Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przy flarze też spadają FPS'y a do tego mapy z reguły są jasne.

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usunąć efekt zarażenia przez zombie : Podczas gdy celownik przez 4 sekundy leci w kółko, to człowiek się 2x wk****. Jeśli Nas zarażą a za plecami mamy ct, to go nie zarazimy, a on nas wypchnie z kampy.

Opublikowano

Przede wszystkim ja to zabrałbym sie za bomby zarazające bo to zmora tego serwa. Grałem sobie teraz na zm_poland i jeden botek rzucił przez cała mape dosłownie 7-9 bomb. Mało tego drugi koleś nie był gorszy bo też coś około tego rzucił. Ja sam 9 razy od nich dostałem. Uważam że powinien zostać wprowadzony jakiś limit tych bomb albo zwiększyć punkty za bombe. A najlepiej to dać żeby kosztowała 16000$ to wtedy może by sie ogarnęli.

To jest uciążliwe i irytujące bo suma sumarum oboje wytoczyli blisko 20 bomb na mapke.

• Właściciel
Opublikowano

Mówi się trudno i żyje się dalej, macie Antidotum ;) Temat był 100 razy wałkowany i nie można robić bez przerwy tak, aby humany były lepsze od ZM. Z reguły gracze nieogarnięci piszą tego typu komentarze i proszą o zaostrzenie polityki związanej z bombą, co jest absurdalne.

Te liczby to sobie zmyśliłeś. Szkoda, że nie napisałeś 50, byłby większy ubaw. Uciążliwe jest malkontenctwo niż to, że możesz swobodnie grać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nesty a nie lepiej jakby vip na zm jeszcze miał 200 kamizelki i jeszcze żeby zm się odradzało.

Opublikowano

Prosze o usuniecie mapy zm_zod_aztec - mapa jest totalnie nie zbalansowana dla ZM.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

top15 zostało usunięte ze względu na gre nie fair play, lecz tylko na fragi. Wiązało się z tym blokowanie innych graczy itp.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mam taka propozycje aby dodać Gold ak 47 do ZM

Nowa broń do Zombie Plague. Golden AK 47 . Nowy wygląd broni
Koszt: ustawiany cvarem

INSTALACJA
Plik zp_extra_goldenak.amxx do Plugins
Folder Models do CStrike
Plik zp_extra_goldenak.sma do Scripting
Na samym końcu plugins.ini dopisz zp_extra_goldenak.amxx

kto jest za?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jest to bardziej pod zm plague więc nie pasuje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie śledze tematu od początku a za dużo do czytania ale zapytam czy padła oferta zrobienia np jak na COD że pokazuje dmg jakie zadajemy w zombi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności