Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak i co chwile  /rank /rank /rank a dajcie spokoj z tym

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie to dobrze że to jest zablokowane

• Właściciel
Opublikowano

Nie o taki ranking mi chodzi, chodzi mi o ranking na serwerze ;)

Jeżeli byłbyś uprzejmy czytać temat od A do Z lub używać opcji szukaj, to na pewno znalazłbyś wiele komentarzy, że powstanie specjalny ranking. 

Opublikowano

A ludzie ciągle mówią o rankingu, który po pierwsze jest zbędny a po drugie wyklucza pracę zespołową, ludzie zaczynają grać samemu, powstają konflikty i zaczyna się wielki Chaos na serwerze... (a potem ludzie wychodzą, bo nie chcą grać z chamami).

Nieważne jaki to będzie ranking, każdy doprowadzi do wyżej wymienionego.

Opublikowano

Podawałem już adres strony i mimo to że jestem wysoko pomagam innym aby było ciekawiej

Opublikowano

Według mnie pipe nade jest zbyt mocna, bo ludzie używają jej co dwie rundy a zombie nie ma szans się wybronić gdy jest ich z 6-7.

Dziwna sprawa, niektórych ludzi trzeba bić z 10 razy zanim się zarazi. d-_-b

Opublikowano

@Schirru 

Wystarczy dokupić sobie hp \/ włączyć szaleństwo i przeżyjesz...

Co do :

Dziwna sprawa, niektórych ludzi trzeba bić z 10 razy zanim się zarazi. d-_-b

bo mają kamizelke :)

Opublikowano

rozgrzewka

Wystarczy dokupić sobie hp \/ włączyć szaleństwo i przeżyjesz...

Hp nie działa, bo zabija całkowicie, a szalony bądź co bądź troche kosztuje i nie zawsze się ma. :|

bo mają kamizelke :)

Ach kamizelka i to aż tak mocna? Pfff co chwila jakieś ułatwienia wykoksane...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pipenade chyba coś sie zapsuł. Można było uzyć 1 na rundę nie ważne kto tylko jeden. Teraz na runde potrafia polecić cztery i jak tu przezyc 2,5k hp mi zabrał :( zwykły zm nie ma szans mając 1,5k hp.

• Właściciel
Opublikowano

Na chwilę obecną granat zombie za tani, powinien być droższy. Kiedyś rzuciłem 3 granaty w jednej rundzie i wszystkie fragi były moje. Zero gry.

Wszystko zostaje jak jest. I nie wymyślaj teraz, bo humany mają i tak b.dużo ułatwień. 

@Skyline 

Zgadza się, zobaczę.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na mapie zm_five zabija od 5-10 typa co runde, niby się odradzasz ale jednak trochę irytuje, np.  nowa runda, giniesz, odradzasz się, zombie już lata koło ciebie i zaraża.  Da się to jakoś naprawić?

Opublikowano

Na mapie zm_five zabija od 5-10 typa co runde, niby się odradzasz ale jednak trochę irytuje, np.  nowa runda, giniesz, odradzasz się, zombie już lata koło ciebie i zaraża.  Da się to jakoś naprawić?

Po prostu na mapie jest za mała ilość spawnów to wszystko :) Mnie też to irytuję, ale dlatego, że czasem zostaję z samym usp.Rozwiązanie jest tylko jedno - reedit mapy i dodanie większej ilości spawnów.

Opublikowano

takze  mogloby byc takie cos ze admin moze niszczyc mine jako spectator

Opublikowano

takze  mogloby byc takie cos ze admin moze niszczyc mine jako spectator

Osobiście nie widzę takiej potrzeby.

Opublikowano

lepiej rozwalic mine niz straszyc  na srodku ekranu kogos, ktory itak nie ma zbindowanego rozbrajania

• Właściciel
Opublikowano

Po prostu na mapie jest za mała ilość spawnów to wszystko :) Mnie też to irytuję, ale dlatego, że czasem zostaję z samym usp.Rozwiązanie jest tylko jedno - reedit mapy i dodanie większej ilości spawnów.

Po co edytować mapę? Mamy plugin do spawnów, więc się doda. Zapomniałem o tej mapie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności