Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Po co edytować mapę? Mamy plugin do spawnów, więc się doda. Zapomniałem o tej mapie.

Nesty jakbyś mógł od razu spawny porobić na trakinaxie lepsze :D 3/4 osób respi się w ostatnim pokoju, więc jest ścisk jak cholera+ jeden spawn jest w kampie więc lipa dlatego jak tam urodzi się ZM.

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dzięki za info! Warto to zmienić przy liście serwerów, bo jak tam klikam to właśnie mi pokazuję ten z CGS.

Opublikowano

Do sklepiku zombie dodać radar, który przez kilka sekund zamiast swoich pokazywałby położenie ludzi. Można byłoby łatwo określić, gdzie najlepiej rzucić granat, a także sprawdzić, czy gdzieś się ktoś nie zabłąkał.  ;) 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Do sklepiku zombie dodać radar, który przez kilka sekund zamiast swoich pokazywałby położenie ludzi. Można byłoby łatwo określić, gdzie najlepiej rzucić granat, a także sprawdzić, czy gdzieś się ktoś nie zabłąkał.  ;) 

Jak dla mnie zbędne :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jestem ZA ! Jeśli to wykonalne.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pomysł może i dobry, ale tak jak skyline, też uważam, że zbędne.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zbędne pod jednym względem. Podczas gdy wchodzisz na serva i próbujesz wbić do CT to się nie da. Wbijasz do TT. Zaczyna się runda wszystkich daje do Ct + jeden zm który jest w TT. W czasie tej rozgrywki czasami jest bug, że daje cię na jakiś krótki czas do Tt i widzisz gdzie jest zm .

Opublikowano

daloby rade tak zrobic by w demku mozna wpisac amx_ip ?? 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nesty pipe znów coś się buguje. Runda trwa  typ rzuca 2 pipe później ja jeszcze jednego. Następuje next runda kupuje pipe rzucam inni gracze mówią, że kupić już nie mogą.

Opublikowano

Tryb niewidzialności dla ludzi i zombi nie byłoby słychać nawet kroków aby urozmaić gre

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tryb niewidzialności dla ludzi i zombi nie byłoby słychać nawet kroków aby urozmaić gre

Odpada.

Opublikowano

Dlaczego

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Durne pomysły. Niewidzailny człowiek lub zm brawo za jakiekolwiek myślenie.

Opublikowano

Podałem tylko pomysł i sądziłem że będzie dobry i urozmaici trochę grę

Opublikowano

Bardzo dobrze, że podałeś pomysł, nikt nie oczekuję, że każdy będzie trafiony. KROPKA mógł po prostu napisać, że mu się nie podoba i tyle. Raz na kilka stron, jak trafi się coś godnego uwagi to jest dobrze. Tak to już po prostu jest, że dobre pomysły stanowią mały procent całej puli pomysłów. ;) 

Opublikowano

Jak osiągnie się określoną liczbę punktów to będzie można zamienić je na pieniądze i punkty ny wtedy unywały

•10 punków zombie 1000 $

•1000 punktów człowieka 1000$

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jak osiągnie się określoną liczbę punktów to będzie można zamienić je na pieniądze i punkty ny wtedy unywały

•10 punków zombie 1000 $

•1000 punktów człowieka 1000$

Jak dla mnie zbędne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności