Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś było to i dobrze działało

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Właściciel
Opublikowano

U nas niczego takiego nie było nigdy. Coś Ci się pomyliło. Niemniej jednak, to jest w planach oczywiście, ale obecnie nie do realizacji. 

Opublikowano

Bind na kupno granatu by sie przydal? co sadzicie ?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przecież sam możesz sobie to zrobić. Po za tym spam HE  by był i to duży.Odpada

Opublikowano

Można by zrobić aby szalony jak się skończy to zabierze tylko 1500 hp bo matka zombie tylko raz morze użyć i to jest niesprawiedliwe bo inny gracz może użyć wiele razy

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Można by zrobić aby szalony jak się skończy to zabierze tylko 1500 hp bo matka zombie tylko raz morze użyć i to jest niesprawiedliwe bo inny gracz może użyć wiele razy

Arni ja wiem, że ty się starasz, ale wymyślasz już jakieś fanaberię. Ochłoń troszkę przemyśl pomysł 3x zanim napiszesz.

Opublikowano

Jako matka i tak masz bonus na starcie kiedy wokół sami HM biegają więc po co dawać kolejny tak jakby bonus? Zarażasz kilka HM, bierzesz raz szalonego, potem drugi a na koniec jeszcze granat może? Nie za dużo dobrego?

Opublikowano

Mi chodzi jak mam 5 punków zombie i jak używa się szalonego to traci się dużo hp i nie można użyć go ponownie aby zarazić więcej humana jak zostanie na koniec mala grupka to nie wejde bo nie mogę zwiększyć hp i użyć szalonego

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jak to nie? Bez przesady... kupujesz hp i drugi raz bierzesz szaleństwo + speeda. :)

Opublikowano

zmienilo sie cos ? :oo matka moze hp kupic juz ? :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

enQ arniemu zapewne chodzi o to : na początku rundy zostajemy matką ZM, Gdy weźmiemy szalonego, po 15 sek.. skończy nam się i zostaje  100 hp przy czym nie możemy kupić dodatkowego jako matka i jego propozycje polega na tym, aby matka to Hp mogła zakupić i ponownie tego szalonego użyć . :D tak w skrócie :)

Ja również na nie jestem tego samego zdania co enQ.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A, to przepraszam bardzo, źle zrozumiałam - ale w takim wypadku absolutnie jestem na nie. To trzeba myśleć, matka ma 2x hp niż zm. Może to wykorzystać przy współpracy z teamem, poza tym - przy granicach hp może wziąć na koniec szalonego i tyle. Dwa razy na matkę, to zdecydowanie za dużo przywilejów.

Opublikowano

A jak tak to niech ci będzie enq

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem tego samego zdania co enQ

Opublikowano

Witam ponownie.

Jak ktoś tu mądry stwierdził, jak coś już zmieniać to u ludzi.

Wiem, że wałkowałem już o granacie dla ludzi ale co myślicie o zwiększeniu wymagań aby owy granat kupić? Już nie ruszam kwesti vipa, tylko ogólnie mówię, skoro zombie i tak wygrywa 2-3 razy i w porywach 5 jak ktoś już tu wspomniał.

Możnaby też wrócić do opcji granatów za 1000 a nie za 500 albo coś pomiędzy, bo czasami gdy zaczną rzucać tymi granatami, to chodzić nie można a co dopiero się zbliżyć do człowieka i go zarazić.

PS: Jeśli, któraś z moich propozycji już jest wprowadzona to z góry przepraszam ale dawno mnie nie było na serverze i mogłem coś przeoczyć. d-_-b

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Cześć One Body, miło, że znów uczęszczasz w życiu serwera. :) Co do prorpozycji uważam, że zbyt wiele razy już mówiliśmy, że w kwestii granatu nie zostanie nic zmienione. Co do HE, to myśle, że każdy ma tam swój limit i tylko na małych mapach występuje te spowolnienie, bo na przykład na zm_ojciec nie rzucą Ci tylu granatów, masz tam wodę w którą możesz wejść i zgasić he, a za to na anekinie już jest ciężej. ;)

• Właściciel
Opublikowano

Moment, ktoś tu myli granat infekującymi ze zwykłymi granatami. Te zwykłe rzeczywiście, można byłoby podnieść cenę, ale kompromis: 750$. Póki co, bo jak dam 1k, to znowu będzie płacz każdego o to.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

ja np nie widze sensu podniesienia ceny zwykłego granatu... moim zdaniem teraz jest ok. 

M. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności