Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może te warunki są wyrugowane ale da się je ustalić

Opublikowano

Nie o to mi chodziło

• Właściciel
Opublikowano

Jak to nie o to Ci chodziło? Co Ty bredzisz. Chcesz, aby powstał item, dzięki któremu będzie można przeładowywać 2x szybciej broń. Toć Ci tłumaczę jak pastuch krowie na rowie, że co z tego, iż będzie taki item, jak tylko animacja będzie przyspieszona i nic poza tym! Bo nadal będzie trzeba czekać, tak z 2-3 sekundy aż się RZECZYWIŚCIE broń przeładuje. A samą animacją nic nie wskórasz... Dlatego item nie ma uzasadnienia, bo jest on niemożliwy do wykonania.

Opublikowano

Acha jeśli tylko ma być tylko animacja to mi nie o to chodziło ( coś ze seed cahca tylko usunąć szybsze strzelanie i bieg)

Opublikowano

Według mnie teraz troche przesadziliście z vipami. Uważam tak ponieważ gdy grałem zauważyłem istotną rzecz: walka z zombie w ogóle się nie rozkręca, jest to jednostronna rzeź. Przez około pół mapy zombie w ogóle nie wygrywa gdyż ciężko jest zarazić vipy, a do tego liczy się każda sekunda. Ostatnimi zostają zazwyczaj vipy, do których ciężko się dostać gdy mają miny zazwyczaj już w 2-3 rundzie. Rozwalenie jednej miny zajmuje około 1 szaleńca i jeśli się zdąży, da się raz walnąć człowieka. A gdy jest to vip to zazwyczaj dzięki kasie za strzał ma już na 2-3 miny żeby postawić i do tego dochodzi kamizelka. Jest jeszcze pipe nade, które jest przez nich rzucane praktycznie już w każdej rundzie. Mało kiedy widziałem aby zwykły gracz rzucił tą bombe chociaż raz.

Moim zdaniem pipe nade i kamizelka to był błąd w ulepszaniu serwera, bynajmniej w takim stanie jak to jest teraz. Pozdrawiam i czekam na opinie graczy. d-_-b

Opublikowano

Według mnie teraz troche przesadziliście z vipami. Uważam tak ponieważ gdy grałem zauważyłem istotną rzecz: walka z zombie w ogóle się nie rozkręca, jest to jednostronna rzeź. Przez około pół mapy zombie w ogóle nie wygrywa gdyż ciężko jest zarazić vipy, a do tego liczy się każda sekunda. Ostatnimi zostają zazwyczaj vipy, do których ciężko się dostać gdy mają miny zazwyczaj już w 2-3 rundzie. Rozwalenie jednej miny zajmuje około 1 szaleńca i jeśli się zdąży, da się raz walnąć człowieka. A gdy jest to vip to zazwyczaj dzięki kasie za strzał ma już na 2-3 miny żeby postawić i do tego dochodzi kamizelka. Jest jeszcze pipe nade, które jest przez nich rzucane praktycznie już w każdej rundzie. Mało kiedy widziałem aby zwykły gracz rzucił tą bombe chociaż raz.

Moim zdaniem pipe nade i kamizelka to był błąd w ulepszaniu serwera, bynajmniej w takim stanie jak to jest teraz. Pozdrawiam i czekam na opinie graczy. d-_-b

vip musi się różnic od zwykłego konta
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jesteś w błędzie i chyba  mało grasz.Cytuję "Moim zdaniem pipe nade i kamizelka to był błąd w ulepszaniu serwera, bynajmniej w takim stanie jak to jest teraz"  Jako zwykły gracz nie raz kupowałem pipe nade,a jak ty nie potrafisz to znaczy, że nie ogarniasz.Wnerwia Cię, że Vip ma kamizelke to też kup wipa i po problemie. Na tym polega VIP.

Opublikowano
vip musi się różnic od zwykłego konta

I różnił sie od momentu gdy zacząłem tu grać, czyli około 2 lata albo i wiecej, kiedy to server nie byl tylko Nesty'ego (czyli z tym którego imienia tu nie wolno wymawiać), dodatkowe granaty, widoczność ile hp ma zombie, kasa za strzał, podwójny skok oraz inny skin, którego aktualnie nie ma (był bodajże z żółtą otoczką). Dla mnie to jest różnica. d-_-b

Edit: No cóż, dla mnie wydawanie 8k to dużo dlatego tego nie używam, bo ciężko uzbierać spowrotem tyle kasy. Na początku chciałem używać pipe nade i rzuciłem z dwa razy na mapke ale stwierdziłem, że mi sie to zwyczajnie nie opłaca. d-_-b

Opublikowano

Pipe nie działa nie mogłem go użyć ( miałem kase i punkty) można coś z tym zrobić.

Opublikowano

Ja nie mogłem wogule rzucić a miałem ponad 5 tysięcy punktów i 10 tysięcy $

Opublikowano

Można rozważyć dodanie $, za zdobyte punkty człowieka dla graczy bez VIP'a, ale z innym mnożnikiem. Aktualnie normalny gracz dostaję 300$ za zabicie zombie, albo zarażenie człowieka. Myślę, że stawka za zarażenie powinna wzrosnąć. 

Opublikowano

Popieram pomysł rozgrzewka

• Właściciel
Opublikowano

Myślę, że stawka za zarażenie powinna wzrosnąć. 

Tego nie powinno być w ogóle, a jednak jest. Lepiej jest mieć 300$ niż nic. V.I.P otrzymuje 500$ za zarażenie, czyli 200$ dodatkowo. 

A co do zabicia. To już gra tak narzuca. 

Opublikowano

Można by zrobić coś żeby popchnąć tego co blokuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności