $ ) mogło by to ułatwić grę dla człowieka jak by był w małej kampie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności